Channelings

Kunnen andere mensen je energie stelen? – Channeling 09-03-2023

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We spreken graag met je en we zijn zo blij om het onderwerp energie aan te snijden, en de volgende vraag te beantwoorden: kan iemand jouw energie stelen?

Andere mensen de schuld geven

kan een ander jouw energie stelen?We weten dat velen van jullie denken dat dit een mogelijkheid is. Wanneer iemand je van streek maakt, wanneer iemand je boos maakt, wanneer iemand je ergert, is het zo gemakkelijk om diegene de schuld te geven van je stemming.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

We zien dit dagelijks gebeuren, dat mensen andere mensen de schuld geven van hoe ze zich voelen, en van alle gevolgen van die gevoelens.

‘Die-en-die heeft me vandaag van streek gemaakt, ze deden dit, of ze zeiden dat, en nu voel ik me zo depressief, mijn hele dag was daardoor ellendig.’

‘Ik las dit of dat in de krant, en nu voel ik me terneergeslagen, vanwege het onrecht dat in de wereld gebeurt.’

Wat je daarmee doet, is je macht weggeven, je geeft je energie weg, aan omstandigheden en mensen.

Je geeft je energie aan dingen die ogenschijnlijk buiten je liggen.

Energie stelen van elkaar, kunnen mensen dat?

De realiteit is dat niemand, we benadrukken dit: niemand ooit energie van je kan stelen. Niemand kan ooit energie van je stelen. Nogmaals, niemand kan energie van je stelen!

Het enige wat kan gebeuren is dat jij je energie weggeeft.

Niemand kan je een slecht humeur bezorgen, niemand kan je van streek maken, niemand kan je boos maken, niemand heeft het vermogen je depressief, of terneergeslagen, of ellendig te laten voelen.

Echt, niemand kan dat, tenzij jij het toestaat.

En hoe sta je dat toe? Door je gedachten, en door de betekenis die je geeft aan de omstandigheden, de woorden die gezegd worden of de mensen die dingen gezegd hebben.

Betekenis geven is oordelen

oordelenJij bent het die betekenis geeft aan hoe iemand eruit ziet, hoe je de uitdrukking op iemands gezicht interpreteert.

We zien het regelmatig dat mensen een gezicht zien dat niet lacht, misschien zelfs grimmig lijkt te kijken, en hun eerste gedachte is ‘nou, die heeft een slecht humeur’.

Of iemand zegt iets op een toon die je interpreteert, of de betekenis geeft, als in een negatieve stemming zijn, of boos, of wat voor label je er ook aan geeft.

Jij bent het die de betekenis geeft.

We weten bijvoorbeeld dat je oorlog verschrikkelijk vindt, en dat kunnen we begrijpen. Je bekijkt het vanuit je menselijk perspectief, je ziet de dood als iets verschrikkelijks, je ziet honger als iets afschuwelijks, je ziet vechtende soldaten als onmenselijk.

We begrijpen dat volkomen, en we zijn het niet oneens met je, bekeken vanuit jouw menselijk perspectief.

Wat je niet ziet, is dat je door dingen als oorlog, of wat dan ook, te labelen, je er een betekenis aan geeft en dat bepaalt hoe je je erover voelt. Je oordeelt erover.

En zoals we al vaak gezegd hebben, oordelen is iets dat je kijk op de werkelijkheid verstoort.

Wat betekent de dood?

Net als de dood, hoe vreselijk je het ook vindt, het is niets anders dan een overgang naar een andere staat van zijn.

Als iemand sterft, of het nu in een oorlog is, of door ziekte, moord, een ongeluk, het maakt niet uit hoe, is dit slechts een overgang van de ene levensvorm naar de volgende.

Je kunt niet sterven. Echt, de dood is niet zo verschrikkelijk als de meesten van jullie hem bestempelen.

En dat geldt voor alles in jouw realiteit. Alle dingen die je als slecht bestempelt, als negatief, zijn de dingen waaraan je je macht weggeeft, je geeft het je energie door erover te oordelen.

Een stukje advies

Dus hier is ons advies. Wanneer je jezelf betrapt op het labelen van mensen, dingen of omstandigheden, stop jezelf dan. Of je voelt dat je stemming verandert, omdat iemand iets gezegd of gedaan heeft.

Stop jezelf!Zeg dan letterlijk “STOP!” tegen jezelf. En ga na welke gedachten je op dat moment denkt. Wat veroorzaakt dat je je slecht voelt, of wat het ook is dat je voelt.

Ga die gedachten na en kijk of je het perspectief kunt veranderen.

Als iemand sterft, kijk dan of je het vanuit een ander perspectief kunt bekijken, vanuit een hoger bewustzijn, vanuit de wetenschap dat deze persoon overgaat naar een nieuwe levensvorm.

Niemand is ooit weg. Hoe zou dat kunnen? Jullie zijn allemaal deeltjes van Source, jullie zijn allemaal Goddelijke Energie, niets kan ooit verloren gaan of verdwijnen, zelfs al zou je willen!

Dus, terug naar het onderwerp, kunnen andere mensen jouw energie stelen? Het korte antwoord is gewoon nee.

Nee, niemand kan je energie stelen of afnemen, of je een slecht humeur bezorgen, je dag of je leven verpesten. De enige die dat kan ben jijzelf.

Neem verantwoordelijkheid

Jij bent de baas over je gedachten, jij bent de baas over de betekenis die je geeft aan wat dan ook.

geniet van het levenDaarom zeggen wij altijd dat je verantwoordelijkheid moet nemen voor je leven. Als je dat doet, zul je een beter leven hebben, een zinvoller leven, en een harmonieuzer en liefdevoller leven.

We houden zo veel van je lief mens, en we zijn hier om je te steunen op je weg om je leven te verbeteren en alles uit je menselijk bestaan te halen wat erin zit!

Geniet zoveel mogelijk van de tijd dat je hier bent, voordat je overgaat naar je volgende levensvorm, als spiritueel wezen, terug naar waar je vandaan kwam.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat is, onthoud altijd dat wij jou zijn, jij bent ons, er is slechts Eén, er is alleen Liefde.

En daarmee zijn we compleet.

4.9 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Underground
Underground
11 maanden geleden

Probeer maar eens een dag te leven zonder verwachtingen.
Je leven zal er 100% mooier uit gaan zien. Leven zonder verwachtingen is een leven zonder stress. Want stress kost energie. 😉

Kayleigh
Kayleigh
11 maanden geleden

In dit verband is dit een must see, Herman Finkers.
https://www.youtube.com/watch?v=tu7zZttE5HQ

“Lompheid en wreedheid zijn de alledaagse werkelijkheid, máár een werkelijkheid. Nóóit de waarheid.
En de werkelijkheid verdwijnt, de waarheid blijft.
en het is de dood die de waarheid brengt.”

Het lijkt er dus op dat de waarheid in een hogere dimensie zit. Dus groter dan tijd en ruimte. wauw, wat machtig.

Ineke
Ineke
11 maanden geleden

Hoe kunnen we dan anders kijken, vanuit een niet-menselijk perspectief?
Hoe kijken we naar het onuitsprekelijke verlies van echtgenoten, van vaders, naar mensen die niet te eten hebben of van wie hun huis niet meer leefbaar is? Naar mensen die met verminkingen door oorlogen verder moeten leven?
Dood gaan is niet het trauma maar voor veel mensen juist bevrijding, door het weten dat ons wezen onsterfelijk is, nee, maar wat mij betreft hoort er absoluut een “label door een oordeel” op het feit dat oorlog verschrikkelijk is en zo is er meer te benoemen over situaties die wij in onze menselijke ervaring doorleven. Het is wel degelijk de werkelijkheid binnen de illusie, dan kun je nog zo “uitzoomen” !

Lois
Lois
11 maanden geleden

Lees de bijbel

Back to top button