Channelings

Omarm je verjaardag: Vier je leven, leef de droom van je Ziel – Channeling 17-01-2023

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om vandaag bij je te zijn, en we willen met je praten over je verjaardag.

Gelukkige Verjaardag

verjaardag, ballonnenAls het vandaag je eigenlijke verjaardag is, vieren we je, feliciteren we je. Als je vandaag niet jarig bent, doen we hetzelfde, we vieren je en feliciteren je met je leven!

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We wensen je toe dat je dromen uitkomen.

Want we weten dat al je dromen door je Ziel in je hart zijn gelegd. Je leeft de droom van je Ziel al, of je dit nu gelooft of niet.

Je bent zo’n kostbaar mens, en je wordt door velen bemind, niet alleen in de fysieke wereld, maar ook in het spirituele rijk, door de engelen en je gidsen en nog veel meer.

Vier je nog steeds je verjaardag?

Als je je verjaardag viert, vier je dat je weer een jaar hebt geleefd in je menselijk leven, waarin je veel nieuwe avonturen hebt beleefd.

Sommige avonturen vond je leuk en van andere denk je echt dat je ze had willen overslaan.

Het vieren van je verjaardag voelt voor jou misschien niet als iets heel belangrijks. Je hebt misschien het gevoel dat je lang genoeg geleefd hebt om er klaar mee te zijn.

Cadeautjes ontvangen, feestjes en borrels vieren, je bent wellicht geneigd om het hele gebeuren over te slaan, omdat je er als het ware ‘uitgegroeid’ bent. Dat begrijpen we.

Toch willen we je aanmoedigen om de gewoonte op te pakken om je leven te vieren, te vieren dat je weer een jaar hebt geleefd, omdat je je niet bewust bent van de tijd en de dag dat je de fysieke wereld zult verlaten om terug te keren naar waar je vandaan kwam.

Vier jezelf, je bent het waard

dromen, je verjaardagJe menselijk leven is kostbaar, hoe je er ook tegenaan kijkt. Je bent naar deze planeet gekomen om als mens te leven en alle avonturen te beleven die je voor jezelf hebt uitgestippeld.

Als het prachtige spirituele wezen dat je in essentie bent, heb je veel ideeën gehad voordat je in fysieke vorm kwam.

Nu leef je het leven waarvan je droomde toen je nog in het niet-fysieke was.

Waar passen verjaardagen hier dan in? Ze zijn de viering van jezelf. Het is belangrijk om jezelf te vieren, om je leven te vieren, om terug te kijken op de dingen die je hebt geleerd, de dingen die je hebt meegemaakt, of je ze nu goed of slecht noemt.

Jij bent het waard om dit prachtige leven van jou te vieren.

En met elk jaar dat je hebt geleefd en doorleefd, groei je, breid je je uit tot meer van wie je werkelijk bent. Je leert en wordt bewuster.

Wat als je teleurgesteld bent in het leven?

Misschien houd je niet zo van spiritualiteit, misschien wil je liever gewoon jezelf zijn, en mogelijk wil je gewoon gelukkiger zijn met meer voldoening.

teleurgesteldHet kan zijn dat je teleurgesteld bent over het leven, omdat de dingen niet gaan zoals je zou willen.

Hoe dan ook, je bent er toch? Wordt het niet eens tijd om te beginnen er het beste van te maken, zonder te kijken naar de dingen die je niet leuk vindt?

Wordt het niet eens tijd om het spel anders te spelen, de dingen net iets anders te doen en meer te worden van wie je werkelijk bent?

Als je de ware aard van jezelf begint te begrijpen, als een spiritueel wezen dat een fysiek leven leidt, dan zul je het leven anders gaan bekijken.

Dan zul je de energie en de liefde voor je menselijk leven voelen, en zul je elke dag vieren alsof het je verjaardag is!

Tijd voor een nieuw begin

Dus begin vandaag, kijk met nieuwe ogen naar de wereld die je hebt gecreëerd, waardeer en uit je dankbaarheid voor de kleine dingen en vier ze.

Boor gelukkiger gevoelens aan. Vier alles wat goed is, waar je van houdt, en zie hoe je leven zal veranderen, naar een beter leven, met meer voldoening, waarin je je tevredener voelt met de dingen die je ervaart.

Want alles gebeurt met een reden, er zijn geen toevalligheden! Je bent hier gekomen om dit specifieke leven te leiden, met de ervaringen die je hebt.

En je hebt een vrije wil, je kunt kiezen voor andere ervaringen, om uit het leven te halen wat je eruit wilt halen. Niets is in steen gebeiteld!

Geniet van nieuwe attracties en maak plezier

Je ging naar dit avonturenpark, genaamd planeet Aarde, met een idee en een lijst van avonturen die je wilde zien, attracties waar je in wilde, maar er is altijd meer.

En dat is waar je nu bent: op zoek naar de attracties die je nog niet gedaan of gezien of beleefd hebt.

attracties, avonturenparkDus kijk om je heen, zie wat je wilt doen in je leven, en ga ervoor. Spring erop en maak plezier. Het is tijd!

Vier vandaag en elke volgende dag als je verjaardag, of het nu de eigenlijke datum is waarop je in dit leven geboren bent of niet.

We houden zoveel van je, lief mens, en wij vieren jou. Doe alsjeblieft met ons mee en doe een vreugdedansje!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
1 jaar geleden

Helemaal waar! Dank je wel! 🙏❤️

Eugenie
Eugenie
1 jaar geleden

Hoe kun je het leven vieren…als je alles heb verloren!! Als je werkelijk
alle mensen bent kwijtgeraakt waar je van houd zoals familie en vrienden en je levenspartner! En je heb helemaal geen vooruitzichten of geld!
Hoe moet je dan nog het leven vieren…Van binnen ben ik dood en leeg!

novy
novy
1 jaar geleden

Ik denk dat ik ‘je’ begrijp en toch doe ik ook dit jaar er niet aan mee!

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Wat een prettig stuk is dit,,er staan uitspraken in die van mij kunnen zijn,als je met veel of weinig mensen ben,gezellig kun je het altijd. maken,ik ben wel eens een dag naar de diergaarde geweest,en die dag was het in Februari heerlijk voorjaar weer mensen deden hun jas uit zo heerlijk was het,als je oud ben vallen er veel mensen weg,,dus wordt de spoeling dun,en het e rgelen is ook minder geworden,maar iedere dag ben ik jarig een heerlijk visje is voor mij al een tractatie,enik ken terug kijken op verdriet en vreugde,maar ik blijf langer in vreugde hangen dan in verdriet toeval is dat het je toevalt en als je leven van. 1923 tot nu toe 2023 mag duren heb je wel een rugzakje,mijn droom zou nu mogen zijn,dat de wapenhandel de wereld uit mag gaan en ieder mens zou mogen leven met ieders wens van het begin van een nieuw jaartal,en ik begin u allen Liefde,gezondheid,Licht en vreugde te wensen,tot het volgende byzondere stuk.dank daarvoor

Back to top button