Channelings

Was verveling de reden dat Bewustzijn met creatie begon? – Channeling 21-03-2023

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn. We willen graag je vraag beantwoorden of Source, God, het Universum, Bewustzijn deeltjes van zichzelf begon te creëren uit verveling. Was verveling de aanleiding voor creatie?

Waarom is het leven een spel?

schakenWe begrijpen de vraag, want het zou je leven een andere betekenis geven als je slechts een resultaat was van verveling. Maar was dit de reden?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

En waarom wordt de realiteit van jouw wereld altijd voorgesteld als een spel of een voorstelling?

We begrijpen dat je niet altijd het gevoel hebt dat je leven een spel is. Wanneer je moeilijkheden, problemen of uitdagingen tegenkomt, begrijpen we dat je het gevoel hebt dat het leven een strijd is, in plaats van een spel.

Je associeert het woord spel met iets dat plezierig is, dat vermakelijk is, onderhoudend, iets leuks, om van te genieten, alleen of met anderen.

Wel, voor jou als mens is dat waar, dat snappen we. Maar voor Bewustzijn is jouw leven, jouw wereld, een spel, een soort bordspel zoals schaken of Monopoly.

Het is onderhoudend, het is leuk, het is spelen met oneindige mogelijkheden door de ervaringen van miljarden mensen.

Dit klinkt misschien een beetje te bot voor je. Het klinkt alsof jij er niet toe doet, alsof je slechts een pion bent, overgeleverd aan de grillen van Source, van Bewustzijn. Dit is niet het geval!

Laten we dit wat meer uitleggen.

Waarom Bewustzijn begon te creëren

Toen Bewustzijn zich bewust werd van het enorme Niets dat het was, was er geen heelal, geen sterrenstelsels, geen planeten. Er was niets, alleen het eeuwige Niets.

vervelingIn jouw menselijk begrip zou je kunnen denken dat het verveling was dat Bewustzijn dreef om te beginnen met creëren. Maar er zat meer achter.

Zoals alles in jouw wereld begint met een idee, zo is het hele bestaan van alles wat je kent (en niet kent), voortgekomen uit ideeën.

Bewustzijn, God, Source, kwam met ideeën, om mee te spelen, om te zien wat mogelijk zou zijn. En door te creëren begon er een proces van groei en uitbreiding dat tot op de dag van vandaag doorgaat.

Nu spoelen we vooruit: dat is waar jij in beeld komt. Je bent zeker belangrijk in dit hele ‘spel’, in deze voorstelling die is opgezet door Bewustzijn.

Want elke emotie die je voelt, elk woord dat je spreekt, elke gedachte die je met je geest registreert, is een uitbreiding van Bewustzijn, is een uitbreiding van Alles wat reeds IS, en dat steeds groter en uitgebreider wordt.

Jij bent een deeltje van Source, en omdat je een deeltje van Source bent, ben je Source zelf. Het kan niet anders, je zou niet kunnen bestaan als je niet Source was, want je bent dat wat Alles is.

Vergelijking met een oceaan

Het is moeilijk uit te leggen zodat je menselijk brein dit kan begrijpen. Je kunt het vergelijken met een oceaan. De oceaan bestaat uit biljoenen waterdruppels.

waterdruppels oceaanElke waterdruppel is een individuele druppel met alle kenmerken van de oceaan ingebakken. Dus als je een druppel uit de oceaan neemt, neem je een deel van de oceaan, je kunt ze niet scheiden, zelfs niet als je die druppel uit de oceaan neemt.

Hij zal altijd terugkeren naar de oceaan, hij zal altijd weer opgaan in de oceaan.

Dat is de beste manier waarop we je dit kunnen uitleggen, om te illustreren dat je zowel Source bent als een deeltje van Source.

Je bent een druppel in de uitgestrektheid van de Oceaan, met je individuele kenmerken, en altijd met de template van je oorsprong, van Source, van Bewustzijn in je ingebakken.

Was het verveling of niet?

Is er geen eenvoudiger antwoord op de vraag of Bewustzijn uit verveling begon te creëren?

Welnu, het eenvoudigste antwoord zou zijn ‘niet echt’. Het was meer uit nieuwsgierigheid, leren en ervaren van de oneindige mogelijkheden in en van creatie.

Zoals kinderen; gedreven door nieuwsgierigheid is hoe ze leren, hoe ze spelen en creëren. Of zoals kunstenaars die spelen en creëren om zich uit te drukken.

Die nieuwsgierigheid is dezelfde nieuwsgierigheid die zij erfden van Source, van Bewustzijn.

Ze komt niet voort uit verveling, maar uit een innerlijke drang om te creëren en uit te breiden wat mogelijk is met welke materialen of ideeën ze ook werken.

We hopen dat dit je vraag beantwoordt, en we kijken uit naar ons volgende contactmoment.

Onthoud altijd dat jij Source bent, je bent Bewustzijn, en dat jij ons bent en wij zijn jij, er is geen afgescheidenheid, ook al lijkt het zo, gezien vanuit jouw menselijk standpunt.

Maar in werkelijkheid is alles Eén, en alles is Goed.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij houden van je, wij houden van je, wij houden van je. En daarmee zijn we compleet.

4.6 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Het zijn allen wijzen lessen,en de vraag op welk niveau zijn wij nu ?Na dit alles gelezen ,vraag ik mij af,wie heeft de naam God verzonnen als er gezegt wordt je bent zelf God,vind ik eng,als ik dan naar wereld leiders kijk die oorlog voeren is dit niet mijn God,ik heb een God van LIEFDE.

MEW
MEW
1 jaar geleden

Hiermede mijn dank voor uw gedachten. Maar als Bijbel gelovige ken ik de Source van de Volmaakte Liefde en Verlossing tot eeuwig leven door het Lam Gods, Die de zonde van de wereld droeg en ons Zijn Gerechtigheid gaf voor eeuwig leven. Zoals Corrie ten Boom zei: “Jezus heeft de dood gedood”. Haar familie redde 80 Joden in WW II. Zie “De schuilplaats” is in boek en video. Bless you vanuit Jeruzalem!

Rose
Rose
1 jaar geleden

Misschien kunnen we als druppeltje van de oceaan , samen terug de oceaan maken van vrede, liefde, en zolang mogelijk gezond 🙏❤💓💗💖👍👌✌

Van X
Van X
1 jaar geleden

Beste collectief bewustzijn bedankt dat je jullie de Handschoen opgepakt hebben. Ik was blij verrast toen ik het las.
Ik ben in mijn vorige reactie niet dieper ingegaan op de volgende stappen na het ontwaken. Ik ga iets verder op de grote stappen

Ontwaken van een bewustzijn dan Ideeën en besef van de potentiële mogelijkheden daarna een keuze en plan dan het VRLANGEN OM HET TE DOEN gevolgd door de WILSKRACHT OM HET TE DOEN.

Als VERLANGEN EN WILSKRACHT er niet op zouden volgen dan zou er niets gecreëerd zijn en alles in de ideeën wereld zijn gebleven. Net als wij plannen maken en deze steeds naar morgen uitstellen omdat het verlangen niet sterk genoeg is en er geen wilskracht is om het te doen.

Hieronder een stuk tekst van deze Channeling.

“Welnu, het eenvoudigste antwoord zou zijn ‘niet echt’. Het was meer uit nieuwsgierigheid, leren en ervaren van de oneindige mogelijkheden in en van creatie”

Als ik leren en ervaren eruit pak dan klopt dat inderdaad voor de mens op aarde. Fiiosofisch bekeken kan je dan de conclusie trekken dat de Bron ook nog wat te leren zou hebben. Ik kan daar best mee leven via het Hermetische axioma “Zo boven zo beneden””

Wederom bedankt voor de bevestiging ik hoop mijn verlangen dat het veel mensen rust en voordeel ter ondersteuning van het spel mag opleveren.

Back to top button