Channelings

Houd jij van je leven, wetend wie je werkelijk bent? – Channeling 06-10-2022

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Houd van je levenWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We houden zoveel van je en zouden je graag gelukkig en florerend zien, overvloedig en welvarend, en houdend van je leven, zoals het hoort te zijn.

Van je leven houden is iets dat je dingen kan laten ervaren die je nooit eerder hebt meegemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Van je leven houden betekent dat je niet langer in ontkenning bent van je kracht, van je ware aard, wetende dat je de schepper bent van je eigen werkelijkheid, van je eigen wereld, van je eigen omgeving.

Van je leven houden betekent ook dat je de verantwoordelijkheid neemt voor alles binnen jouw creatie, dat je de Meester, de Eigenaar en de Schepper van dit alles bent.

Leren, groeien en uitbreiden

Als je van je leven houdt, heb je geen weerstand tegen de dingen die je in het verleden hebt gecreëerd. Omdat je weet dat je ware zelf altijd creëert in het nu.

Dus alles wat je in het verleden hebt gecreëerd diende een doel, ook al herken je niet wat dat doel was of is.

Je zult altijd datgene creëren wat voor jou nodig is om je vertrouwen, je weten en je ervaringen te laten groeien, en je zult daardoor je Ziel laten groeien en uitbreiden.

Want dat is wat je Ziel wil: leren van je menselijke ervaring en van daaruit groeien en uitbreiden.

Je bent puur bewustzijn, je bent goddelijk, je bent een prachtig spiritueel wezen dat de menselijke ervaring beleeft en al die opwindende dingen in de fysieke wereld meemaakt.

Begin van je leven te houden

lijdenEn zolang je niet ziet dat het allemaal prachtig is, perfect, en bedoeld om je te helpen en bedoeld om van je ervaringen te leren en te groeien, zul je jezelf in deze beperkte positie houden, waarin je gebrek, afgescheidenheid en beperking voelt.

In die staat van zijn, de staat van niet machtig zijn, niet genoeg hebben, niet van je leven en alles erin houden, zul je lijden.

Je zult enorm lijden, omdat je altijd naar buiten kijkt in de hoop dat de dingen beter zullen worden, dat je eindelijk wat gemoedsrust zult vinden, dat je eindelijk geluk zult ervaren.

Je kunt uit die staat van zijn stappen. Neem verantwoordelijkheid, accepteer je macht, en ga van daaruit verder! Je kunt zoveel meer doen dan je al gedaan hebt, als je erkent dat jij de kracht bent die alles creëert.

En we willen dat je dit begrijpt, en volledig van jezelf gaat houden, zodat je als gevolg daarvan van je leven gaat houden, precies zoals het is, in al zijn perfectie!

Stel je open voor alles wat voor je beschikbaar is

Als je maar zou beginnen te zien hoeveel liefde er al voor je is! Je bent perfect zoals je bent, en je hebt alles tot je beschikking, je hoeft alleen maar je ogen te openen en het allemaal toe te laten.

vrijheid en gelukkig zijnOpen je voor de oneindige mogelijkheden die hier voor jou beschikbaar zijn.

Oneindige mogelijkheden om meer te creëren van wat je wilt, en wanneer je al je verlangens wegstreept om tot de kern te komen, is alles wat je echt wilt vrijheid en gelukkig zijn.

Wij vertellen je dat je al vrij bent, en dat alles voor je klaarstaat om gelukkig te zijn.

Stap uit je verzet tegen de waarheid van wie je bent, begin de overvloed te zien die er al is. Wees er dankbaar voor, en begin van jezelf te houden, begin van je leven te houden.

Het zal je verbazen, als je het resultaat daarvan ervaart!

We houden van je, we houden van je, we houden van je!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.2 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Mooi. Dankbaarheid. Onvoorwaardelijke liefde.

.,liefde Madeliefje
.,liefde Madeliefje
1 jaar geleden

Bedankt voor deze mooie woorden,vandaag weer fijne mensen ontmoet ,dat maakt mij heel blij.Zou prettig zijn als als ieder persoon dit zou mogen ervaren, Helaas niet dus op dit ogenblik,moge de LIEFDE. door breken !p

Neutraal punt.
Neutraal punt.
1 jaar geleden

Op zich heel krachtig wat hier geschetst wordt dat is buiten kijf.
Echter op het concept Ziel wil ik wat dieper ingaan omdat dat ter discussie staat en ons in een nieuwe zelf gecreëerde gevangenis kan duwen met een schijn gevoel dat we ons vrijer als ooit tevoren wanen.
Ik ga van de volgende onderzoekende vragen uit. Wat is een Ziel is het een concept van menselijke verbeelding of iets wat werkelijk bestaat. Indien het bestaat is het onveranderlijk en absoluut of is het aan verandering onderhevig. Als het absoluut en onveranderlijk in alle tijd dan is het niet tastbaar en vatbaar maar nergens en overal tegelijk. Wat zijn de kwalitatieve en kwantitatieve kenmerken van een Ziel? Bij kwantiteit denk ik aan vragen hoeveel gram weegt de Ziel of indien men het als energie of frequentie wil kwantificeren hoeveel Joule of Kilowatt/uur en welke frequentie of meervoud ervan. Wat is de omvang van het veld waarin de Ziel zich tot uiting zou brengen.
Ik vind dit soort zaken die we zo gemakkelijk slikken via de paplepel omdat we de autoriteit vaak uit handen geven aan Guru’s religie of wat zich als hoog ontwikkelde entiteiten uitgeven vanuit andere lagen van het bestaan en boodschappen doorgeven via mediums. Iets is wat je op een dwaalspoor kan zetten welke je aardig wat tijd kunnen kosten om daar weer vanaf te komen. Vooral op het gebied van het ontastbare met name wat we Spiritualiteit noemen kunnen vele levens in rondjes draaien vanwege vooringenomenheid of te makkelijk slikken van wat er opgediend wordt.
Kortom creëren we niet een nieuw Hamsterwiel met het concept Ziel, waarin we dan weer onnodig rondjes in gaan draaien. Wat me wel duidelijk is dat diegene die ons via deze Channeling willen helpen om onze potenties tot een maximum te ervaren of op te voeren geen Boeddhistische inslag hebben want die negeren de Ziel tevens geen Taoïstische inslag die met de flow gaat en alles wat je in vakjes wil plaatsen los moet laten. De nadruk ligt bij deze Channelings regelmatig op onze potentiële kracht waar ik het volledig mee eens ben. Hebben we niet een spreekwoord waar en Wil is is een Weg. Echter hier schuilt grote gevaren in er wordt namelijk niet gewaarschuwd voor de valkuilen.. Als eerste gevaar, met welke intentie zou je iets willen creëren en wil je ook de gevolgen ervan dragen via de keten actie en reactie. In vroegere tijden waren er veel mensen die via gedachten creëerde de Hindoe noemt dat Kriya Shakti .Omdat dit uit de klauwen liep is de kennis verborgen gegaan en werden onder andere de Mysterie Scholen opgericht en werd de kennis overgedragen aan diegene die er rijp voor was. Goed bedoeld maar ongevraagd kunnen deze Channelings ook nadelige effecten teweegbrengen. Het zou dus van wijsheid betuigen om dit soort zaken privé en op eigen verzoek te behandelen en geen parels voor de zwijnen te gooien. Want deze kracht kan namelijk door een slimme lezer met slechte intenties meer schade aan de mensheid brengen dan we wensen. Ook mensen met goede intenties zullen vaker dan zelden aan zich zelf denken en een wereld willen creëren die aan hun EISEN voldoet niet ziende dat hetgeen er nu IS een resultaat is van wat we eerder hebben gedaan of WAS. Buiten diegene die gefrustreerd raken als ze de voorgehouden wortel niet kunnen bereiken met alle gevolgen van dien.
De echte uitweg is geen verlangens meer hebben je oud karma afwerken en dan opgaan in het Al. Vanaf dat punt heb je geen ego meer en zie je dat uiteindelijk alles IS zoals het IS als een resultante van alles wat ervoor WAS. Je hebt dan de keuze om uit het SPEL te stappen of
bewust in harmonie met het PLAN een rol spelen.
Mijn antwoord is in lijn met deze Channeling met dit verschil dat er een uitweg geboden wordt om uit ons eigen gecreëerde Hamsterwiel van VERLANGEN te stappen iets wat Boeddha ons reeds leerde.
Er is niets nieuws onder de Zon je kan het wel op verschillende manieren bekijken en ermee omgaan.

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
1 jaar geleden

Yes.

Back to top button