Channelings

Speel het spel – Channeling 16-11-2021

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

atoomWelkom, welkom, lieve lezer, wat zijn we blij je hier weer te treffen. We weten dat deze tijd niet gemakkelijk voor je is, en dat er veel op je afkomt. Daarom hebben we ook besloten om je via deze weg geregeld een hart onder de riem te steken, zodat er weer licht aan het eind van de tunnel verschijnt.

Vandaag willen we het hebben over eenheid. We weten dat we daar in onze laatste boodschap ook over gesproken hebben, maar ditmaal willen we hier wat dieper op ingaan. Want de eenheid die we bedoelen is dieper dan alleen een gevoel van ‘jij bent ik, en ik ben jij’. We willen dat je gaat begrijpen dat echt álles één is. Elk atoom van het universum, elk kleinste deeltje dat er in jouw fysieke en non-fysieke wereld bestaat… dat allemaal is één.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Net als in de film

Goed, als je bedenkt dat elk atoom één is met alles, dus ook met jou, hoe bezie je de wereld dan? Zie je de wereld als een slechte plaats, een gevaarlijke plaats, een plaats waar jij je leven niet zeker bent? Of zie je de wereld als een plaats waar gespeeld wordt? Waar ieder mens zijn of haar eigen rol speelt? Net als in een film of een toneelstuk. De acteurs zíjn niet de slechteriken of de ’goeien’, ze zijn slechts de verpersoonlijking van de rol die zij spelen.

Zo kun je ook kijken naar de wereld om je heen. Elk ding in de natuur, elk dier, elke plant, elke boom, elke wolk, elke regendruppel, elke regenboog, de zon, de maan, het water, de aarde, bergen, zeeën, ALLES is een eenheid, en alles heeft een rol in het spel dat jullie op aarde spelen. Jij als mens, en alle mensen in het spel, bent daar een onderdeel van en ieder speelt daar zijn of haar eigen rol in, een rol die je zelf hebt uitgekozen voordat je in je lichaam incarneerde.

het spelActeurs en hun rol

Omdat het slechts een spel is, ben je nooit in gevaar. Een acteur in een film wordt niet echt doodgeschoten als hij neergaat. Na de “CUT!” staat hij weer op en geeft zijn collega’s een hug of krijgt een schouderklopje voor de prestatie van zijn acteerwerk.

Kijk op deze zelfde manier naar de ‘slechteriken’ die zich op dit moment in jullie verhaallijn bevinden, dan kijk je met heel andere ogen, en voelt het allemaal heel anders aan.

Waarom gaan mensen in een achtbaan zitten? Voor de sensatie. Waarom gaan mensen bungy-jumpen? Voor de sensatie. Waarom springen mensen aan een dun stuk zijden stof uit een vliegtuig? Voor de sensatie. Waarom komen spirituele wezens in fysieke vorm als mens naar de aarde? Inderdaad, voor de sensatie! Voor de ervaring, voor de verhalen die zich in een mensenleven ontvouwen.

vertrekWaarom gaan zoveel mensen dood?

Aan deze kant zijn wij zonder oordeel. Altijd. We oordelen over niemand, omdat wij weten dat alles slechts een spel is. Goed en kwaad zijn illusies. Polarisatie, afgescheidenheid, het zijn illusies. En wanneer je dát begrijpt, krijgt de wereld zijn glans en kleur terug voor jou.

Gaan er mensen dood? Ja en nee. Mensen verlaten hun fysieke lichaam, en jullie noemen dat ‘dood’. Maar zijn ze opgehouden te bestaan? Welnee! Ze gaan verder naar andere avonturen. Sommigen reïncarneren opnieuw als mens, zoals jullie vaker in een leven naar een pretpark gaan, voor de zoveelste keer in de Efteling in de Fata Morgana, of de Droomvlucht.

Lief mens, laat het tot je doordringen, dat niemand vertrekt zonder dat dit zo is bedoeld. Alle mensen die nu afscheid nemen van het menselijk leven, vertrekken met een reden. Dat kan een afspraak zijn die ze vóór hun menselijke geboorte al hebben gemaakt, of het is voor een ander doel. Soms zijn ze gewoon klaar met het leven op aarde, en dat kan allemaal.

Velen van hen staan jullie vanaf de andere kant bij om jullie te helpen staande te blijven en je niet te laten overvallen door angst. Want dat het spel spannend is, lijdt geen twijfel! Maar hoe spannend ook, het blíjft een spel.

All Is Well

Onthoud dit: all is well, alles is in orde. Je bent veilig, je hoeft nergens bang voor te zijn. Houd je vibratie hoog, blijf uit de angst, en ga weer genieten van het leven. Doe de dingen waar je gelukkig van wordt. Dat kan, en dat mág!

En hiermee zijn we voor vandaag compleet.

4.2 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peet
Peet
2 jaren geleden

Wie plaatst dit? Troostrijke woorden, maar waar komt dit vandaan?

lenyfranssen
lenyfranssen
2 jaren geleden

heel mooi

Marjolein
Marjolein
2 jaren geleden

Dit had ik ff nodig ?

Rose
Rose
2 jaren geleden

? ❤ ? ?

Back to top button