Channelings

Wat is jouw levensdoel? – Channeling 06-01-2022

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, we zijn blij je opnieuw te mogen spreken. Elke keer dat we onze boodschap voor jou doorgeven, zijn we verheugd als je daadwerkelijk komt lezen wat we je te vertellen hebben.

Op deze nieuwe dag willen we het dit keer hebben over jouw ‘levensdoel’, de reden waarom jij hier op aarde bent. En waarom juist op dit moment.

Van dichtbij meemaken wat je wist dat stond te gebeuren

We hebben het al eerder gezegd, dat jij per se NU op aarde wilde zijn. Je stond vooraan, je wilde het meemaken, de actie van dichtbij proeven, voelen, ervaren, in elke vezel van je menselijke gedaante zien en weten dat hetgeen je al eeuwenlang weet dat zou gaan gebeuren nu daadwerkelijk aan het uitrollen is.

angstig en kleinOh ja, we weten dat het voor jou als mens op dit moment soms ondraaglijk spannend is, zelfs eng, en dat je geen idee meer hebt van de kennis die je hebt in je oorspronkelijke gedaante, als spiritueel wezen zonder fysiek lichaam.

Als mens voel je je klein, heb je het idee dat je niets kunt doen, dat je overgeleverd bent aan machten en krachten die buiten jou om gaan.

Het doel waarom je hier bent

Maar niets is minder waar, lief mens! De kracht en de macht die jij bezit in je spirituele gedaante, heb je meegenomen. Alleen je bent het vergeten!

En dat is meteen het doel waarom alles dat er nu gebeurt in jouw leven plaatsvindt. Zodat jij zult gaan ontdekken hoe sterk je bent, hoe machtig je ook als mens nog altijd bent.

Dat je de power hebt om jouw wereld te veranderen, met je gedachten, met hetgeen waar je op focust. Dát is je doel, het ontwaken, het ontdekken van wie je werkelijk bent.

En vervolgens met die kennis de rest van je leven genieten van het creëren, het leven optimaal in je opnemen, vrij van angst, niet vastzittend in patronen die je gevangen houden en geketend houden in beperkingen, limieten, dingen die je ‘moet’…

Nee, uiteindelijk zul jij je leven leiden als vrij, soeverein en machtig spiritueel wezen in een menselijk lichaam. En laat niemand je iets anders proberen wijs te maken, want je zult zien dat er veel mensen zijn die dat willen proberen.

Ervaar je kracht, ontdek je power

jouw doel: ontwakenGa in je kracht staan, weersta de negativiteit van anderen, door je te focussen op je kracht, op je sterkte, op de Liefde die in jou is voor alles wat er is. Ja, ook voor datgene wat je nu als ‘slecht’ bestempelt.

Ook dat heeft een doel, en het heeft ertoe bijgedragen dat je je ogen langzaam hebt geopend, dat je nieuwe mogelijkheden zag, dat je erkende dat er méér is dan je voorheen kon zien, of wilde zien.

Daar heeft wat je nu als ‘slecht’ betitelt aan bijgedragen. Het was je ‘wake up call’! En er zullen nog heel veel meer mensen in de komende tijd gaan ontwaken, en jullie zullen allemaal ontdekken dat jullie één zijn met de Bron, dat jullie ieder afzonderlijk goddelijke wezens zijn.

En jullie zullen je gaan verbinden, zoals jullie op spiritueel niveau al lang verbonden zijn. Dat zal zich ook in je huidige incarnatie gaan ontwikkelen, je zult gaan ervaren hoe alles één is.

Er is geen weg terug, het oude is voorbij

En niets kan dat nu nog stoppen. De ommekeer is gebeurd, de grote verandering is ingezet.

Uiteindelijk is alles precies zoals het moet zijn, en de dingen die gebeuren, gebeuren vóór jou. Altijd. Wees je daar altijd van bewust. Er is niets dat jou tegenwerkt, hoezeer het ook anders mag lijken.

Vertrouw op je eigen kracht, vertrouw op het diepste weten dat zich binnenin jou bevindt. Ontdek het, speur ernaar, luister naar die heel zachte, innerlijke stem, die er altijd is en altijd is geweest, maar die je zelden kon horen, omdat je zo druk bezig was met ‘denken’.

Zoek en vind je Ware Zelf in de stilte

Zet die denkmachine maar uit. Die heb je niet meer nodig. Ja, af en toe zul je eens ergens over moeten nadenken.

ontdek je Ware ZelfMaar het compulsieve ‘denken’ wat je brein ongelimiteerd bezighoudt in een maalstroom van eindeloze gedachten over dingen die gezegd zijn, die gebeurd zijn, die nog gaan gebeuren, die nog moeten gebeuren, die je wilt zeggen, die je wilt doen….

Er komt geen einde aan als je er niet zelf een duidelijke STOP op zet. Dus doe dat. Zet die gedachtenstroom stil, en ga luisteren naar die zachte stem binnenin jou. Die stem is je Ware Zelf.

Die stem is je innerlijk Weten. En zodra je die ontdekt, gaat de wereld nog veel verder voor je open.

Je bent hier met een doel: ontdekken wie je bent. En je bent er bijna!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is en wij zijn er om je te helpen bij die ontdekkingstocht.

En hiermee zijn we voor nu compleet.

4.5 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Googlelinea Dextra
Googlelinea Dextra
11 maanden geleden

Heb het globaal bekeken, met uw welnemen, maar in De Bijbel, id est Gods Dierbaar Woord, (ons bovenmenselijk, buitengewoon getrouw overgegeven door het dierbaar Joods Volk, Het Oude Testament en Het Nieuwe Testament) in Gods Woord staat: Zonder MIJ kunt gij niets doen.
Dat wilde ik heel graag doorgeven, ik miste in het hele stuk: De Grote Schepper aller dingen, De Heere Jezus Christus, De Heiland der wereld. Adonai, Elohim, De God van Israel.
Zo, dit statement wilde ik heel graag maken in deze duivelse tijd waarin we (op termijn?) in het grootst gevaar aller tijden gespoten zijn.
Dr Vernon Coleman Spuit des doods
Dr David Martin Bioweapon
Dr Geert Vanden Bossche
Dr Carrie Madej
en vele, vele anderen zoals u zelf ook keer op keer bevestigt.
Dank voor het voortdurend waarschuwen, maar wanneer men uiteindelijk niet in De Hemel komt (door ongeloof) wat baat het dan om hier een paar goede jaren te hebben en de Eeuwigheid in het allergrootst afgrijzen door te moeten brengen.
Dat bedoel ik te zeggen in alle liefde en WAARHEID.

Puur natuur
Puur natuur
11 maanden geleden

Heel heel hartelijk dank.

Ruud Dankelman
Ruud Dankelman
11 maanden geleden

Ik vind dit een raar occult iets. Dit hoort niet op een nieuwssite. Ik denk erover om ninefornews te verlaten, te occult

Jag
Jag
11 maanden geleden

Dankjewel voor deze info. Hoe je het allemaal benoemd, het Goddelijke, Universum enz. Liefde is de boodschap en met elkaar verbinden.
Op hart niveau voel je wat bij je past. En dat is goed. Boeken laat ik nu links liggen, omdat door mensen handen is geschreven, herschreven. En herschreven kan alle richtingen op gaan. Ik wens iedereen een hartverwarmend jaar toe.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x