Channelings

Wij zijn jij, jij bent ons, alles is één – Channeling 11-11-2021

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, wat fijn dat je hier weer bent zodat wij met je kunnen delen wat we belangrijk vinden voor jou om te weten. Zoals we in de eerste channeling al hebben uitgelegd is alles energie. Dit keer willen we hier dieper op ingaan.

matrixWij willen je duidelijk maken dat er geen afgescheidenheid is. Er is geen scheiding tussen jou en een ander. Zoals er ook geen afgescheidenheid is tussen jou en ons. Wij zijn jij, jij bent ons, we zijn allen één, en alles is energie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Om dit te begrijpen is voor een fysiek mens bijna niet mogelijk, omdat jullie in intellectuele concepten willen denken en dingen willen verklaren. Dit is echter niet in een intellectueel concept te bevatten. Het is iets wat je gaandeweg zult moeten ervaren om te wéten dat het de waarheid is.

Eén met de slechtheid in de wereld?

Goed, nu denk je waarschijnlijk ‘heel mooi dat alles één is, maar ik ben toch echt niet één met wat er nu in de wereld gebeurt. Ik ben beslist niet één met de politici die op dit moment tirannieke regimes over de mensheid aan het uitvouwen zijn’.

We begrijpen dat je zo denkt, het is ook logisch dat je zo denkt vanuit menselijk oogpunt bekeken. Toch moeten we je vertellen dat die eenheid er wél is. Ja, ook die politici, ook wat jij ervaart als ‘slechtheid’ is één met jou. Zoals wij één zijn met jou, zo ben jij ook één met ALLE andere mensen, inclusief de ‘bad guys’. Zo zijn ook zij één met ons.

alles is één boomDe boom

Je moet het je voorstellen als een boom. Een boom heeft wortels, een stam, takken en bladeren, even uitgaande van een loofboom. Is een blad van een boom afgescheiden van de boom? Zijn de wortels afgescheiden van de boom? Is de bast iets anders dan de boom? Nee! Ze hebben allemaal hun specifieke functie en vormen samen de boom.

Zo is het met de mensheid ook. Jullie, jij, wij, het hele universum, we vormen allemaal tezamen, nee laat ons het anders zeggen: we zijn allemaal onderdeel van de Bron, Source, het AL.

Weerstand en afwijzing

Oh, we hebben gezien hoe sommigen allerlei betekenissen geven aan hoe wij ons hebben voorgesteld. De achterdochtige gedachten, de angst, de afwijzing, de weerstand, we zien en voelen het allemaal. En dat is prima. Je mag die weerstand voelen. We hopen slechts dat je je open wilt stellen om ook eens een ander verhaal te horen dan wat je tot nu toe altijd is verteld vanaf je geboorte.

De wereld zit zó anders in elkaar dan je denkt!

Goed, we hebben je nu duidelijk gemaakt dat alles één is. In een volgende episode zullen we je verder meenemen en meer vertellen. Om je langzaam duidelijk te maken hoe jullie wereld, jóuw wereld, nu echt in elkaar steekt.

Blijf uit de angst

Wat we tot slot mee willen geven is dit: heb geen angst. Jullie hebben het gezegde ‘angst is een slechte raadgever’. Dit is een enorme wijsheid! Angst is een lage vibratie, het trekt je naar de lagere frequenties van zijn, een frequentie van afgescheidenheid, ofwel gelóóf in afgescheidenheid, gebrek, beperkingen, restricties…

blij gevoelEr is een leven zónder angst mogelijk. Wanneer je angst of frustratie voelt, zoek op dat moment iets waar je blij van wordt. Ga op zoek naar iets dat je in een hogere frequentie kan zetten, waar je een blij gevoel bij krijgt. Wanneer je dit consequent doet zul je zien dat de wereld er al mooier uit begint te zien. Blijf uit de angst.

En met die les willen we deze episode beëindigen.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS, wij willen jullie helpen, wij willen jóu helpen, om te ontdekken dat het leven zoveel mooier is dan je tot nu toe ooit kon dromen.

En hiermee zijn we voor deze keer compleet.

4.2 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lostson
Lostson
2 jaren geleden

11.11 om 11.11 uur geplaatst. Mooier kan niet 😉

Jet
Jet
2 jaren geleden

Bedankt weer voor deze prachtige boodschap! Ten diepste weet ik dat het waar is! De uitdaging is om dit niet te vergeten! ?❤

Frank
Frank
2 jaren geleden

❤️?????

Anka
Anka
2 jaren geleden

Ben ik even blij met m’n snoeischaar!

De slechte takken knip ik eraf en zo houd ik de boom in goede conditie!

De natuur doet dit zelf ook; slechte, dorre of dode takken knappen eraf!

Deze afgeknapte takken blijven soms vervaarlijk in de bomen hangen, de zogenaamde ‘Widow Makers’. Daar moeten we dan zo snel als mogelijk van af…

Back to top button