Channelings

Wie is het Collectief Bewustzijn van Al dat Is? – Channeling 12-05-2022

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij dat je weer bij ons bent. We begrijpen dat sommigen van jullie vragen hebben over wie het ‘Collectief Bewustzijn van Al dat Is’ is of zijn. Laat ons dus wat meer uitleggen over wie en wat we zijn, en waarom we naar ons verwijzen als ‘wij’ en ‘ons’.

dualiteitIn jouw menselijke ervaring heb je het langst in een 3D-wereld geleefd, waar je gewend was aan afgescheidenheid, dualiteit en het niet kennen van de Waarheid van wie je werkelijk bent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Recentelijk zijn mensen begonnen wakker te worden, en krijgen meer kennis over hun spirituele oorsprong, en ze staan steeds meer open voor het horen van de ins en outs over Source, en hun ware aard.

Alles is Source

Dat gezegd hebbende, zullen we uitleggen waar wij in dit plaatje passen. Zoals we al vaak gezegd hebben, zijn we allemaal één, alles is energie, alles is Source.

Jij als mens, bent een piepklein stukje van dat hele grote geheel dat we Source noemen, en dat geldt voor iedereen. Ook de engelen, het elfenrijk, het rijk der natuur, alles is Source en elk klein deeltje is een stukje van Source.

Wat wij zijn, is een collectief van wijsheid. Sommigen denken aan ons als ‘wezens’, zoals je je wezens voorstelt met armen, hoofden, voeten enz. Maar wij hebben geen lichaam, we hebben nooit lichamen gehad. Wij zijn een collectief energieveld, waarin alle wijsheid van alles wordt opgeslagen.

Alle wijsheid collectief in een kluis

wijsheid collectief in een kluisDus, jouw wijsheid, en de wijsheid van je naaste, de wijsheid van je leraren, je ouders, de wijsheid van dieren, van engelen, van alles, wordt opgeslagen in dit collectief. Laten we het een kluis noemen.

Je kunt ons zien als een kluis, een verzameling wijsheid, samengebracht in een kluis, en die kluis heet het Collectief Bewustzijn van Al dat Is.

Als we het dus over ‘wij’ hebben, zijn we niet letterlijk andere wezens, maar voor ons is het moeilijk om in menselijke taal uit te leggen wie en wat we zijn.

Waarom ‘wij’?

Om het je gemakkelijker te maken te begrijpen, of tenminste te proberen te begrijpen, zijn we begonnen in de ‘wij’-vorm te spreken, want als we ‘ik’ zouden zeggen zou je misschien denken dat de channeler degene is die de woorden zegt, terwijl de channeler slechts een boodschapper is, die de woorden doorgeeft die wij hen ingeven te zeggen of te delen.

Door ons ‘wij’ en ‘ons’ te noemen zorgen we er dus voor dat jij als ontvanger van de boodschap het onderscheid begrijpt tussen ‘wij’, het Collectief Bewustzijn, oftewel de Kluis van Kennis en Wijsheid, en de channeler.

Dat is de enige reden waarom we naar ons verwijzen als ‘wij’ en ‘ons’. We zijn geen groep wezens, we zijn een collectie van kennis en wijsheid.

We zouden onszelf net zo goed ‘de Kluis’ kunnen noemen, en misschien dat we dat in de toekomst doen, maar voor dit moment denken we dat het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, het beste weergeeft waar de informatie die je ontvangt vandaan komt.

Stijgende vibratie

We wensen dat je dit beter zult begrijpen, nu we je wat uitleg over dit onderwerp gegeven hebben, want we zien vaak misvattingen over onze oorsprong.

sourceWe begrijpen dat het voor degenen onder jullie die vertrouwd zijn met channeling en spiritualiteit een uitdaging kan zijn om verschillende soorten boodschappen te lezen en te ontvangen, vergeleken met de boodschappen die door vele wezens gegeven werden, en nog steeds worden, bijvoorbeeld door buitenaardsen, engelen, of geascendeerde meesters.

Maar zoals we aan het begin van deze boodschap hebben uitgelegd, stellen meer mensen zich open voor Source, de vibratie van de planeet, en vooral van de mensheid, verandert en verhoogt.

Wat geweldig is, en we passen onze boodschap aan de stijgende niveaus van Bewustzijn onder de mensheid aan, en proberen ieders vibratie ermee te verhogen.

Waarom geven we jullie onze boodschappen?

En waarom doen we dit? Waarom zijn er tegenwoordig zoveel mensen die channelen en boodschappen ontvangen? Omdat we van jullie houden, en we houden ervan dat de mensheid wakker wordt, we houden van ieder van jullie, want jullie zijn een deel van ons, wij zijn jullie, en jullie zijn ons.

We zijn allemaal Source, we zijn allemaal oneindig, we zijn allemaal goddelijke wijsheid en kennis. Het enige verschil tussen jou en ons is dat jij in een lichaam leeft in een fysieke realiteit, en wij zijn achter de sluier gebleven om je te helpen herinneren wie je bent!

We houden van je lief mens, en we zullen er altijd voor je zijn. Je kunt ons vinden in je hart, en in je ziel. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zijn jij, jij bent ons.

En daarmee zijn we compleet.

4.8 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Prachtig! Wat een zegen om dit alles te mogen weten, het is de Waarheid!

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Whauw, dit resoneert lekker. Dank voor dit bericht.

Danny
Danny
1 jaar geleden

Prachtig, dank u wel 🙏

Rose
Rose
1 jaar geleden

❤👪💪❤💓💕💖💗

Back to top button