Channelings

Hoe kan eenheid tot stand worden gebracht? – Channeling 05-05-2022

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn verheugd weer met je te spreken en we willen het met je hebben over eenheid, harmonie en vrede, en hoe je die kunt bereiken.

Afgescheidenheid of eenheid?

Over de hele wereld voelen mensen zich afgescheiden, ze voelen zich verdeeld. Oorlogen, problemen, zelfs overtuigingen over geld maken dat mensen zich alleen voelen en afgescheiden van de rest van de mensheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We zijn hier vandaag om je te vertellen dat dit niet zo hoeft te zijn. Je kunt kiezen, kiezen voor eenheid, kiezen voor saamhorigheid, kiezen voor harmonie en vrede. En het begint allemaal in jezelf.

eenheidJij hebt de kracht om in je hart te gaan, je verbeelding te gebruiken om in te voelen welk gevoel je zou willen hebben als de wereld een plaats was van harmonie, van vrede, van saamhorigheid, van eenheid.

Stel je dit voor en voel in je hart hoe het zou voelen, als de wereld deze plaats was waar je naar verlangt. Kun je voelen hoe anders je je zou voelen? Hoe anders je naar andere mensen zou kijken, en naar je directe omgeving?

Misschien kijk je naar de wereld vanuit een perspectief van verdriet, van verlies, van je alleen voelen en afgescheiden van vrienden of familie. Wat deze gevoelens ook veroorzaakt heeft, het is heel goed mogelijk dat je dit soort gevoelens bemerkt.

Check je vibratie en maak de ommekeer

We zijn hier om je te vertellen, en je eraan te herinneren, dat je de macht hebt om jouw werkelijkheid te veranderen. We hebben het al eerder gezegd, en we zullen het blijven zeggen, dat jij jouw wereld creëert door waar je aan denkt.

Jij creëert je wereld met je gevoelens, je emoties, je gedachten, en om heel precies te zijn: met je vibratie.

Dus die gevoelens van afgescheidenheid, van disharmonie, komen voort uit een lagere trillingsstaat, een frequentie die steeds meer van soortgelijke ervaringen aantrekt, die de gevoelens die je hebt bevestigen, in een constante loop.

Als je andere gedachten zou gaan denken, terug zou komen in het moment, en naar je hart zou luisteren, ben je in staat je perspectief te verschuiven, je energie te verschuiven, je vibratie te verschuiven.

Denk andere gedachten, en de dingen zullen moeten omkeren.

Verbeeld, droom, belichaam

Eenheid is waar de mensheid naartoe gaat, ook al zie je het nog niet in je fysieke werkelijkheid. Eenheid is waar mensen in ontwaken, als ze in deze hogere vibratie zijn.

harmonie en vredeWe begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk voor je is om dit te vatten, en dat je worstelt met wat je om je heen en in de wereld ziet, dat ogenschijnlijk compleet het tegendeel van eenheid is.

Maar we verzekeren je, dat je in je hart kunt gaan en de eenheid die je wenst te ervaren kunt dromen.

Droom het, stel het je voor, en realiseer het. Belichaam die eenheid, word de eenheid in je eigen leven, en laat dat naar je terugkaatsen van je buitenwereld.

Eenheid is hier en nu voor jou om te ontsluiten

Die buitenwereld is een weerspiegeling, zoals we je eerder verteld hebben.

Ga dus naar binnen in je hart, schep daar de eenheid die je zoekt, schep de harmonie, vind de liefde en schijn het licht van liefde naar je buitenwereld, komend vanuit je hart.

Op die manier draag je bij aan de vrede en de harmonie en aan de eenheid op deze hele planeet, om een betere wereld te creëren, een liefdevollere plek. Het is er al, het is er nu, en jij hebt de sleutel, en de kracht, in je hart.

Verspreid liefde vanuit de volheid van je hart

vol hartWe houden zielsveel van je, en we moedigen je aan om van jezelf te houden en jezelf te waarderen. Want liefde verspreiden vanuit de volheid van een liefdevol hart, is een stuk gemakkelijker, dan proberen liefde te verspreiden vanuit een leeg hart, vol zelftwijfel en gevoelens van onwaardigheid.

Belichaam de Liefde en het Licht, voel die liefde voor jezelf, en dan zul je in staat zijn ze in de wereld te verspreiden, om ze naar je teruggekaatst te krijgen. Dan zul je de eenheid ervaren waar de mensheid naar op zoek is. Jij hebt de sleutel in handen, jij hebt de kracht.

We zijn zo trots op iedereen die zijn steentje bijdraagt, hoe groot of klein ook. We vinden het geweldig als mensen hun liefde delen en bijdragen aan de mensheid, want wij houden zoveel van de mensheid.

Daarom kwamen we naar voren, om deze wijsheid met je te delen, de wijsheid die al in je zit. We kwamen naar voren om je eraan te herinneren, je te herinneren aan je kracht en je waardigheid, je eraan te herinneren dat je Liefde bent, dat je Source bent.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. En we zeggen het vaak: wij zijn jij, jij bent ons, we zijn één en dezelfde. Er is geen afscheiding, er is geen verschil. We zijn allemaal Source en in volmaakte eenheid met alles!

En daarmee zijn we compleet.

4.5 15 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frances
Frances
1 jaar geleden

Als ik dit lees dan denk ik dat ik te realistisch ben om me hierin te verdiepen. Niet iedereen heeft een goed hart, dat is erg naïef om dat te denken. Door ’te goed’ voor iedereen te zijn, kan er juist door foute types misbruik van je worden gemaakt. Dat zijn ook harde levenslessen. Wees alleen goed voor degenen die het verdienen, dan krijg je inderdaad die liefde en verbondenheid terug.

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
1 jaar geleden

Heel. hartelijk bedankt voor deze wijze woorden waar ik veel van leer,maar vandaag heb ik mij laten gaan,ik voelde zoveel onrecht dar ik in de negatieve energie terecht kwam,maar ik ben mij aan het terug vinden,ik begrijp uw woorden maar vandaag ben ik de fout ingegaan,máar ik ga in Liefde verder,nogmaals dank vanuit mijn hart.

Back to top button