Channelings

Bestaan engelen en zo ja, wat doen ze? – Channeling 25-01-2022

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer. We zijn blij weer met je te mogen spreken op deze mooie nieuwe dag. We hebben gezien dat er vragen rijzen, onder andere over het bestaan van engelen. Vandaag willen we daar iets meer over vertellen.

Bestaan engelen echt? Is er zoiets als een hemel? Wat zijn ze eigenlijk? Zijn zij ooit mens geweest, of zijn het spirituele wezens die nooit op aarde geleefd hebben? Of zijn ze een verzinsel van mensen, vanuit een gevoel of een wens om íets om zich heen te hebben, zodat ze zich veiliger voelen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Dit zijn allemaal vragen die wij geregeld tegenkomen, en jij zult het je mogelijk ook wel eens hebben afgevraagd.

Verschillende soorten engelen

Dus wat zijn engelen? Waren zij ooit mensen? Daarover kunnen we kort zijn. Nee, zij zijn geen mensen, en zij hebben ook nooit als mens op aarde geleefd. Het zijn zeer intelligente, geestelijke wezens, die in een zeer hoge frequentie leven. Er zijn meerdere soorten engelen, zoals aartsengelen, beschermengelen, cherubijnen, serafijnen.

beschermengelHet zou te lang worden om hier al te diep op in te gaan, maar elke soort engelengroep heeft eigen taken. En allemaal staan ze de mensheid ten dienste, en zullen ze je helpen als je ze daarom vraagt.

Het is de taak van aartsengelen en beschermengelen om voor mensen te zorgen. Zij mogen niet zomaar ingrijpen wanneer zich situaties voordoen, zij zullen altijd je vrije wil en het plan voor jouw leven, dat je voordat je naar de aarde kwam hebt opgesteld, respecteren.

Binnen dat kader zullen ze je altijd bijstaan wanneer je het moeilijk hebt, en ze kunnen binnen jouw vrije wil bepaalde dingen voor je doen.

Ervaar hun aanwezigheid

Vaak zijn dingen die je ervaart als ‘wonderlijk’, of zelfs ‘magisch’, een gevolg van het werk van engelen, die situaties en omstandigheden kunnen orkestreren, op een manier dat de uitkomst voor jou precies past bij dat wat je wilt, of een uitkomst die helpt bij het bereiken van bepaalde doelen die je, al dan niet bewust, hebt gesteld.

witte veerZe kunnen je ook op diverse manieren laten weten dat ze er zijn.

Je hebt als mens meestal meerdere engelen die zich altijd in je omgeving bevinden, en zij proberen je vaak op diverse manieren te laten weten dat ze er zijn.

Dit kan doordat je ineens witte veertjes of bijvoorbeeld vlinders op ongewone plaatsen tegenkomt. Wend je vaker tot je engelen, en je zult meer en meer ervaren dat ze er zijn.

Waar leven ze?

Wat betreft de plaats waar zij zich bevinden, die mensen als ‘de hemel’ aanduiden, dit is geen letterlijke plaats. Je bent als mens gewend om naar boven te kijken, en te denken dat ze dáár zijn, evenals gestorven geliefden.

hemelMaar in werkelijkheid bevindt de dimensie waar de engelen zich bevinden zich rondom je. Net als de zielen van overleden mensen. Wij noemen hen overigens liever mensen die zijn overgegaan en hun transitie hebben voltooid. Ook zij zijn dichtbij je en niet ergens hoog en ver weg.

Sterker nog, de hemel bevindt zich in werkelijkheid op aarde, en is meer een mentale staat dan een plaats. Maar daar willen we in een volgende boodschap wel eens iets meer over vertellen.

Hoe kunnen ze je helpen?

Engelen zijn door hun wijsheid van millennia, en hun plaats in de hiërarchie, veel verder dan mensen. Ze zijn niet méér of beter dan mensen, niet hiërarchisch in die zin, maar in de zin dat ze meer krachten hebben, meer wijsheid, meer kennis. En die kunnen ze allemaal inzetten bij het begeleiden en helpen van mensen.

Je kunt ze aanroepen om je bij bepaalde dingen te helpen. Zij zullen je omringen met liefde, en binnen de mogelijkheden die zij hebben zullen ze je helpen wanneer je daar om vraagt.

Dat wil niet zeggen dat ze voor elk wissewasje voor jou de kooltjes uit het vuur zullen halen! Het is de bedoeling dat jij zelf je leven leeft, en ervaringen opdoet, en groeit door datgene wat je allemaal meemaakt.

Daarom gebeuren dingen, zodat je kunt groeien, zodat je wijsheid en je kennis toeneemt. Wij zeggen altijd al dat dingen vóór jou gebeuren, ze overkomen je niet zomaar.

Maar binnen de mogelijkheden die er zijn, zullen engelen altijd bereid zijn je te helpen. Zij zijn dus geenszins een verzinsel van mensen en komen niet uit sprookjesboeken of verhalen.

Waar komen de verhalen vandaan?

engelen in de bijbelHet is eerder andersom. De verhalen zijn ontstaan door de ervaringen die mensen hebben gehad met engelen. Wonderbaarlijke gebeurtenissen, die hen ertoe hebben aangezet het op te schrijven, en met andere mensen te delen. Een voorbeeld hiervan is de Bijbel, een boek waarin engelen veelvuldig worden beschreven.

Misschien zie je de Bijbel als een soort sprookjesboek. Als een boek vol verhalen, fantasie en fictie, wellicht geschreven om mensen bang te maken en te overheersen. Of misschien zie je de Bijbel juist als waarheid, als het ‘Woord van God’, en ben je van mening dat elke letter ervan authenthiek is.

Laat ons je dit zeggen: de Bijbel is in de loop der eeuwen zo aangepast en er is zoveel uit verwijderd, en eraan toegevoegd, dat het niet meer zo erg lijkt op het boek zoals het ooit begonnen is.

Maar de verhalen, de getuigenissen over ontmoetingen en ervaringen met engelen, die berusten niet louter op fantasie. Die verhalen zijn gebaseerd op de werkelijkheid, op ervaringen die mensen werkelijk hebben gehad.

Zoek contact

En zelf heb je misschien ook wel momenten gekend dat iets nét goed afliep, en je verzuchtte dat je vast een ‘engeltje op je schouder had’. Op zulke momenten kan het inderdaad zo zijn dat een engel je heeft geholpen, om bijvoorbeeld iets ernstigs te voorkomen.

Maar nogmaals, zij zullen dit alleen doen wanneer het strookt met het plan voor jouw leven en het binnen jouw vrije wil valt.

contactWe willen je aanmoedigen om je open te stellen voor de verbinding met de engelen. Vraag ze om hulp wanneer je het nodig hebt. En weet dat zij er altijd zijn om je te helpen. Net zoals wij er altijd voor je zijn.

We hopen dat dit je iets meer inzicht heeft gegeven in de engelenwereld. Een wereld die voor jou ver weg lijkt, maar die in feite veel dichterbij is dan je dacht.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is en hiermee zijn we voor vandaag compleet.

4.6 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Er bestaan ook mensen met engelenenergie.
Zeg niet dat het engelen zijn maar kunnen wel de energie hebben.

Ellen de Nood
Ellen de Nood
2 jaren geleden

Sinds 2006 word ik door een Engel gesteund en begeleidt. Ik weet van het bestaan en channel dagelijks. Ik ben niet Christelijk, maar geloof in de goddelijke vonk.

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

De machthebbers van deze wereld, die een volledig gecontroleerde maatschappij voorstaan, zonder menselijke bezieling, worden zij dan beïnvloed door engelen van het duister, zo die al bestaan? Er moeten toch enorme krachten zijn die de mensheid laat moorden, martelen, verkrachten en afhouden van enig bewustzijn gezien de onverdraagzaamheid in de wereld, de perversiteit, woede, extreme verrijking en ongelijkheid? Ook gezien de vervuiling van lucht en water, de altijd maar moeten groeiende economie, het nooit genoeg hebben enz. Ik vraag me af, wat is uw antwoord hierop?

Vincent
Vincent
2 jaren geleden

Hoi allemaal, de elite heeft inderdaad hulp van gevallen engelen (demonen) en de duivel. Jullie weten dat ze veelal lid zijn van de illuminati en satan aanbidden. Dit doen ze omdat satan bestaat en het werkt voor hun om betere banen te krijgen en om meer geld te verdienen. Ik raad iedereen aan om de Bijbel te lezen, zeker in deze tijd. Begin met het nieuwe testament. Zoveel wat nu gebeurt lees je in de Bijbel. Wereldwijde misleiding, overheden die in de eindtijden niet meer te vertrouwen zijn & natuurlijk het teken van het beest. Die chip die je moet nemen, omdat je anders niet meer kan kopen of verkopen. Wij worden al vanaf dat we geboren zijn misleid, niet alleen de laatste jaren. We worden geleerd dat we moeten geloven in de evolutie theorie. Bedenk je goed dat dezelfde groep mensen je dit geleerd hebben die je ook de corona leugen willen verkopen. Er is zoveel historisch bewijs dat Jezus heeft bestaan en er zijn honderden verschillende bronnen die hebben bevestigd hem levend gezien te hebben nadat hij was gekruisigd. Het enige wat telt nu is jouw leven. Jezus houdt van je en wil je leren kennen en je redden. We moeten ons meer verdiepen in de waarheid en niet constant focussen op alle leugens die ons worden verteld. Begin de Bijbel te lezen en probeer op zoek te blijven naar de waarheid. Gij die zoekt zal vinden.

Back to top button