Channelings

Meester of slaaf van je gedachten, wat ben jij? – Channeling 25-10-2022

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn blij om bij je te zijn, om te spreken over aanwezig zijn, present zijn, in het nu zijn, en weer meester te zijn over je gedachten.

Heb je de laatste tijd geprobeerd volledig present te zijn? Heb je jouw deel van het werk gedaan, om in het nu-moment te zijn en controle te hebben over je gedachten?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Onthoud dat we nooit een oordeel hebben, over niemand, dus als je antwoord ‘nee’ is of ‘niet zo veel als ik wilde’, oordelen we niet over jou.

We hebben onvoorwaardelijke liefde voor ieder van jullie, want wij zijn jullie, jullie zijn ons, we zijn allemaal Eén. Wij en jij zijn allemaal Source, en we zijn allemaal God.

Ook al begrijp je het niet, of staat het idee dat je God bent je misschien tegen. Het gaat wellicht in tegen alles wat je gelooft, je religieuze overtuigingen, of welke overtuigingen dan ook die je al zo lang hebt.

Het maakt ons niet uit, en eerlijk gezegd kan het ons niet schelen, wat je nu gelooft. We vertellen je gewoon de Waarheid, hoe het werkelijk is, en wie je werkelijk bent. Ongeacht je gedachten of gevoelens daarover.

Ben jij een slaaf van je gedachten?Ben je een slaaf van je gedachten?

Dus, over meester zijn, of present zijn in het nu… we weten dat het voor een mens soms moeilijk is om je gedachten te stoppen, omdat er overal afleiding is, en je geest je voortdurend bezig houdt met denken.

Wat heb je eraan om present te zijn en meester te zijn over je gedachten? Nou, alles!

Je hele levenservaring zou kunnen veranderen, als je maar zou beginnen jezelf te trainen om aanwezig te zijn, present te zijn, in het nu-moment te zijn, stil en rustig te zijn in je geest, en gewoon niets te denken, of zo min mogelijk.

We zeggen niet dat denken slecht is, helemaal niet. Denken is een prachtig iets, en je denkende geest heeft een diepgaand doel, maar het heeft je overgenomen!

Je bent een slaaf geworden van je gedachten, in plaats van dat jij de meester bent van je gedachten!

Wees de Meester die je bent

Werk eraan om weer de meester te worden, want je hebt het in je, je bent een Meester!

Je bent een goddelijk wezen, en het was jouw keuze om naar je gedachten te luisteren, ervan overtuigd dat ze altijd de waarheid vertellen, wat niet zo is.

neem de controle terug, wees de MeesterSta jezelf toe weer wakker te worden, en weer de leiding te nemen.

Neem de controle over je gedachten, en word de meesterlijke leider van alles wat zich in je geest afspeelt.

We verzekeren je dat het eenvoudig is, het heeft alleen wat oefening nodig, omdat je zo roestig bent geworden in je beheersing van gedachten.

Een gemakkelijke manier om meesterschap te bereiken

Dus, wat is de beste aanpak? Begin met mediteren!

Ga ergens rustig zitten, sluit je ogen, word je bewust van het ritme van je ademhaling, en ga naar binnen, naar de stilte van je geest.

Daar is het, in die uitgestrekte duisternis die je ziet als je je ogen sluit.

Daar is je Aanwezigheid, daar is je Kracht, daar woont de God die jij bent.

Dat is de plaats waar je naartoe gaat, wanneer je antwoorden nodig hebt, wanneer je je onrustig voelt. Ga naar binnen, naar de stilte, de rust.

En elke gedachte die je probeert af te leiden, verwelkom je, bedank je, en laat je dan los. Erken dat ze er zijn, zeg dat ze later terug kunnen komen, en wuif dan de gedachten weg.

Probeer niet te ontkennen dat ze er zijn, maar erken gewoon dat ze er zijn, bedank en wuif ze weg, en keer terug naar de stilte en wees present, in het nu-moment.

Recept voor meditatiepresent zijn…

Sluit je ogen en ontspan je. Voel je lichaam, voel je gezicht, voel je nek, je keel, je schouders, je armen, je ellebogen, je polsen, je handen, je vingers, je vingertoppen….

Voel dan je romp, je borst die op en neer gaat terwijl je in- en uitademt, voel de achterkant van je schouders, je bovenrug, je ruggengraat, je onderrug, je billen.

Voel je buik, en ga naar beneden naar je bekken, je heupen, je dijen, je knieën, kuiten, schenen, enkels, voeten, tenen, de zolen van je voeten….

Voel wat het is waar je op zit, voel de stof of het materiaal waarvan het gemaakt is. Voel of het zacht of hard is, koud of warm, word je bewust van wat het is dat je huid voelt, en wees ermee aanwezig.

Sta je gedachten niet toe ergens over te oordelen. Wees gewoon… wees present… in het nu… wees… wees alleen maar.

…en je werkelijkheid veranderen

Dat is de manier om je wereld te veranderen, dat is de manier om ware vrede en harmonie te ervaren door naar binnen te gaan, in plaats van naar buiten te kijken!

Oefen dit, elke dag, liefst twee of drie keer per dag, al is het maar 5 minuten per keer, en je zult weer de Meester over je gedachten worden!

We houden van je lief mens, en we vinden het geweldig je vooruitgang te zien. We zien je altijd als de Meester die je bent. Het is tijd dat jij dat ook weer gaat zien!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Misschien zijn we soms allemaal wel eens een beetje een slaaf van onze gedachten?

Jan
Jan
1 jaar geleden

Mooi 🙂 🙂

Rose
Rose
1 jaar geleden

Brengt rust de hathayoga😉

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Ik begrijp dit goed,maar er is een maar,wij leven nu eenmaal in een probleem wereld,wij zijn hier toch om te leren dus hebben wij goede leermeesters nodig,alles wat op Moeder. Aarde gebeurt heeft een bedoeling,maar de leiders die er in het nu zijn maken de boeren die er nu voor het voedsel zorgen wanhopig als zij hun eigen weg gaan worden zij opgezadelt met hoge boeten weten jullie een oplossing voor deze mensen in het nu, ?

Back to top button