Channelings

Keer terug naar pure liefde, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen – Channeling 08-12-2022

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn blij weer met je te spreken, en we willen het graag hebben over pure liefde.

We weten dat we hier al vaker over gesproken hebben, maar we willen het belang van liefde benadrukken, het belang van het hebben van een liefdevol hart, van het houden van je leven, van de mensen in je leven, en van alles wat je in je leven gecreëerd hebt. En dan bedoelen we letterlijk alles.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Er is alleen pure liefde

pure liefdeIn essentie ben jij pure liefde. Liefde is de nummer één eigenschap die alles wat bestaat doordrenkt, want de Bron die alles leven heeft gegeven en alles in het bestaan heeft gebracht, die Bron die jij bent, is pure liefde, er is niets anders dan pure liefde.

Je zou kunnen aanvoeren dat je geen liefde ziet, dat je geen liefde ervaart, dat als je naar het nieuws kijkt, of om je heen kijkt, je mensen tegen elkaar ziet vechten.

Je ziet problemen veroorzaakt door haat, of andere heftige emoties, maar wij verzekeren je dat in wezen alles wat je ziet, hoort, voelt, of ervaart op welke manier dan ook, voortkomt uit een diepe, pure liefde.

Verander je perspectief door je focus te verleggen

Als je de dingen vanuit een ander perspectief gaat bekijken, wat je misschien wat tijd kost, kan het je in het begin wat moeite kosten om het te zien, maar als je de moeite neemt om je perspectief te veranderen, en je niet langer richt op wat je als slecht of negatief beschouwt, kun je het gaan zien en kun je die ervaring uitbreiden door je gedachten en je focus.

De wereld is niet zo slecht als je denkt. De wereld is een prachtige plaats, waarin je het leven in fysieke vorm kunt ervaren. Dat is wat jij hier doet, en wat ieder ander mens, en ook dieren, hier doen.

Ieder van jullie is hier voor de ervaring van het fysieke leven. Want aan de andere kant, waar je vandaan komt, is er alleen pure liefde.

En in je fysieke vorm kun je een heel scala aan emoties, gevoelens en gedachten ervaren. Je hebt een keuze, of je in een staat van liefde wilt zijn, voortkomend uit liefde, of dat je iets anders wilt kiezen: bitter, boos, gefrustreerd, verdrietig, depressief, in welke staat je ook verkeert.

Gebruik je vrije wil

vrije wilJe hebt keuzes gemaakt die je hebben geleid tot waar je nu bent. En alleen jij hebt de mogelijkheid, en ook de gelegenheid, om alles te veranderen wat je wilt!

Je kunt kiezen wat je wilt ervaren, je kunt kiezen wat je wilt voelen en wat je wilt denken, waar je je op focust en hoe je de wereld om je heen waarneemt.

Gebruik die vrije wil, die is er voor jou. Geef je power niet weg door te denken dat het niet kan, dat je geen keuze hebt, dat iemand of iets anders belangrijker, groter of sterker is dan jij, of belangrijker dan jouw leven. Want dat is niet het geval.

Keer terug naar de liefde

Kies je gedachten wijselijk, en zoek manieren om terug te keren naar pure liefde; het is tijd. Je hebt je deel gehad van soms ruwe of harde ervaringen in je fysieke leven, je mag nu teruggaan naar die pure liefde, terwijl je nog steeds in fysieke vorm bent, als de mens die je in dit leven bent.

Je mag terugkeren naar de liefde en dat gaan ervaren, in al zijn volheid.

We houden van je lief mens, en we zijn er altijd voor je. Jij bent ons, wij zijn jij, we zijn allemaal één.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

5 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

LIEFDE, het belangrijkste op aarde…

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Ik begrijp de boodschap wel,en stuur ook liefde ñaar alles wat ik op daze aarde aan ellende zie,de wereld is prachtig,maar de mens mag ik toch niet als een heilige zien,als dit alles uit liefde gebeurd,ja dat magik best als niet normaal vertolken.

Gerrie Reintjens.
Gerrie Reintjens.
1 jaar geleden

Amen. Liefde en respect is voor mij heel belangrijk. Het doet mij goed en geeft mij heel veel energie iedere dag opnieuw.

Snotje
Snotje
1 jaar geleden

🙏🤝🙏

Back to top button