Onderzoeksjournalist Joanna Blythman ging undercover in de voedselindustrie. Volgens haar weten we werkelijk niets over ons voedsel.
Blythman vroeg zich af wat er met brood, vlees, fruit en groente gebeurt voor het in de supermarkt komt te liggen. Ze ontdekte dat vrijwel alles wat je daar koopt, zelfs de producten die op het eerste gezicht gezond lijken, chemisch bewerkt zijn.
Fabrikanten bedenken steeds weer nieuwe formules om voedsel beter te laten smaken en er aantrekkelijker uit te laten zien. Kant-en-klare fruitsalades worden in een oplossing gedrenkt die het verkleuren van het fruit voorkomt, zodat het er verser uitziet. De sla wordt acht uur lang in water met chloor geweekt zodat alle bacteriën dood zijn.
De gemiddelde consument heeft volgens Blythman geen idee wat hij eet. Fabrikanten zijn niet open over de bewerkingsprocessen die veelal niet op het etiket staan vermeld. Ze verschuilen zich bovendien achter patenten en bedrijfsgeheimen, aldus Blythman.
[360]
Krijgen we een digitale enkelband van Hugo de Jonge?
“David Icke ontmaskert in volgepakte Wembley Arena de Archonten-samenzwering”
Uri Geller gaat ‘al zijn telepathische krachten’ gebruiken om te voorkomen dat deze man premier wordt
Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Zo werd de FVD tot 21 keer toe geframed door de MSM
Dode arts: vriend en collega strijdt voor waarheid over coronavaccinatie met videoboodschap
Aanslag Manhattan in scène gezet door FBI
Davos-ganger beweert dat ‘klimaattransitie’ niet mogelijk is zonder mondiale ‘CO2-belasting’
Medicinale cannabis voorkomt tienduizenden sterfgevallen. Dit verrassende onderzoek laat het zien
Bisschop waarschuwt voor de duistere gevaren van reiki en andere new age-geneeswijzen. Dit kan er volgens hem gebeuren