Channelings

Ben jij machtiger en krachtiger dan je zelf weet? – Channeling 02-12-2021

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, lieve lezer, we zijn blij om weer wat dingen met je te kunnen delen. Hoewel het voor jou als mens niet altijd goed te bevatten is wat we vertellen, doen we elke keer opnieuw ons uiterste best om je te laten zien dat jij zoveel machtiger en krachtiger bent dan je zelf weet.

Je bent vergeten wie je bent

Ooit heb jij gekozen om op dit moment in de tijd te leven. Om nu, in deze tijd, precies op dit moment, in het fysieke leven te zijn en te ervaren wat je nu ervaart. Je denkt misschien dat het allemaal slecht en ellendig is, maar je hebt altijd de keus om in een betere gemoedstoestand te komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Jij bestuurt je gemoed met je gedachten, jij bepaalt wat je denkt en waar je aandacht aan geeft.

laserHet probleem is, dat je bent vergeten wíe je in werkelijkheid bent. Dat je een spiritueel wezen bent dat zich naar de aarde heeft gefocust. Met uiterste, laserscherpe precisie besloot je om in dít lichaam, in deze tijd, en op deze plaats te zijn.

Je denkt waarschijnlijk ‘ik was er liever niet geweest nu het zo moeilijk is’, maar in wat jij als ‘moeilijk’ ziet, liggen juist de uitdagingen en de mogelijkheden voor exponentiële groei! Voor groeien in je kennis over jezelf, en dan niet ‘jezelf’ als de mens die jij bent, maar datgene wat er ín jou zit. Jij bent een goddelijk wezen, een sprankel van Source, de Bron, God.

Pak de macht over jouw leven terug

Het zijn de religies die in jullie aardse bestaan hebben gemaakt dat je dit niet meer gelooft. Zij hebben je afgescheiden van de werkelijkheid van wie jij bent. Maar ook de religies hebben altijd geweten dat in de huidige tijd, deze turbulente tijd, de mensheid zou gaan ontwaken.

religieElke dag worden er meer mensen wakker voor de realiteit van wie ze werkelijk zijn. Ze gaan zien dat ze al die tijd hun macht hebben weggegeven, buiten zichzelf gelegd, overgedragen aan zogenaamde autoriteiten, regeringen, religieuze leiders, leraren, goeroes… terwijl het al die tijd in jóu heeft gezeten.

JIJ bent de schepper van jouw universum, jij bent degene die jouw wereld creëert, met je gedachten, met je instelling, met je overtuigingen, met je emoties.

Keer terug naar de kracht die in jou schuilt

En daar ligt dan ook de sleutel tot een betere wereld, tot het paradijs op aarde. Verander je instelling, leg overtuigingen die je niet langer helpen en tot nut zijn af, en denk nieuwe dingen, nieuwe denkpatronen, ga terug naar wie je werkelijk bent: pure Liefde. En dan vind je de scheppingskracht die je bezit weer terug.

We begrijpen zo goed dat het voor jouw menselijke brein niet te bevatten is als je nog zo ver af staat van het herinneren van wie je werkelijk bent, maar je hoeft het niet te geloven. Je kunt het zelf ervaren.

Door in je emoties te kijken, door te zien wat er gebeurt wanneer je je slecht voelt, en wat er gebeurt in jezelf en om je heen, wanneer je je goed voelt. Speel daarmee, en ontdek wie je werkelijk bent: een sprankel van Al dat Is! Inderdaad… wij zijn jij, jij bent ons, alles is één.

macht krachtSpelen met energie

Wie jij werkelijk bent is zoveel groter dan alleen ‘de mens’ die je in de spiegel ziet. Er liggen ongelimiteerde mogelijkheden voor je open om nieuwe ervaringen te creëren, nieuwe mogelijkheden te zien, kansen tot verbetering van je eigen leven en de wereld om je heen.

We hebben al vaker gezegd dat er niets buiten jou bestaat. Alles wat je met je fysieke zintuigen waarneemt, is een illusie. Het zijn energiegolven die door je brein worden omgezet in beeld, geluid, geur, gevoel, smaak, maar in wezen zijn het niet meer dan energiegolven. En energie is stuurbaar, zoals electriciteit door kabels geleid kan worden naar waar je het nodig hebt.

Jij hebt de kracht en de macht om energie te leiden, te sturen naar waar je het hebben wilt. Je hoeft alleen maar je figuurlijke ogen te openen en het je te herinneren.

Word wakker en herinner

Je bent hier niet voor niets, je bent hier niet toevallig, je bent hier omdat je vóór je menselijke geboorte besloot om hier te zijn, omdat dit de spannendste, en ook prachtigste tijd is die er ooit in de menselijke geschiedenis is geweest en er ooit zal komen.

Je bent precies waar je wilde zijn, op deze plek, hier en nu. Alles is precies zoals het moet zijn, alles is goed.

We houden van je, we houden meer van je dan je je kunt voorstellen. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat Is. En daarmee zijn we voor nu compleet.

4.5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
2 jaren geleden

Zooo die komt even binnen
Ik “weet” dat het waar is
Dank voor de her Inner ing ?

jan hendrik
jan hendrik
2 jaren geleden

Wat er niet aan klopt, is dat zulke channellings stimuleren om je te verbinden met het astrale, in plaats van je ware Wezen. Ze houden je verslaafd aan feelgood-boodschappen. Zo word je van je eigen ware spiritualiteit afgeleid en dien je met je aandacht en emotie als voer voor die gechannelde astrale wezens. Hoe vaak wil je het nog horen? En wanneer ga je er ook werk van maken?

Its me
Its me
2 jaren geleden

Thanxx!!

Rose
Rose
2 jaren geleden

? ? ? ❤ ❤ ❤ ? ? ? ?

Back to top button