Channelings

Hoe kan het volgen van het nieuws gezondheidsrisico’s met zich meebrengen? – Channeling 13-06-2023

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken, en we willen het graag hebben over de invloed van het nieuws op je gezondheid.

We weten dat nieuws iets is dat overal om je heen is. Of je nu op internet surft, naar de radio luistert of televisie kijkt, je wordt voortdurend gebombardeerd met nieuwsflitsen over dingen die in de wereld gebeuren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

We kunnen ons voorstellen dat het niet eenvoudig is om jezelf ervan te weerhouden daarop af te stemmen, omdat het zo indringend aanwezig is in elk mogelijk deel van je leven. Net als reclame is het nieuws overal.

Maar je moet voor jezelf afwegen of je het echt allemaal moet kijken of lezen, of dat er manieren zijn om je leven anders te leiden, niet zozeer geleid door wat er in het nieuws en op je schermen staat.

Ben je verslaafd aan het nieuws?

We zien dat het voor de meeste mensen een verslaving is.

Heb jij een nieuwsverslaving?Heel lang stonden mensen op, kwamen uit bed, zetten het koffiezetapparaat aan of maakten ontbijt, en dan, zittend aan de ontbijttafel, was het eerste wat ze deden (en voor veel mensen is dat nog steeds zo) de krant openslaan en lezen over wat er in de buitenwereld gebeurt.

Of ze zetten de televisie of radio aan, voor het eerste nieuws van de dag. Of ze checken hun telefoon en surfen naar hun favoriete nieuwswebsite. En zo beginnen ze hun dag.

Misschien doe jij hetzelfde.

Maar waar programmeer je jezelf mee, als dat de manier is waarop je je dag begint?

Wat geef je je hersenen, je geest, je gedachten, om mee bezig te zijn nadat je bent opgestaan en aan een frisse nieuwe ochtend bent begonnen?

Net als bij elke verslaving of slechte gewoonte begrijpen we dat als dit je routine is, je programmering, en vooral als het al jaren zo gaat, het misschien niet zo makkelijk is om de knop om te zetten en te stoppen met wat je doet.

Impact op je gezondheid

Maar wist je dat je gezondheid nauw samenhangt met de dingen die je tot je neemt, niet alleen het eten en drinken dat je in je lichaam stopt, maar ook de informatie die je in je geest stopt?

Als je je dag begint met negativiteit en gedurende de dag blijft kijken of er nog meer nieuws is, dan voed je je hersenen met een constante stroom van negativiteit, die uiteindelijk fysieke schade aan je lichaam kan toebrengen!

Hoe kan dat gebeuren? Omdat nieuws, dat voornamelijk slecht nieuws is, je vibratie verlaagt. Wanneer je vibratie laag is, voel je intense emoties en zijn geluk en vreugde onbereikbaar.

Je bent niet in staat om de optimale staat van zijn te bereiken, die gelukkig is, vreugdevol, speels, houden van het leven en dankbaar voor alles wat je hebt in je leven.

het nieuws kan je depressief, bezorgd of angstig makenNaar het nieuws kijken en je richten op ‘op de hoogte blijven’, zoals velen van jullie het plegen te noemen, verlaagt je vibratie tot een gevaarlijk niveau.

Angst, bezorgdheid, woede, frustratie, focus op slechte dingen die gebeuren in wat jij denkt dat jouw wereld is, zullen dan je fysieke systeem beheersen.

Je zenuwen, je bloed, je organen, alles wordt beïnvloed door wat je mentaal absorbeert.

Is het tijd om je gewoonten te veranderen?

Vraag je jezelf wel eens af: “Moet ik echt alles horen, zien of lezen wat als zogenaamd ‘nieuws’ wordt gebracht?” Want dat is een belangrijke vraag om jezelf te stellen.

Moet je echt weten wat er waar dan ook op de planeet gebeurt? Moet je echt weten welke woorden een politicus heeft gesproken? Of welke wetten er zijn ondertekend?

Ben je vergeten dat je een soeverein wezen bent? Dat je een krachtig wezen bent, dat je je eigen werkelijkheid creëert door de dingen die je denkt, de gevoelens die je hebt en de betekenis die je aan alles geeft?

Dus waarom begin je je aandacht niet op iets anders te richten? Waarom niet focussen op wat goed is, vriendelijke mensen, dingen die goed gaan, in plaats van zogenaamd verkeerd.

Want jij als mens hebt bij lange na niet het vermogen om het volledige spectrum te zien van alles wat er in de wereld gebeurt. En verslaggevers en nieuwsbedrijven ook niet!

Het enige wat ze kunnen doen is je subjectieve informatie geven en die presenteren op een manier waar mensen het mee eens of oneens zijn, maar het is nooit nuttig om je vibratie op een gezond niveau te krijgen.

Het voedt alleen maar de verslaving.

Stap weg van negativiteit

Nu is wellicht het beste moment om te stoppen met wat je aan het doen bent en eens te kijken naar hoe je je dagen vult, wat je leest, waar je over praat, waar je naar luistert.

En voel! Voel wat het met je lichaam doet! Als je merkt dat nieuws je van streek maakt, gestrest, bezorgd, angstig of depressief, dan bevind je je in een lage vibratie.

focus je aandacht op de dingen die maken dat je je goed voeltAan de andere kant, als je dingen ziet, hoort of leest die je echt blij maken, waardoor je je goed voelt, vrolijk, energiek, enthousiast, dan gaat je vibratie omhoog, wat nodig is om gezond te blijven en een gelukkig leven te leiden.

Ga na waar jij je in dit spectrum bevindt en beslis voor jezelf of je jezelf schade wilt berokkenen of jezelf wilt helen.

Want als je stopt met de verslaving aan slecht nieuws, aan elke vorm van negativiteit, genees je jezelf niet alleen van een verslaving, maar genees je jezelf ook van de risico’s van een leven leiden dat niet zijn hoogste potentieel heeft bereikt.

We houden van je lief mens, we houden meer van je dan woorden kunnen uitdrukken, en we zijn er altijd om je een ander perspectief op je menselijk leven te geven, zodat je er het beste van kunt maken.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
10 maanden geleden

Helemaal mee eens!

phillippe vdf de coensel
phillippe vdf de coensel
10 maanden geleden

je moet die criminelen die beslissingen nemen over anderen toch zeer goed in de gaten houden heden ten dagen effe stretchen of yoga of mindfullness is fantastisch als alles weer goed zou komen en dat is nu net het probleem er zit niemand aan het stuur de remmen zijn er niet meer en het spoor stopt net voor de afgrond want er is niets zo sterk als het niet mens gemaakte altijd en overal bindende conditie van oorzaak en gevolg daarom wijs ik en velen anderen via nieuws hierop omdat ik de gevolgen die anderen op zich roepen wens te betalen zeker als er andere goede vredelievende en morele oplossingen voor handen liggen

Freedom
Freedom
10 maanden geleden

Goedemorgen.
Jaren geleden keek ik iedere ochtend naar hart van nederland. Totdat ik er achter kwam dat ze de helft van een gebeurtenis niet vertelden en de andere helft was gelogen.
Naar het staatsjournaal kijk ik sowieso al niet meer sinds ze onze leven op de kop hebben gezet en dat bevalt mij hèèl goed. Al die nieuwszenders liegen dat het gedrukt staat en kranten lees ik niet en ook niet via internet. Héérlijk rustig 😁❤

Madelief
Madelief
10 maanden geleden

Bedankt voor deze opfrissende woorden.

Back to top button