Channelings

Ga naar binnen, wees moedig, en ontdek de voordelen van het nemen van volledige verantwoordelijkheid – Channeling 06-07-2023

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn zo blij om bij je te zijn en we willen het graag met je hebben over de voordelen van naar binnen gaan en de volledige verantwoordelijkheid nemen voor je leven.

We hebben je al vaak verteld hoe je binnenwereld de basis is voor wat er in je buitenwereld gebeurt. Vandaag willen we hier graag wat dieper op ingaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Wat betekent het om naar binnen te gaan?

Ga naar binnen, zie welke gedachten je steeds herhaaltWanneer je naar binnen gaat, betekent het dat je aan zelfreflectie doet, dat je beter kijkt naar wat er in je omgaat.

Welke gedachten denk je regelmatig? Welke gevoelens heb je over situaties of mensen?

Als je naar binnen gaat, is het vrij eenvoudig om te onderzoeken wat er in je omgaat waardoor je uitdagingen of problemen ervaart in je buitenwereld.

Verwijten maken en karma

We begrijpen hoe je vaak de buitenwereld de schuld geeft van wat er ook aan de hand is in je leven. Je geeft mensen de schuld van jouw lijden, je geeft situaties de schuld van jouw problemen.

We begrijpen dat, we willen je alleen duidelijk maken dat die dingen niet de oorzaak zijn van je problemen.

We begrijpen ook dat je misschien denkt dat karma een rol speelt. Dat je een karmische schuld aflost voor dingen die je in je leven hebt gedaan, of misschien zelfs in vorige levens.

Welnu, we verzekeren je dat dit niet het geval is. Zo werkt karma niet. En we weten dat velen van jullie geloven van wel, en misschien heb je een andere mening dan wat we hier zeggen, maar het feit is dat karma niet op die manier werkt.

Je bent niet in dit specifieke leven gekomen om een karmische schuld in te lossen, je worstelt niet vanwege iets dat karma heet.

Een andere tijd is nu aangebroken

Het is mogelijk dat je ziel een afspraak heeft gemaakt om bepaalde dingen te ervaren in je menselijk bestaan, maar die tijd is voorbij.

Je hebt de ervaring gehad, het is nu tijd om naar binnen te gaan, om de waarheid van dit alles te ontdekken, om te ontdekken wie je werkelijk bent, waarom je hier bent en dat alles in orde is.

Het is tijd om je leven anders te gaan leven dan ooit tevoren!

Wanneer je door naar binnen te gaan begrijpt dat je een sterke kracht bent, dat je in feite de schepper van jouw wereld bent, dat jij Source bent en dat je op zielsniveau alles hebt ervaren wat je wilde ervaren, kun je jezelf nu bevrijden van het herhalen van bepaalde patronen.

Het is niet nodig om steeds weer dezelfde dingen te ervaren. Het is tijd om in je kracht te stappen.

Neem verantwoordelijkheid, wees verantwoordelijk

Neem volledige verantwoordelijkheid voor je leven Er is maar één ding dat je daarvoor moet doen: je moet de volledige verantwoordelijkheid nemen voor alles in je leven, zowel vroeger als nu.

En dit kan jou en vele anderen triggeren. Omdat je zo gewend bent om de buitenwereld de schuld te geven, je bent zo gewend om met vingertjes te wijzen.

‘Zij’ hebben dit mij ‘aangedaan’. ‘Het is mij overkomen’, ‘Ik heb niets gedaan, ik kon er niets aan doen’, ‘Ik was nog maar een kind’ zijn reacties die we de hele tijd horen.

Maar het is jouw verantwoordelijkheid. Alle dingen die je hebt meegemaakt gebeurden vóór jou. Jij hebt het script geschreven, jij hebt het gecreëerd, of je het nu beseft of niet.

En jij bent de enige die het vermogen heeft om iets in jouw wereld te veranderen.

Wanneer je naar binnen gaat, de liefde vindt die je in werkelijkheid bent, wanneer je ontdekt dat jij Source bent, dat jij God bent, dat jij je Ziel bent en dat alle ervaringen dóór jou zijn gekomen, dan kun je de volledige verantwoordelijkheid nemen voor alles in je leven.

Verandering kan alleen van binnenuit komen

Dat is de weg naar verandering van alles wat je wilt veranderen.

Als je in je comfortzone blijft en alles buiten jezelf de schuld geeft, door in gedachten van afgescheidenheid te blijven, door te geloven dat alles afgescheiden is van jou, zal er nooit iets veranderen.

En natuurlijk mag je dat doen. Jij hebt de keuze en wij hebben nooit een oordeel over welke keuze je ook maakt.

Het is alleen zo dat als je iets wilt veranderen, als je klaagt over de dingen die gaande zijn in jouw wereld, of over wat andere mensen hebben gedaan of doen die naar jouw mening jouw problemen veroorzaken, wij er bij je op aandringen om naar binnen te gaan.

Wees eerlijk tegen jezelf

Waar denk je aan? Welke gedachten sta je jezelf toe te denken?Welke gedachten heb je? Eerlijk, zie je waar je voortdurend dezelfde negatieve gedachten en verhalen herhaalt, keer op keer?

Want dat is wat je doet als je wereld in jouw beleving negatief is. Als je de wereld als verschrikkelijk ziet, denk je negatieve gedachten, blijf je negatieve verhalen vertellen.

Nogmaals, wees eerlijk tegen jezelf. Dat ben je jezelf verschuldigd.

Ga naar binnen, wees eerlijk, zie en erken wat je doet en neem verantwoordelijkheid voor je leven.

Door dat te doen, neem je je macht terug. En als je weer in je kracht komt, ben je in staat om je wereld voor altijd te veranderen!

We houden zoveel van je, lief mens, en we zijn er altijd om je te laten zien wat er echt gaande is in je leven.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ina Koning
Ina Koning
9 maanden geleden

Als er in je leven dingen zijn gebeurd door mensen die een grote impact hadden, kun je nu alleen maar verder door te vergeven, jezelf en anderen die er toen ook nog niet van bewust waren wat ze deden. Zeg dan, mijn schuld, mijn schuld, mijn grote schuld, en laat het dan los.

Snappie nr 1
Snappie nr 1
9 maanden geleden

Mooi!! 🙏💛

Van X
Van X
9 maanden geleden

Deze Channeling klopt met het doen van Zelfanalyse..

Als het waar is wat hier vertelt wordt over karma dan kan ik de hele wereld uitmoorden en komt er geen nadelige reactie op mijn acties.
Directe uitwerking van karma
Als ik in een bar zit met Hell’s Angels en roep dat ze watjes zijn. Dan moet ik niet verwachten dat ze me een knuffel geven en bedanken, Heel waarschijnlijk krijg ik klappen. Als ik dan stug door ga en hun aanklaag omdat ik de reactie op mijn daden (karma) niet wil aanvaarden en bijvoorbeeld de rechtszaak win omdat ze geweld gebruikt hadden. Dan zal ik naar alle waarschijnlijkheid weer in een soortgelijke situatie uitkomen. Totdat ik wat deze channeling ons uitlegt aan Zelfreflectie doe om de cirkel te doorbreken.
Als we aan gene zijde komen en de film van ons leven en welke invloed ons handelen/karma op andere had waarbij we ook hun emoties en verdriet ervaren. Dan kunnen we via de vrije wil kiezen om de emoties van dit voorgaand handelen (karma) zelf te ondergaan in een volgend leven. Dit sluit aan bij de tekst maar anders geformuleerd.
Als we hier op aarde zijn dan zijn we dat voornemen vergeten en klagen maar de keuze was iets van oud handelen (karma) te ondergaan/ervaren. Doen we goede daden (karma) dan zullen deze goede vruchten dragen. Ik zie ons handelen als zijn in harmonie en disharmonie in het Geheel er is.. Het is de intentie die erachter zit wat de reactie bepaalt. Als een kind op het punt staat om zijn vingers in het stopcontact te steken en er is geen tijd om uit te leggen dat dat zijn dood kan betekenen maar een snel tik op de hand geeft om de handeling te stoppen of ik mag een kind niet en geef een tik zonder echte reden dan zullen deze handelingen andere uitwerking hebben. Ze zullen een andere gedachten energie achterlaten in de grote database wat we ook wel de astrale records noemen.

Wat ik hiermee probeer aan te tonen is dat karma direct kan werken zoals in het geval met de Hell’s Angels. En op de langere termijn door eigen keuze om iets te ondergaan wat je anderen aangedaan hebt maar dat dat een vrije keuze is om kompleter worden.
Je kan niets doen zonder gevolgen. Ook niet handelen heeft gevolgen. Stel dat je weigert om te incarneren en niet aan het spel wil meedoen dan ben je in het Geheel een spelbreker . Wordt je ziel dan liefdevol weer in de bron opgenomen of desintegreert deze ziel als zijnde een niet geschikte kankercel?

Jé kan deze Channelling ook bekijken van kom jongens laten we een bank beroven door ons een weg naar binnen te schieten maakt niet uit hoeveel doden er vallen we leven riant en als we de pijp uit zijn geen probleem we kiezen gewoon om, niet meer te reïncarneren. En mochten we samen de keuze maken om terug te gaan dan herhalen we tot in het oneindige dezelfde truc.
Niemand die oordeelt en ons tegenhoudt omdat de keuze van de vrije wil altijd gerespecteerd moet worden. Als we daar dan allemaal achter komen en hetzelfde spel gaan spelen dan zie dat de schepping zichzelf uitmoord of vernietigd door onze opstelling als zijnde een deel van de schepper/bron. In dat geval kan je de bron als een sadomasochist bekijken en dat het allemaal om liefde draait negeren.
Dus naar alle waarschijnlijkheid zijn er onderliggende spelregels maar welke?
De tien geboden lijken niet meer van toepassing als ik deze Channeling goed begrijp en de praktijk waarneem. Zelfs doe een ander niet wat gij wilt dat u niet geschiedt valt dan weg. Graag een channeling met spelregels als die er zijn.

Rose
Rose
9 maanden geleden

Hopelijk laten we elk van ons toch een positievere wereld voor de toekomstigen achter, laatste loodjes wegen het zwaarst uit duistere tijden, positief vibes voor Mens,DIer, Plant, licht, voedsel, water enz voor Moeder Aarde🙏💪❤💞💕💓💗💖👍👌✌

Back to top button