Channelings

Hoe kijk jij aan tegen uitdagingen op je levenspad? – Channeling 04-07-2023

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn en we willen het graag met je hebben over uitdagingen. Wat bedoelen we met uitdagingen?

Verandering van perspectief op uitdagingen

De meeste mensen zouden ze ‘problemen’ noemen. Wij zien uitdagingen graag als kansen, als mogelijkheden, eindeloze mogelijkheden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Elke uitdaging in je leven zal je aanzetten tot het ontdekken of verkennen van nieuwe manieren van leven, nieuwe manieren van denken, manieren om oude patronen, oude gewoonten, oude gedachten los te laten en meer en meer te worden van wat je werkelijk bent.

Uitdagingen helpen je te groeien, je ziel te verruimen, je bewustzijn te vergroten. En we begrijpen dat velen van jullie aan uitdagingen denken als iets vreselijks of moeilijks.

Uitdagingen kunnen aanvoelen als een wervelwind in je hoofdOp het moment dat je geconfronteerd wordt met een uitdaging, gaat je hart sneller kloppen, soms gaat het zelfs tekeer. Je gedachten gaan als een wervelwind door je geest.

Maar dat is niet nodig. Haal gewoon een paar keer diep adem en de wervelwind zal gaan liggen, want je stapt vanuit je hoofd in je hart.

Ervaren, tot uitdrukking brengen, uitbreiden

Als je dat doet, zul je bij elke uitdaging zien wat het werkelijk is: een kans, een nieuwe mogelijkheid, vele mogelijkheden zelfs.

Om iets op te lossen dat naar je toe is getrokken, om te onderzoeken en je bewustzijn te vergroten, je ziel te verruimen en het collectieve bewustzijn te verruimen, Source te verruimen.

Want dat is je taak hier. Je hoeft niets anders te doen dan verkennen, ervaren en jezelf uitdrukken en van daaruit uitbreiden. Dat is alles dat er is.

En er is zoveel om van te genieten, zoveel om te verkennen, zoveel om te ervaren en het dan via jou op nieuwe manieren uit te drukken, op nieuwe verruimde manieren. Dat is prachtig.

En wanneer je jezelf verruimt, verruim je ons, want wij zijn jou. We zitten hier allemaal samen in, als Eén.

Profiteer van herhaling

We weten dat je dit vaak gehoord hebt, en het kan soms klinken als een plaat die blijft hangen, die maar doorgaat en doorgaat, zichzelf herhalend, zichzelf herhalend, zichzelf herhalend, zichzelf herhalend.

Maar dat heeft een doel. Want als mens heb je de neiging om iets te vergeten als je het een tijdje niet gehoord hebt. En we nemen een liedje als voorbeeld.

Soms heb je een liedje en je luistert er keer op keer naar, omdat je het zo mooi vindt. En je kent alle woorden en de melodie uit je hoofd.

Het zit in je hart gegrift.

Dan gaan de jaren voorbij en hoor je het niet meer. Je zoekt er niet naar, het glipt gewoon weg.

En na jaren, misschien vijf of tien jaar, hoor je dat liedje en het klinkt zo bekend en het geeft je een goed gevoel.

oude liedjesMaar je kent maar een paar woorden en je herinnert je alleen het refrein.

En je denkt ‘ik ken dit liedje, het was een van mijn favorieten’, en dan zet je het weer op repeat en de woorden komen terug en de melodieën komen terug.

Binnen een dag ken je het liedje weer uit je hoofd.

Maar je moest eraan herinnerd worden en je moest het herhalen om er weer in te komen. En zo is het ook met onze boodschappen.

Je moet het steeds weer horen om het bovenaan in je geheugen te houden, ingebakken in je hart, gegraveerd in je hart.

Daarom herhalen we zo vaak, en dat is goed. Zie het niet als iets vervelends, ‘oh, weer dezelfde boodschap’.

Je zult het je herinneren als je het nodig hebt

We doen altijd ons best om het in verschillende woorden te zeggen, in ander taalgebruik, vanuit verschillende invalshoeken, verschillende standpunten, zodat het blijft hangen en je het onthoudt op de momenten dat je het het meest nodig hebt.

Wanneer er zich een zogenaamde ‘uitdaging’ voordoet, zul je je onze woorden herinneren, omdat we ze zo vaak hebben gezegd.

Je zult het je herinneren wanneer je het nodig hebtEn je zult weten ‘oh, wacht! Ik moet een paar keer diep ademhalen! Ik moet in mijn hart gaan, het is geen uitdaging, het is er vóór mij! Het is er altijd vóór mij, en het zal me helpen groeien en uitbreiden!”

Loop er niet voor weg, grijp de kans, zie de mogelijkheden en ga daarmee aan de slag. Dat is de boodschap die we vandaag voor je hebben.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. We houden van je, we houden van je, we zouden niet meer van je kunnen houden.

En daarmee zijn we compleet.

4.5 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
9 maanden geleden

Dank U, herhaling, herhaling, herhaling blijven oefenen🙏👍

Ate Hoeksma
Ate Hoeksma
9 maanden geleden

Ik ben gek op uitdagingen, die houden je bij de les.

..Madelief
..Madelief
9 maanden geleden

Oefening. baart kunst.

truus
truus
9 maanden geleden

En wat als je altijd dezelfde uitdagingen (ellende) voor je kiezen krijgt!!
keer op keer op keer…..En je gaat diezelfde uitdagingen (ellende) op een andere manier te lijf…en je lost het op. Hup. dan komen toch weer diezelfde (uitdagingen) op je levenspad. Keer op keer op keer… Hoe kan dat dan??? Wanneer houd het dan eens een keer op. en krijg je wat betere of leukere (uitdagingen) ervaringen op je levenspad….? Is het allemaal van te voren bepaalt voordat je hier als mens kwam op deze planeet om je uitdagingen aan te gaan…Is het daarom dat de ene groep mensen alle rijkdom en welvaart mogen ervaren. en de andere groep mensen juist de ellendige kant moeten ervaren…!

Back to top button