Channelings

Hoe kan vastberadenheid je helpen een beter leven te leiden? – Channeling 23-05-2023

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie, nieuwe dag. We zijn zo blij weer met je te spreken, en we willen het graag hebben over vastberadenheid: hoe kan vastberadenheid je helpen?

Wat is vastberadenheid? Het is doorzettingsvermogen, doorgaan ook als het moeilijk is. Tijdens moeilijke tijden, of tegenslagen, ben je vastbesloten een bepaald doel te bereiken, je zet door om te komen waar je wilt zijn.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Als de worsteling echt is

worsteling met relatiesWe zien velen van jullie op verschillende manieren worstelen. Sommigen hebben problemen met hun gezondheid, anderen hebben problemen in relaties, of het nu met hun naasten is of met hun collega’s of buren. Er zijn veel relaties die problemen tussen mensen veroorzaken.

Andere worstelingen kunnen op financieel gebied zijn, of worstelingen met eigenwaarde of depressie.

Er zijn veel manieren waarop je in je eigen hoofd vast kunt komen te zitten, waar je de meest afschuwelijke uitkomsten en doemscenario’s in gedachten voor je ziet.

En door dat te doen, richt je je precies op de dingen die je niet wilt, en creëer je er onbewust en ongewild meer van.

Waar komt vastberadenheid nu in beeld? Hoe kan vastberadenheid je helpen om een andere ervaring te krijgen, een andere kijk op moeilijkheden en problemen?

Hoe kan vastberadenheid je helpen?

Ten eerste is het altijd goed om van perspectief te veranderen, en de mogelijkheden te gaan zien die ontstaan door welke problemen je ook hebt. Misschien worstel je met je gezondheid.

Hoewel we begrijpen dat zulke problemen zorgen en lichamelijke pijnen of andere obstakels kunnen veroorzaken, die je ervan weerhouden om je leven te leiden zoals je zou willen, schept het feit dat je dit probleem of deze problemen hebt ook nieuwe kansen, die je zonder die ziekte of lichamelijke strijd niet gehad zou hebben.

We begrijpen dat je vaak denkt dat dingen je meer pijn bezorgen dan je wilt, maar als je het vanuit een ander gezichtspunt bekijkt, en gaat kijken naar de dingen die je hebt opgedaan, door welke problemen dan ook waar je mee worstelt, kun je je perspectief verleggen, en in het bijzonder daarbij kun je vastberadenheid gebruiken.

Zoek naar het positieve

kijk uit naar het positieveWees vastbesloten om de kansen te zien die voor je liggen. Wees vastbesloten om naar de positieve kant van de dingen te kijken. Hoe slecht het ook lijkt te zijn, er is altijd een positieve kant aan wat je ook meemaakt.

En door er met vastberadenheid naar uit te kijken, zul je het vinden.

Hoe kan vastberadenheid je helpen het positieve in de dingen te vinden? Door open te staan en vastberaden uit te kijken naar een ander perspectief, kan het helpen je de oneindige mogelijkheden te laten zien die zich voor je hebben geopend, als gevolg van wat je eerst als slecht beschouwde.

Als je vastbesloten bent om beter te kijken, om uit je hoofd en in je hart te stappen, dan kun je je openen om je te verbinden met je ziel, je hogere zelf.

Je kunt je zelfs openstellen om je te verbinden met de engelen en spirituele gidsen die altijd om je heen zijn en voor je beschikbaar zijn. Je komt dan op een punt dat je de mogelijkheden, de kansen kunt zien.

Je zult ontdekken dat er altijd liefde bij betrokken is, ongeacht hoe het er vanuit je menselijk gezichtspunt uitziet.

Het is een vaardigheid die je kunt trainen

Hoe kan vastberadenheid je helpen? Train het als een vaardigheid!Dus train jezelf en gebruik vastberadenheid als een vaardigheid, een hulpmiddel, om je leven op een andere manier te leven.

Laat vastberadenheid je helpen om door de obstakels heen te kijken, om de deuren te zien die vlak voor je neus zijn opengegaan, om dingen te zien die je anders nooit zou hebben gezien.

Het vergt een verschuiving in je denken, het vergt een andere manier van kijken naar jezelf en je leven, en we moedigen je aan om terug te gaan naar onze eerdere berichten, want we gaven vele manieren om je leven te verbeteren, ongeacht je omstandigheden.

Vastberadenheid is één hulpmiddel dat je kan helpen een hoger perspectief te bereiken, en meer uit je leven te halen dan je voor mogelijk hield! Probeer het gewoon, en zie het zelf.

We houden zo veel van je, en zijn altijd blij met je te spreken.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

4.7 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
8 maanden geleden

❤👍👌✌👊☝❤💓

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
8 maanden geleden

Gaan we ook uitproberen. Bedankt.

Back to top button