Channelings

Hoe kun je altijd en overal vreugde vinden? – Channeling 23-08-2023

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

vreugde vinden in verbinding met andere mensenWelkom, welkom lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken, en we willen je graag een luchtig onderwerp voorleggen. We willen het hebben over vreugde vinden.

Wat is vreugde voor jou? Wanneer voel je vreugde? Kun je vreugde voelen tijdens je dagelijkse drukke schema? Of heb je het gevoel dat vreugde ontbreekt in je leven?

Kun je in alles vreugde vinden?

Wij zijn hier om je te vertellen dat vreugde vinden overal kan, tot in de kleinste dingen. En daarom geven we je een paar voorbeelden.

Voor degenen onder jullie die denken in termen van ‘problemen’, ‘moeilijkheden’, tegenslag’, of andere denkpatronen die mensen als ‘negatief’ zouden beschouwen, we verzekeren je dat in alles vreugde te vinden is.

Hoe ernstig een situatie ook lijkt, hoe slecht iets er vanuit menselijk perspectief ook uitziet, er is altijd vreugde te vinden.

Zoals gezegd, laten we je een paar voorbeelden geven.

Voorbeelden van waar vreugde te vinden is

vreugde in een kop koffie

Vreugde is te vinden in wakker worden. Wanneer je je ogen opent, je lichaam voelt, beseffend dat je leeft. Wakker worden kan een heel vreugdevol moment zijn, waarvoor veel mensen grote waardering en dankbaarheid tonen.

Vreugde kan ook gevonden worden in elke ademhaling die je neemt. Wetende dat de zuurstof die je inademt je lichaam de nodige brandstof geeft om te leven en van je leven te genieten.

Je kunt vreugde vinden in de aanraking van wat dan ook. Of het nu een kop koffie is die warm aanvoelt, of de koffie zelf die je tong en de binnenkant van je mond raakt, je wangen, je tandvlees.

Vreugde kan gevonden worden in de aanraking van een hand op je schouder, de wetenschap dat iemand om je geeft.

Of de aanraking van een huisdier dat met zijn neus snuffelt om te weten of jij het bent, zijn favoriete mens. Het kan gevonden worden in het aaien van een dier, de aanraking van een vriend of geliefde.

Vreugde zit ook in het zien van iemand van wie je houdt, het zien van iets moois, zoals een kleurrijk boeket bloemen, of mooie video’s online van vakantieoorden die je graag zou willen bezoeken.

Wanneer je je niet vreugdevol voelt, kun je weer vreugde gaan voelen en ervaren door te luisteren naar muziek waar je van houdt.

Het geluid van prachtig zingende vogels, of het subtiele geluid van een zachte zomerbries, ruisende golven of het zachte gefluister van de bladeren aan een boom is misschien wat je nodig hebt om je vreugde terug te vinden.

Zoals je ziet kun je in bijna alles vreugde vinden.

Vreugde in tijden van oorlog of vreselijke situaties?

Maar we horen je vragen: hoe kan iemand vreugde vinden als hij in een oorlogsgebied leeft? Hoe kan bijvoorbeeld een jonge vrouw of een jong meisje of jongetje vreugde vinden als ze misbruikt worden?

We begrijpen dat je menselijke geest dit niet kan bevatten, maar in elke situatie is het de aard van de mens om vreugde te zoeken.

spelend kind in oorlogssituatieKinderen in oorlogsgebieden spelen nog steeds, ze lachen nog steeds, ook al hebben ze hun zorgen en worstelingen in hun leven, ze weten nog steeds hoe ze vreugde moeten vinden.

Als ze zich afstemmen op hun ware wezen, en kinderen zijn veel beter in staat om nog steeds in contact te zijn met hun oorsprong dan volwassenen, zullen ze de vreugde en de liefde kennen en vinden. Wat er ook gebeurt!

Wat je van vreugde afhoudt is je geest!

Het is je volwassen denkende geest die het je moeilijk maakt om te begrijpen.

Wanneer je lijdt onder verdriet of herinneringen aan slechte dingen die je in je leven hebt meegemaakt, zijn het niet de ervaringen die je verdrietig of slecht doen voelen.

Het is je geest die de dingen die je hebt meegemaakt blijft herhalen, en je geest labelt het als slecht, als negatief, als pijnlijk, als afschuwelijk, als iets wat je nooit meer zou willen meemaken.

Dat is waar je problemen vandaan komen! Stop met steeds maar weer dezelfde negatieve gedachten te denken.

Begin uit te kijken naar vreugde

Begin uit te kijken naar de vreugde in elk moment. Begin bijvoorbeeld met een dankbaarheidsdagboek of maak een lijst van dingen die je blij maken en voeg daar elke dag minstens twee dingen aan toe.

Je zult zien dat je in korte tijd meer vreugde uit je leven kunt halen, uit je dagelijkse ervaringen!

We beloven je, vreugde is overal, vreugde vinden is mogelijk voor iedereen, het is voor iedereen beschikbaar, ongeacht de omstandigheden. Punt.

We houden zoveel van je, lief mens, en we willen niets dan geluk en voorspoed voor je. Het is er allemaal, als je het toelaat en ontvangt.

Het is er allemaal voor je en dat is altijd zo geweest.

We houden van je, we houden van je, we houden van je. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 maand geleden

Vreugde schijnt miniem te zijn alle dagen, maar we kunnen niet zonder, het trekt ons terug naar eenvoudige weldaad en verder op onze levensweg. DANK U collectief bewustzijn.😉❤

Sophie
Sophie
1 maand geleden

t,Ja, natuurlijk is het fijn om gezond wakker te worden, genoeg te eten te hebben, in een comfortabel huis te wonen enz. Maar is dat het doel van het leven? Eenzaamheid is het grootste obstakel in deze tijd van individualisme.
Kijk maar in zorgcentra (voor zover ze er nog zijn) en eenzame ouderen die nooit bezoek krijgen, geen familie of kinderen hebben.
Vorige week nog iemand dood in zijn appartement gevonden.
Leve de vreugde en dankbaarheid.

..Madelief
..Madelief
1 maand geleden

Zelfs dit schrijven is vreugdevol,iemand die het ergens niet mee eens is,heeft een probleem,nog maals bedankt voor deze woorden.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x