Channelings

Een andere kijk op het volgen van het nieuws – Channeling 15-06-2023

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn blij dat we weer met je kunnen spreken, en we willen graag ingaan op een vraag die we kregen naar aanleiding van onze vorige boodschap over het volgen van het nieuws: ‘zijn goed en slecht niet twee kanten van dezelfde medaille?

Zijn we geen struisvogels als we onze kop in het zand steken en ‘slecht nieuws’ negeren? Zouden we niet in staat moeten zijn om het negatieve te beheersen en voorbereid te zijn op wat komen gaat, zelfs als dat negatief is gezien vanuit ons menselijk perspectief?’

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Roept het emoties op?

We begrijpen de vraag en in zekere zin is dat correct. Ja, in theorie ben je heel goed in staat om negativiteit de baas te zijn en je staande te houden, wat er ook gebeurt.

En ja, we zijn het ermee eens dat dingen proberen te ‘vermijden’, je ogen sluiten of je kop in het zand steken geen goede strategie is, omdat dat meestal voortkomt uit weerstand en weerstand is vaak gebaseerd op angst.

wanneer het volgen van het nieuws maakt dat je je alleen, bedroefd, kwaad, enz. maaktWat we bedoelden met het niet langer afstemmen op negativiteit door het nieuws niet langer te volgen, is dat wanneer je emoties voelt opkomen door de dingen die je leest, ziet of hoort, getriggerd door het nieuws dat je dagelijks volgt, dat dat het moment is waarop je moet stoppen met het volgen van het nieuws.

Als je iets leest en het roept geen emoties op, je leest of hoort het alleen maar en je accepteert het gewoon als informatie, zonder te reageren of getriggerd te worden op wat voor manier dan ook, je observeert simpelweg wat het ook is, dan is het niet per se nodig om te stoppen met het volgen van het nieuws.

Ons advies was bedoeld voor degenen onder jullie, en dat is de meerderheid, die dat (nog) niet kunnen.

Als je wordt meegezogen in negativiteit, emoties voelt die voortkomen uit de dichtheid van afgescheidenheid, gebrek en beperking, emoties als angst, boosheid, zorgen, depressie, je alleen voelen enzovoort, dan is ons advies om met het volgen van het nieuws te stoppen.

Jij bent de schepper van je buitenwereld

Een ander punt dat we willen herhalen is dat het volgen van het nieuws, vooral wanneer je erdoor getriggerd wordt, kan maken dat je erover na blijft denken, met emoties.

En zoals we je al vaak hebben verteld, is datgene waar je aan denkt, de gevoelens die je eraan toevoegt en de betekenis die je eraan geeft, datgene wat jouw wereld creëert.

Als je gefocust bent op negatief nieuws, je bang, bezorgd, verdrietig, boos, overstuur enzovoort voelt, geef je het de betekenis dat het slecht voor je is en voel je je als het ware gevangen, bedreigd zelfs.

Dat is waar je een wereld voor jezelf creëert waarin je meer krijgt van datgene waar je op gefocust bent!

Dat is nog een reden waarom het beter voor je zou zijn om weg te blijven van deze dingen en je te gaan richten op de dingen waar je van houdt, de dingen waar je op een positieve manier om geeft, het vergroten van gevoelens van harmonie, liefde, vreugde, geluk, in plaats van vast te zitten in angst en woede.

focus je aandacht op de dingen waar je van houdtEr is een verschil tussen je ogen sluiten en wanhopig proberen negativiteit te negeren uit angst dat het je zal schaden, of de bewuste keuze om een betere wereld te creëren door je te richten op het goede in de mens, en je aandacht te richten op de dingen die je oprecht vreugde en plezier geven.

We hopen dan ook dat dit de vraag beantwoordt voor degenen onder jullie die op dezelfde manier dachten als de persoon die deze vraag stelde.

We begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn waar de dunne scheidslijn ligt tussen negativiteit proberen te ontwijken en ervoor kiezen om je op positiviteit te richten. Dus dit antwoord is ons perspectief.

Herhaling voor nadruk: er is geen buitenwereld!

Onthoud altijd dat er geen buitenwereld is, er is niets buiten jou. Er is alleen maar data.

En alles wat er om je heen gebeurt, in wat jij waarneemt als ‘buiten jou’, zijn kansen voor jou om te groeien en je bewustzijn uit te breiden, en het Bewustzijn van Al dat Is.

Want wij zijn jou en jij bent ons. We zitten hier samen in, als één, want Alles Is Eén.

We houden zoveel van je, lief mens, en we kijken uit naar ons volgende gesprek.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.1 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van X
Van X
9 maanden geleden

Dank voor de aanvullende reactie. We vullen elkaar aan en ik snap dat het goed bedoeld was.

Deneb
Deneb
9 maanden geleden

Everything you know is wrong.

Ben je dan boos omdat je voorgelogen of afgeschermd bent voor de waarheid of blij met de openbaring? Eigenlijk wist je het al toch? En nu ineens is iedereen boos op het establishment. Toch weer boos hè hoe wakker je ook bent. Geen vreugde en plezier. Het pad is lang.

Sophie
Sophie
9 maanden geleden

t,Ja, Het is vermoeiend en ik vind het geen leuk spelletje.

Back to top button