Homepagina » Bewustzijn » Als hoogsensitief persoon ben je sterker dan je denkt
Als hoogsensitief persoon ben je sterker dan je denkt

Als hoogsensitief persoon ben je sterker dan je denkt

Neem je gemakkelijk spanningen over? Voel je hoe anderen zich voelen? Ervaar je de wereld om je heen soms als overweldigend? Dan is de kans groot dat je hoogsensitief bent.

Volgens Carolina Bont, schrijfster van het boek ‘Hoogsensitiviteit als kracht’ is 20 procent van de bevolking hooggevoelig, vaak zonder het zelf te weten.

“Hoogsensitieven (HSP’ers) eigenen zich vaak gevoelens van anderen toe en krijgen sneller last van stress. Ze pikken ook vaker details op die de meeste mensen niet opvallen,” zegt zelfvertrouwenscoach Inge Ketels. “Het kan zijn dat ze zich hierdoor sneller moe, overweldigd of niet op hun gemak voelen. En soms kunnen ze zich moeilijk concentreren, of houden ze spanning onnodig lang vast.”

Inspiratiebron

Er schuilen echter ook grote krachten in hooggevoeligheid. Wanneer een hoogsensitief persoon de stress-signalen gebruikt als waardevolle informatie, krijgt intuïtie meer kans. Met hun sensoren voelen ze eerder aan dan anderen wat er misgaat of wat een succesvolle nieuwe richting is.

Hooggevoelige mensen kunnen meer oppikken, meer nuances ervaren en daardoor meer uit zichzelf halen. Ze kunnen op die manier een grote inspiratiebron voor anderen zijn. Het is belangrijk dat ze hun energie niet laten versnipperen, maar leren hun energie te focussen zodat ze meer innerlijke signalen opvangen en overweldigende indrukken gemakkelijker kunnen loslaten.

Hoogsensitieve mensen kunnen hun gevoeligheid inzetten om te benoemen wat er speelt. Dit verheldert en helpt juiste verdere stappen te zetten en kan ook openheid creëren voor de kwetsbaarheid van anderen.

Door rekening met zichzelf te houden, komt een HSP’er veel beter uit de verf. “Ik kan aanvoelen waar mensen emotioneel mee zitten of wat mentaal een blokkade is,” zegt Ketels. “Hierdoor kunnen we sneller tot de kern gaan en de kwestie in essentie oplossen.”

Achterhaalde patronen

Het kan enige tijd duren voordat een hoogsensitief persoon zich bewust is van zijn of haar krachten, aangezien elke HSP’er zal moeten leren omgaan met belemmerende mentale en emotionele gewoontes die hem of haar minder weerbaar maken.

Zo kan een vroeger aangepraat idee over ‘je moet niet zo gevoelig zijn’ een spoor hebben achtergelaten van minderwaardigheid en twijfel in jezelf. “Deze achterhaalde patronen durven aangaan heeft een ontzettend grote waarde,” benadrukt Ketels. “Je bereikt snel positieve veranderingen en gaat je kracht meer inzetten, waardoor je meer succes in je leven zult ervaren.”

Anne R: Ik laat me leiden door mijn eigen gevoel. Door de hartcoherentie voel ik me beter, sterker. Ik leerde dat ik negatieve gedachten kon ombuigen en dat 90 procent van mijn angsten en zorgen onrealistisch blijken. Wat een bevrijding!

Bron: Jobat.be

Gerelateerd:

 Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Volgens Carolina Bont, schrijfster van het boek ‘Hoogsensitiviteit als kracht’ “20 procent van de bevolking hooggevoelig, vaak zonder het zelf te weten.”

  ????

  Volgens mij moet dat zijn:

  “80 procent van de bevolking is afgestompt, vaak zonder het zelf te weten.”

  3 likes
 2. Het is prachtig dat in deze tijd meer aandacht komt voor hooggevoeligheid, maar niet een HSP’er is gelijk. Hierin kan men ook niet generaliseren, en niet vergelijken, men blijft als mens, hoe dan ook Uniek. Zelf ben ik in de zestig, en HSP’er, vroeger was hier niks over bekend, en ik voelde mij als kind anders, en was dromerig. En wat doe je dan? Aanpassen, zoals je denkt dat normaal is, bij de massa. En juist dit, dit moeten we nu zien te voorkomen, het is niet voor niks dat er zoveel kinderen een etiket krijgen. Ieder mens wordt geboren met een eigen intelligentie, maar hier wordt aan voorbij gegaan omdat we moeten passen binnen het systeem. Er is niet voor niks van alles mis met de wereld en de mensheid, dat kan niet anders als de economie voorop staat. Dit is jammer want men gaat voorbij aan de kwaliteiten van elk mens als men maar blijft hameren op de beperkingen. Het is nu een tijd om in mogelijkheden te denken. Carolina heeft het over eigen kracht vinden, gelukkig heb ik die gevonden door mijn eigen pad te volgen, maar….. pas op latere leeftijd. Nu wij beter weten is het een must dat we onze kinderen beter begeleiden in wie ze werkelijk zijn, zodat ze geen minderwaardigheids complex krijgen, want daar moet je dan later aan gaan werken, zo zonde van de tijd, omdat het anders kan. Er moet naar de kinderen geluisterd worden, hoe zij denken en daar het onderwijs aan aanpassen, en die feitenkennis is niet zo belangrijk. Dat je een mooi volwassen mens wordt, die vanuit zichzelf wat heeft toe te voegen aan de wereld, dat is belangrijk. Immers waar de interesse van iemand ligt gaat diegene zich vanzelf wel in verdiepen. Kinderen, leraren en docenten moeten weer gemotiveerd worden, als je iets nieuws leert moet dat leuk en uitdagend zijn. Zo houdt je aandacht vast. Niet door dingen te doen die moeten en daardoor zo saai zijn. Kinderen hebben, en zeker HSP’ers een open mind, kunnen we van leren, dan hoeven zij later niks af te leren.

  1 likes
 3. Dit heb ik ook heel sterk, mensen hoeven mij niks te zeggen, omdat ik weet hoe ze zich voelen. Mensen zoeken mij ook altijd op als er hun iets dwars zit.
  Heb dit eigenlijk al vanaf me jeugd, en dit is met ouder worden alleen maar sterker geworden.

  Vind het vaak wel moeilijk om er mee om te gaan, het loslaten wil niet altijd lukken.
  Het is voor mij ook bvb een ramp om vlak voor de kerst naar een winkel te gaan, al die nervositeit van de mensen overspoelen me, ik ben altijd blij als ik weer buiten sta zodat ik een flinke hap frisse lucht kan nemen.

  1 likes
 4. Vond mijn schooltijd ook afschuwelijk, ging liever de weilanden in en contact met dieren vond ik veel leuker, er zit zoveel meer gevoel in dieren, dan dat de meeste mensen denken of willen denken, natuurlijk waren niet alle dieren aardig, velen hadden frustraties omdat ze moesten leven onder het juk van mensen, die het rare idee hadden dat dieren geen gevoel hadden en dus gewoon keihard aangepakt konden worden, want anders luisteren ze niet, zogenaamd.
  Dat geeft ook nu nog veel pijn, hoe dieren overal worden beschouwd als een product, waar je mee mag doen wat je wilt.
  Empathie is vaak ver te zoeken.

  1 likes
 5. [quote name=”GJ”]Dit heb ik ook heel sterk, mensen hoeven mij niks te zeggen, omdat ik weet hoe ze zich voelen. Mensen zoeken mij ook altijd op als er hun iets dwars zit.
  Heb dit eigenlijk al vanaf me jeugd, en dit is met ouder worden alleen maar sterker geworden.

  Vind het vaak wel moeilijk om er mee om te gaan, het loslaten wil niet altijd lukken.
  Het is voor mij ook bvb een ramp om vlak voor de kerst naar een winkel te gaan, al die nervositeit van de mensen overspoelen me, ik ben altijd blij als ik weer buiten sta zodat ik een flinke hap frisse lucht kan nemen.[/quote]
  heb hetzelfde met ‘verpichte’ feestjes (verjaardagen, bedrijfsborrels etc.) heb dan altijd het gevoel helemaal stil te vallen hoewel mijn contactuele eigenschappen voor het overige gewoon goed zijn.

  1 likes
 6. Lieve hsp ers
  Speciaal voor jullie zijn er mensen zoals ik op de wereld gezet.
  Van die hypergezellige, a-sensitieve, vrolijke lachebekjes. Met waarschijnlijk een onderontwikkeld zieltje.
  Mijn advies: zoek ze op! Laaf je en voed je aan de grappen, grollen en vooral lichtzinnigheid.
  Dan kun je er weer even tegenaan. En je weer met volle kracht op alle ellende werpen.
  Zo helpen we allemaal elkaar!
  Dikke knuf

  1 likes
 7. Ja, de mens is een wereld en de wereld is een EENHEID(Dat maakt je sensitief).

  0 likes
 8. Nou, nou, wat een verhaal..
  Als werknemer zijnde die almaar moet werken, ( en dan heb ik over fulltime 40/45 uur per week, 10 uur per dag) is het vaak lastiger. Collega’s, de dwingende realiteit van het werk ofwel keurslijf waaraan veel werkenden aan onderworpen zijn, ‘s avonds doodmoe thuiskomen omdat je de hele dag consessies aan jezelf hebt gedaan, en ook omdat je natuurlijk ‘blij’ moet zijn dat je werk hebt….
  Het heeft mij en anderen altijd beperkt, deze dwingende vrijheidsberoving. Helaas ben je dan uiteindelijk te moe en te oud om nog wat te willen… ik zie het wel aan de andere kant…

  0 likes
 9. precies weer z’n artikel die mensen probeert belangrijk te maken, hebben zij een kind met hsp dan moet de hele omgeving dat weten en wat doen ze er eigenlijk mee, niks dus, ouders en ook andere opvoeders begrijpen werkelijk niet wat het echt inhoud, verdiepen zich er niet in, ze komen vaak ook terecht bij mensen die het nog belangrijker maken, cursussen aanbieden om het kind…….
  hou toch eens op om dit soort dingen zo belangrijk te maken we zijn allemaal hsp
  macbikopro: heeft helemaal gelijk ik durf zelf te zeggen dat 95 % van de bevolking is afgestompt en of ze het weten nou de meeste wel hoor die zijn alleen doodsbang van wat de omgeving zal zeggen. dus houden we allemaal ons mond ouders zouden ook andere opvoeders eens in gaan verdiepen natuurlijk er is veel zooi te vinden maar blijf eens zoeken en luister niet naar ook u heeft een bijzonder kind of u heeft een gave
  het is niks bijzonders als je weet wat het echt inhoud.
  ook ik ben een 60+ die op latere leeftijd dit is tegen gekomen en nu geef ik het door aan mensen die willen veranderen of luisteren, maar o klein denkend nederland, het is allemaal zo simpel maar er zijn er vele die er gebruik van maken om geld te verdien en dat is niet nodig, niet op die schaal

  0 likes
 10. Mooi geschreven Aly zo is het en niet anders.

  0 likes
 11. [quote name=”malach”]Nou, nou, wat een verhaal..
  Als werknemer zijnde die almaar moet werken, ( en dan heb ik over fulltime 40/45 uur per week, 10 uur per dag) is het vaak lastiger. Collega’s, de dwingende realiteit van het werk ofwel keurslijf waaraan veel werkenden aan onderworpen zijn, ‘s avonds doodmoe thuiskomen omdat je de hele dag consessies aan jezelf hebt gedaan, en ook omdat je natuurlijk ‘blij’ moet zijn dat je werk hebt….
  Het heeft mij en anderen altijd beperkt, deze dwingende vrijheidsberoving. Helaas ben je dan uiteindelijk te moe en te oud om nog wat te willen… ik zie het wel aan de andere kant…[/quote]
  Helemaal mee eens! al een aantal jaar heb ik het gevoel dat dit niet de bedoeling van het leven is. werken heb ik niets op tegen maar 8 tot 10 uur per dag is erg veel en als je thuiskomt weer volop aan de gang met het huishouden. Ik hoop dat het snel gaat veranderen.

  0 likes
 12. Aly mijn verhaal zou jou verhaal kunnen zijn heb me op school ook nooit kunnen concentreren zat altijd te dromen en eerlijk gezegd het interesseerde me ook helemaal niet ! Ik dreef af en leefde in mijn eigen wereld ! Alles wat daar werd verteld was voor mij onzin en nu ook nog die arme kinderen die gedwongen worden naar naar scholen te gaan en al die onzin te leren ik heb er nog steeds niets mee ! Had ook altijd medelijden met mijn kindje en als ze thuis wilde blijven vondt ik dat altijd goed ! Ze heeft nu een zeer goede baan omdat ze dat zelf wilde dus dan is het goed toch ?? Niets wat gedwongen is, is goed alleen maar als je hetzelf wilt ! Heb er nu vrede mee en ben nog styeeds eeen dromer dat gaat niet meer over !

  0 likes
 13. Ik ben er ook zo 1, soms heel vervelend als er slechte mensen in je omgeving zijn. Ook voel ik belangrijke dingen een paar dagen van te voren aankomen.
  Het heeft slechte kanten, maar ook leuke kanten.
  Mensen die contact hebben gehad met aliens, hebben deze gave sowieso.

  0 likes
 14. Dit is heel herkenbaar als HSPer.

  Voor de anderen heb ik hier een tip om om te gaan met spanningen van buitenaf. Het is mogelijk om te doseren wat je binnenkrijgt, maar dit is iets wat je op een later moment pas gaat leren. Tot die tijd heb ik een techniek waarmee je altijd alles om je heen kan blokkeren, zodat je zonder bang te zijn je in een ruimte die overvol is aan emoties kan begeven zonder dat je er last van hebt.

  Ik noem de techniek, het virituele schild.

  Stel jezelf voor dat er een witte lichtstraal voor je is in de lengte van je hoofd tot je voeten. Deze plaats je dicht bij je, bijvoorbeeld 20 cm voor je.

  Nu laat je deze witte lichtstraal om je heen draaien. Welke richting op maakt niet uit, wat voor jou het prettigst voelt. Bij mij gaat hij rechtsom, maar als voor jou linksom prettiger is, dan is dat prima.

  Laat de lichtstraal sneller om je heen draaien. Verhoog dit tempo totdat hij zo snel gaat dat het net lijkt alsof het 1 groot schild is wat er om je heen draait.

  Dit schild blokkeert alle in en uitgaande emoties. Dat betekend dat jij anderen niet meer voelt, en zij jou niet. Zo kun je in een drukke omgeving tot rust komen en bij jezelf komen. Door de snelheid van het schild zelf te verlagen kun je meer doorlaten. Ook kun je het licht zelf minder sterk laten branden om zo te bepalen hoeveel je doorlaat.

  Je kan ook beinvloeden wat het doorlaat, maar dat kun je pas leren nadat je een tijdje met deze techniek werkt. (gewoon doen wat jij denkt dat nodig is, en je zal merken dat het op ten duur werkt).

  Veel plezier met deze techniek. 🙂 Ik heb deze op menig koninginnedagen gebruikt om in de menigte te kunnen lopen zonder dat ik flauwval neigingen kreeg.

  Nogmaals, weet dat anderen jou ook niet kunnen voelen.

  0 likes
 15. Zou dit komen omdat wij al in 4d zitten ? Kan iemand hier een antwoord op geven ? Want wat ik weet is dat iedereen meer gaven’s gaan krijgen .

  0 likes
 16. [quote name=”Cathy”]Zou dit komen omdat wij al in 4d zitten ? Kan iemand hier een antwoord op geven ? Want wat ik weet is dat iedereen meer gaven’s gaan krijgen .[/quote]

  Nee. Het is een gevolg van. Omdat we overgaan naar de 5e dimensie, zijn veel hoogwaardige zielen op aarde geincarneerd. Dit is iets waarmee je geboren bent, en er worden steeds meer hoogwaardige zielen geboren.

  Het is wel zo dat de transformatie van de 5e dimensie ervoor zorgt dat je ontdekt dat je de gave hebt, maar je hebt deze altijd al gehad. Sommige mensen blokkeren op jonge leeftijd hun gave uit zelfbescherming en herontdekken deze dan op latere leeftijd bij het uitwerken van een trauma.

  0 likes
 17. Ik heb mezelf een beetje leren afschermen in de loop der jaren, ik ga graag eens naar een concert enzo.
  Ik ben bijna 10 jaar niet onder de mensen geweest, ik kon niet naar buiten, omdat alle impulsen van buiten versterkt op me afkwamen.
  Ik heb mezelf geleerd een soort bubble om me heen te creeren, zodat alle dingen die teveel zijn afketsen.
  Meestal lukt dat, met gedachten kun je een hoop creeren.

  0 likes
 18. @GJ en wolfje;
  Moet je nagaan; ik werk in zo’n drukke winkel… maar ik kan nergens heen… ja, soms even naar het toilet, of even snel naar buiten, maar dat lukt maar hooguit 2 keer een paar minuten per dag…
  Wordt er soms helemaal gek van… maar ja, het is je ‘werk’ en je moet ‘blij’ zijn, etc..

  @LPChip; Thankx voor de Tip. Die ga ik eens uitproberen in onze overvolle winkel…

  0 likes
 19. [quote name=”LPChip”][quote name=”Cathy”]Zou dit komen omdat wij al in 4d zitten ? Kan iemand hier een antwoord op geven ? Want wat ik weet is dat iedereen meer gaven’s gaan krijgen .[/quote]

  Nee. Het is een gevolg van. Omdat we overgaan naar de 5e dimensie, zijn veel hoogwaardige zielen op aarde geincarneerd. Dit is iets waarmee je geboren bent, en er worden steeds meer hoogwaardige zielen geboren.

  Het is wel zo dat de transformatie van de 5e dimensie ervoor zorgt dat je ontdekt dat je de gave hebt, maar je hebt deze altijd al gehad. Sommige mensen blokkeren op jonge leeftijd hun gave uit zelfbescherming en herontdekken deze dan op latere leeftijd bij het uitwerken van een trauma.[/quote]

  Hoogwaardige zielen?
  Dat klinkt als spirituele discriminatie.
  Alle zielen zijn gelijk toch?

  0 likes
 20. Het gevoel van dat er iets vervelend gaat gebeuren, of dat in mijn dromen er mensen overlijden-kinderen worden geboren waar ik altijd bij ben en moet zorgen voor hen, ik vind dit niet zo prettig.En feestjes-verjaardagen zijn mij te veel aan het worden en het gevoel hebben van tijd verspilling.Ook het overgevoelig te zijn van alle emotie,s van een ander, huil vaak mee.Ik kan huilen om alles en nog wat.Op het werk komen veel mensen vaak naar mij om toe om even te praten over hen zelf waar zij mee zitten, zij zuigen mijn energie soms op, en ben dan later erg moe.

  0 likes
 21. [quote name=”macbikopro”]
  Hoogwaardige zielen?
  Dat klinkt als spirituele discriminatie.
  Alle zielen zijn gelijk toch?[/quote]

  Mijn excuses, verkeerde woordkeuze. Ik bedoelde ontwikkelde zielen. De zielen die al langer bezig zijn zichzelf te ontwikkelen.

  0 likes
 22. [quote name=”malach”]Het heeft mij en anderen altijd beperkt, deze dwingende vrijheidsberoving. Helaas ben je dan uiteindelijk te moe en te oud om nog wat te willen… ik zie het wel aan de andere kant…[/quote]
  Zo voel ik me ook, prachtig verwoord. Ik probeer er telkens aan te sleutelen. Maar ik voel me zo moe… En inderdaad we moeten “blij” zijn dat we werk hebben. :S
  Als ik kan probeer ik op het werk zo weinig mogelijk te doen, niet uit luiheid écht uit noodzaak. Als ik de baan op ben probeer ik een extra kwartiertje te stoppen om op adem te komen. Erg vind ik…

  0 likes
 23. Dat zijn gedachten van een slaaf, we moeten blij zijn dat we werk hebben.
  Ik ben helemaal niet blij met mijn werk, maar het geeft wel een groot voordeel, want je blijft onder de mensen.
  Ben 2 x een half jaar werkloos thuis geweest en heb veel aan mijzelf kunnen werken, maar je wereldje word wel heel erg klein.
  Om een gezonde omgeving te creeeren is een basisloon heel goed, een paar dagen voor een baas werken en de rest van je tijd aan je omgeving en familie.
  Er zullen als maar meer werklozen komen en die zullen steeds meer met de nek aangekeken worden door het werkende volk, dus tweedeling en dat is precies wat ze van hogerhand willen, geen eenheid.

  0 likes
 24. [quote name=”kengai”]Dat zijn gedachten van een slaaf, we moeten blij zijn dat we werk hebben.
  Ik ben helemaal niet blij met mijn werk, maar het geeft wel een groot voordeel, want je blijft onder de mensen.
  Ben 2 x een half jaar werkloos thuis geweest en heb veel aan mijzelf kunnen werken, maar je wereldje word wel heel erg klein.
  Om een gezonde omgeving te creeeren is een basisloon heel goed, een paar dagen voor een baas werken en de rest van je tijd aan je omgeving en familie.
  Er zullen als maar meer werklozen komen en die zullen steeds meer met de nek aangekeken worden door het werkende volk, dus tweedeling en dat is precies wat ze van hogerhand willen, geen eenheid.[/quote]

  Heel goed gezegd Kengan. Laat maar van je horen. Want je hebt gelijk. De zogenaamde crisis die er helemaal niet is, anders smeten ze niet zo met ons geld om (kijk naar griekenland die voor de derde maal geld toegesmeerd krijgt) Deze zg crisis die er dus niet is wordt gebruikt, juist om werklozen te creeeren. Want alles gaat naar de gemeenten en die zitten er boven op. Op ons wel gezegd en wederom hebben ze de macht want we worden immers te mondig? En zo hebben ze ons waar ze ons willen hebben en geloof me.. ikzelf weet waar ik het over heb. Tot mijn laatste adem zal ik vechten tegen deze onrecht. maar uiteindelijk gaan ze toch winnen, want net wat je zegt. Ze zorgen natuurlijk wel ervoor dat de tweedeling in stand blijft.

  0 likes
 25. Als hoogsensitief persoon ben je sterker dan je denkt, sterk genoeg om een Illuminati/Bilderberggroep te weerstaan en ondanks ze wel in staat zijn het bloed onder je nagels vandaan te halen.
  Ze hebben rechtszaken weten te simuleren en zo ons wereldproject totaal vernietigd.

  0 likes
 26. [quote name=”macbikopro”][quote name=”LPChip”][quote name=”Cathy”]Zou dit komen omdat wij al in 4d zitten ? Kan iemand hier een antwoord op geven ? Want wat ik weet is dat iedereen meer gaven’s gaan krijgen .[/quote]

  Nee. Het is een gevolg van. Omdat we overgaan naar de 5e dimensie, zijn veel hoogwaardige zielen op aarde geincarneerd. Dit is iets waarmee je geboren bent, en er worden steeds meer hoogwaardige zielen geboren.

  Het is wel zo dat de transformatie van de 5e dimensie ervoor zorgt dat je ontdekt dat je de gave hebt, maar je hebt deze altijd al gehad. Sommige mensen blokkeren op jonge leeftijd hun gave uit zelfbescherming en herontdekken deze dan op latere leeftijd bij het uitwerken van een trauma.[/quote]

  Hoogwaardige zielen?
  Dat klinkt als spirituele discriminatie.
  Alle zielen zijn gelijk toch?[/quote]
  @LPChip: helemaal waar. alleen zijn sommige zielen gelijker dan de andere 😉

  0 likes
 27. Een hoogsensitief persoon is sterker dan hij/zij denkt; kan zo’n persoon allerlei rampen, van welke aard dan ook, bestrijden?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

wellink

Wellink waarschuwt: ‘EU kan uit elkaar vallen als we Italië niet helpen’. Zo reageert het internet

De Europese Unie kan uit elkaar vallen ...

corona

Nog eens 10 experts die een heel ander geluid laten horen over corona. ‘Dit is middeleeuws’

Website OffGuardian heeft opnieuw een lijst gemaakt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.