Channelings

Dankbaarheid, waarom zou je nog dankbaar zijn? – Channeling 30-11-2021

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom lieve lezer, op deze mooie nieuwe dag. Een dag die nieuwe mogelijkheden geeft, nieuwe kansen, en misschien wel een nieuwe kijk op je leven.

Vandaag willen we het hebben over dankbaarheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Hoe kun je (weer) dankbaar zijn?

Hoe dankbaar ben jij nog voor wat je in je leven hebt? Kijk je alleen nog naar datgene wat je mist? Naar dat wat je is ‘afgenomen’? Of kun je nog steeds door alle vertroebeling heen kijken en zien hoe mooi het leven is?

Om je daarbij te helpen gaan we daar vandaag wat dieper op in. Dankbaarheid, hoe uit je dat, hoe voel je dat, en wat moet je doen om het opnieuw te voelen als je het bent kwijtgeraakt?

Het is zo gemakkelijk om je te verliezen in de waan van de dag, om weg te zinken in negativiteit, je te laten opslokken door nieuwsberichten, kranten, televisie, of jezelf te verdrinken in eindeloos surfen op je telefoon of computer, waardoor je leven in een negatieve helling aan het afglijden is.

ademenTerug naar de basis: ademen

Haal eens even diep adem. Gewoon een hele diepe teug lucht inademen…. en adem langzaam weer uit. Goed zo. En doe dat nog een paar keer. En laat je gedachten eens los.

Denk niet aan wat je nog moet doen, aan wat er in de wereld speelt, maar denk alleen aan die ene ademhaling die je met zorg je longen in trekt.

Voel hoe je in je lichaam zit, hoe de zuurstof zich door je lichaam verspreidt via je bloedbaan, hoe je meer en meer terugkeert naar je basis. Dít is wat jouw leven is: jouw ziel in je fysieke lichaam. Dat is het enige dat telt.

Al het andere, wat ogenschijnlijk buiten jou is, is onbelangrijk. Hoeveel waarde jij ook denkt dat het heeft, hoe belangrijk jij ook mag vinden dat het is om op de hoogte te zijn van de wereldgebeurtenissen, hoezeer je alles buiten jezelf meent te moeten leggen, uiteindelijk draait je hele leven om die ene ademteug in dit moment! Elk moment opnieuw.

Wanneer je dit bewuster doet, met je aandacht erbij ademt, dan zul je merken dat je meer dankbaarheid gaat voelen. Dankbaarheid dát je nog ademt, je lééft! Je bent er nog steeds, in deze prachtige illusie die we leven op Aarde noemen.

dankbaar, dankbaarheidVerander je wereld met dankbaarheid

En kijk nu eens om je heen. Nee, niet naar buiten, niet naar je telefoon of computer, maar kijk eens om je heen, heel dichtbij. Je handen, de stoel of bank waar je op zit, en realiseer je wat je allemaal wél hebt, in plaats van de focus te leggen op alles wat je niet hebt.

Denk aan de mensen die je tot steun zijn, mensen waar je van houdt, of je dieren, het kan van alles zijn. Zoek bewust de dingen op waar je dankbaar voor bent, waarvan je weet dat je leven minder leuk en minder waardevol zou zijn wanneer je ze niet om je heen zou hebben. En blijf ademen, bewúst ademen.

Vanuit een oprecht gevoel van dankbaarheid kun je je hele wereld veranderen. We zeggen het vaak: dat waar je op focust groeit. Focus je aandacht op de dingen waar je dankbaar voor bent, inclusief de hele kleine dingen.

5 centWie het kleine niet eert…

Als je het gevoel hebt dat je te weinig geld hebt, en je vindt op straat een vijf cent munt. Denk je dan ‘pfff, het is maar vijf cent’? Of ben je dankbaar voor die vijf cent? Want als je vijf cent kunt vinden, wat ligt er dan nog meer binnen handbereik, bijvoorbeeld op financieel gebied? Wees ook dankbaar voor die vijf cent! Jullie hebben het gezegde ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’, en dat is waar.

Wees dankbaar voor het kleine, en het grote zal zich óók manifesteren. Wanneer je het kleine afwijst, als onbelangrijk, onnuttig, niet interessant, onwaardig… wijs je het grote ook af! Ook al denk je wellicht dat dit niet zo is, in werkelijkheid sluit je alle deuren voor het Universum om je te helpen bij het bereiken van de grote dingen die je zo graag wilt.

Dankbaarheid is, naast Liefde, één van de grote sleutels tot het openen van de deur naar jouw hemel op aarde. Oefen dat, wees je ervan bewust hoe vaak of hoe weinig je dankbaarheid voelt, en verander daarmee je realiteit.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS, en hiermee zijn we voor nu compleet.

4.3 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carina
Carina
2 jaren geleden

Mooi om te lezen en te herlezen.

Els
Els
2 jaren geleden

Doet me goed

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Ik kan niet meer dankbaar zijn nu ik al bijna 2 jaar alleen opgesloten zit in mijn huis en niemand zie. Sorry maar gaat mij niet lukken.

Shivam
Shivam
2 jaren geleden

Doe de Wim Hof methode, adem in…..adem uit, en neem iedere morgen een koude douche…. adem in…….adem uit

Back to top button