Channelings

Wat is de kracht van onvoorwaardelijke liefde? – Channeling 18-11-2021

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom lief mens, we zijn zo blij om weer met je te kunnen spreken via dit kanaal. We zien je angsten, je twijfels, je onmacht, en we willen je helpen ook een andere kant van de medaille te zien. De kant waarin duidelijk is dat alles is zoals het zijn moet. Niets gebeurt voor niets, niets is toeval, niets is ‘per ongeluk’, alles gaat zoals het moet gaan.

Vandaag willen we het hebben over onvoorwaardelijke liefde. De liefde die geen voorwaarden stelt, die niet zegt ‘als jij dit, of dat doet/bent, dán houd ik van je’. Nee, onvoorwaardelijke liefde heeft geen haken en ogen, het IS. Het is een liefde die alles overstijgt, die dieper gaat dan welke vorm van liefde dan ook.

oordelenMensen plakken labels

We willen je laten zien dat zulk een liefde nodig is om de wereld te kunnen bezien zoals wij aan deze kant dit doen. Onderdeel van onvoorwaardelijke liefde is het vrij zijn van oordeel. Wanneer je vrij bent van oordeel, alleen dán kun je onvoorwaardelijk liefhebben.

En we begrijpen dat het voor jou als mens een lastige opgave is om het oordeel te laten varen, zodat je in die staat van onvoorwaardelijke liefde kunt komen, maar besef dat het nodig is.

Als mens ben je geneigd om overal een label op te plakken. ‘Dit is goed, en dat is slecht’, ‘die persoon vind ik aardig, die andere persoon ‘moet ik niet’’, ‘ik vind dit eten lekker, dat eten vind ik smerig’, ‘die kleur vind ik mooi, maar díe kleur heb ik een hekel aan’… Je zit er vol mee, de hele dag door, bij alles wat je doet en denkt.

Laat oordelen los

Wanneer je erop gaat letten, zul je het herkennen. En we zeggen dit zonder enig verwijt, want aan onze kant is geen oordeel, we houden van je ongeacht wat je doet of zegt, of denkt. Wil je echter een staat van onvoorwaardelijke liefde bereiken, dan is het stoppen met oordelen de eerste en grootste stap die je moet nemen om in die staat te komen.

We beseffen dat je vanuit menselijk standpunt naar de wereld kijkt. Je ziet de situaties zich ontvouwen, zonder het grotere geheel te kunnen zien zoals wij aan deze kant dat kunnen. Je ziet slechts de effecten op, en potentiële ‘gevaren’ voor, jouw menselijke leven, en vanuit die positie is het begrijpelijk dat je oordeelt, dat je dingen labelt, dat je mensen labelt.

Echter, we blijven het zeggen: met oordelen houd je jezelf vast in een lage vibratie, waarmee je doorlopend dat blijft creëren wat je niet wilt. Want wat je waarschijnlijk niet ten volle beseft, is dat JIJ degene bent die jouw wereld creëert. En je creëert die wereld met je gedachten, met je emoties, met dat waar je op focust.

onvoorwaardelijke liefdeDe kracht van onvoorwaardelijke liefde

Focus je op alles waar je een oordeel over hebt, dan krijg je juist meer van dat wat je niet wilt! Verschuif je je aandacht naar vrij van oordeel zijn, en als gevolg daarvan naar onvoorwaardelijke liefde voor ALLES en IEDEREEN, ja lees dat nog maar een keer… onvoorwaardelijke liefde voor ALLES en IEDEREEN, dan zul je zien dat je wereld gaat veranderen. Dan ga je creëren vanuit een heel andere staat van zijn, en focus je op de dingen die je wél wilt, vanuit liefde.

Liefde is de sterkst creërende kracht die er bestaat! Wanneer je dát instrument leert hanteren, en het gaat gebruiken, zul je zien dat je anders naar de wereld kijkt, niet alleen omdat je anders kijkt, maar ook omdat je wereld, je hele realiteit, verschuift en verandert.

Schepper van jouw wereldBesef wie jij werkelijk bent

Jij bent een schepper, je bent een spiritueel wezen in een menselijk lichaam, je hebt de power om werelden te creëren. Besef dat, realiseer je hoe sterk en machtig jij bent! En verbind je met die wijsheid, zodat je samen met alle andere mensen die zich hiervan bewust zijn (en dat worden er elke dag meer en meer!), in opperste co-creatie, de wereld creëert zoals je die wilt om optimaal gelukkig te kunnen zijn.

Jouw hemel op aarde is hier, je creëert hem zelf, mits je dit doet vanuit onvoorwaardelijke liefde, vrij van oordeel.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS, en hiermee zijn we voor nu compleet.

4.3 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick te Walvaart
Patrick te Walvaart
1 jaar geleden

Besef echter wel dat er ook zoiets als het kwaad bestaat. We leven in een eindtijd. En er zal een grote loutering plaatsvinden.

Marjolein
Marjolein
1 jaar geleden

Amen ??

Jacky
Jacky
1 jaar geleden

Bedankt, heel mooi gezegd. Ik probeer ermee aan de slag te gaan. Weer viool spelen, weer creatief bezig te gaan. En me niet meer de hele dag focussen op het feit hoe lang het nog zal duren voordat ik afgevoerd wordt naar een vernietigingsfaciliteit.

Sylvia v.d.Reijken
Sylvia v.d.Reijken
1 jaar geleden

Dit is zo waar. Weef jezelf een kleed van licht zonder naad nauwsluitend om je lichamen. Geen duister kan daar doorheen gaan. Je bent een deeltje van oneindig bewustzijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x