Channelings

New Age, of is dit ouder dan je denkt? – Channeling 16-06-2022

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We horen mensen vaak spreken over ‘New Age’ en meestal op een negatieve manier.

New Age, is het gevaarlijk?

Mensen zien ‘New Age’ als iets dat vrij nieuw is, spiritueel, zweverig, hippie-achtig, onzin om de menselijke geest bezig te houden met dwaze dingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We zien dat bij veel mensen. En sommige religieuze mensen zijn zelfs bang voor alles wat als ‘New Age’ bestempeld wordt. Maar wat is het eigenlijk?

En waarom zijn er toch zoveel mensen over de hele wereld die vertrouwen stellen in deze spirituele methoden en ideeën?

Waarom vinden zovelen troost en bemoediging in het werken met orakelkaarten, het luisteren naar channelaars, het consulteren van mediums, astrologen en het bezoeken van spirituele beurzen?

En is het wel veilig?

Nieuw is eigenlijk oud

New Age, oud of nieuw?We zullen je vertellen dat wat je mogelijk als ‘New Age’, oftewel ‘Nieuw Tijdperk’, beschouwt, in feite ‘oud tijdperk’ is.

De wijsheid die zich over de aardbol verspreidt, en alle informatie die sinds de jaren zestig in jullie menselijke tijd naar buiten komt, en ver daarvoor al, is oude wijsheid.

De Egyptenaren, de Grieken, de Soemeriërs, de Lemuriërs, inheemse volkeren over de hele wereld, zoveel beschavingen hebben deze wijsheid gebruikt, om door hun fysieke leven te navigeren, om te voorzien wat er stond te gebeuren, en om contact te hebben met hun voorouders en met wat velen van hen de Grote Geest noemden.

Waarom dat etiket?

Mensen zijn vergeten, mensen zijn geprogrammeerd, om de oude manieren, de oude kennis, de oude wijsheid te vergeten die inherent in jullie allemaal aanwezig is.

Er bestaat niet zoiets als ‘New Age’, dit etiket is verzonnen door mensen die de controle willen houden over de rest van de bevolking.

Het etiket ‘New Age’ geeft hen iets om naar te wijzen, en te zeggen ‘blijf er van weg, het is gevaarlijk, je zult door het kwaad gevangen worden’ of wat voor enge dingen ze ook maar bedacht hebben.

Wij zeggen dat dit allemaal volslagen onzin is. Want wat New Age genoemd wordt, zijn de wegen en de wijsheid die al lang geleden van je voorouders doorgegeven zijn, aan jou en je medemensen die in deze tijd leven.

Stijgende trilling

Al heel lang zijn mensen op zoek naar hun levensdoel. Mensen willen weten waar ze vandaan komen, waarom ze hier zijn, wat ze moeten doen, enzovoort.

Mensen hebben altijd een verbinding met het geestelijke gehad, en in de oudheid droegen mensen hun kennis en wijsheid over aan de volgende generaties.

Deze cyclus werd doorbroken, door religies en regeringen, in pogingen om mensen van hun Waarheid af te houden.

Stijgende trilling op AardeTegenwoordig stijgt de trillingsfrequentie op Aarde, en daardoor worden steeds meer mensen wakker, en ontdekken een nieuwe manier van zijn, nieuwe manieren van leven.

Het opnieuw ontdekken, of herinneren, van wie ze werkelijk zijn, is daar een groot onderdeel van.

En veel mensen in machtige posities zijn bang voor deze ontwikkeling, want als de hele mensheid zal opstaan en mensen hun macht terugnemen, zal geen enkele regering kunnen overleven, hun macht zal op slag verdwenen zijn.

Onze uitnodiging

Welnu, er is geen verplichting om in deze wijsheid en kennis te duiken.

Wanneer je je er echter op de een of andere manier toe aangetrokken voelt, als je een drang voelt om onze boodschappen te lezen, of de boodschappen van welke andere channeler dan ook die boodschappen geeft van achter de sluier, van de ‘andere kant’, dan word je geroepen om naar je innerlijke Zelf te luisteren.

boodschappen vanachter de sluierJe wordt door je Ziel geroepen.

Deze wijsheid is voor iedereen beschikbaar, alleen jij kunt beslissen of ze met je resoneert of niet.

En als dat zo is, kun je je hart openen en met je hart luisteren naar wat het voortbrengt, in plaats van met je verstand te luisteren en er meteen over te gaan oordelen.

Je oordeel is begrijpelijk, maar het is schadelijker dan welke lering of wijsheid dan ook, afkomstig van wat je ‘New Age’ noemt.

We vragen je open te staan, met je hart te luisteren, en de Waarheid te ontdekken van wie je werkelijk bent. Dat is onze uitnodiging en we hopen van harte dat je die aanneemt.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en met het sturen van onze liefde naar jou zijn we compleet.

4.6 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Nieuw age wordt gepromoot als “spiritueel” en goed. Wordt ook zeer gestimuleerd omdat het een lege huls is.
Er is een reden dat het Christendom overal wordt vervolgd en dat dat ook in het avondland opgang vindt.
Alleen als Christen kan je uit de matrix van de materie stappen. De materie met al zijn gevolgen zoals hebzucht, afleiding, oorlog enz.
Je bent hier op aarde voor je laatste stap:
Wel of niet God aannemen als de Vader.
De rest is bijzaak.

Tom
Tom
1 jaar geleden

New age is afkomstig van Alice Bailey, Helena Blavatsky, zelfs Anton Lavey..
occult.. je eert de oude Babylonische offergoden..

Doe je onderzoek ook demonen zijn spiritueel

Lodewiekje
Lodewiekje
1 jaar geleden

Tegenwoordig stijgt de trillingsfrequentie op Aarde,

Ahhhh. nu snap ik ineens alles om me heen…….kom op zeg! Trillingsfrequentie 🙂

Thomas
Thomas
1 jaar geleden

New Age is zelf een religie en dus net zo schadelijk als de andere religies.
Uiteraard zitten er waarheden in verborgen wat ook het geval is bij de andere vangnetten. Zolang je maar weg gehouden wordt van de waarheid over ons en onze wereld.

Back to top button