Channelings

Wat als je (chronisch) ziek bent? – Channeling 28-07-2022

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We houden ervan deze gesprekken met je te voeren, en vandaag willen we ingaan op een vraag die we vaak zien: hoe verhouden onze boodschappen zich tot mensen met (chronische) ziekten?

We begrijpen dat je het gevoel hebt dat het moeilijk is voor (chronisch) zieke mensen om vreugde en vrede in hun leven te vinden, vanwege wat ze moeten doorstaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Kun je gelukkig zijn als je ziek bent?

patientEn we begrijpen dat je je afvraagt hoe onze boodschappen van enig nut kunnen zijn, als je bedlegerig bent, niet in staat om je vrij te bewegen, of de dingen te doen die je zou willen doen. We kunnen begrijpen dat dit, vanuit je mens-zijn gezien, moeilijke ervaringen zijn.

Maar we weten ook dat in welke toestand je lichaam ook verkeert, dit nooit van invloed hoeft te zijn op je geluk of je gevoel van waardigheid, overvloed of kracht.

Ook al kan je lichaam het soms, of misschien zelfs voor langere tijd, moeilijk hebben, je hebt nog altijd je geest om te gebruiken.

Brein als krachtbron

Je brein is een krachtige machine, en met die machine kun je alles creëren wat je maar wilt. Je kunt visualiseren, je voorstellen en bedenken wat je maar wilt.

Wetenschappelijk is bewezen dat wat je ook bedenkt, je onderbewuste brein het verschil niet kan zien tussen een echte ervaring en een ingebeelde ervaring.

Dus, in het geval dat je chronisch ziek bent, of je hebt wat voor gezondheidsproblemen dan ook, heb je nog steeds de mogelijkheid om bewust een gelukkig leven te creëren met hoe en wat je denkt!

Nick Vujicic

En om je wat voorbeelden te geven: er is een Australische man, Nick Vujicic, zonder armen en zonder benen, die zijn leven gewijd heeft aan het vertellen van zijn verhaal. Hij werd zonder ledematen geboren, maar leeft een vol, rijk, gelukkig en spiritueel leven.

Hij is een inspirerende leraar en vliegt de hele wereld over, en heeft een vrouw en kinderen. Hij is een perfect voorbeeld geen enkele lichamelijke conditie in de weg te laten staan van je kracht, van je geluk!

Er zijn ook veel atleten die, hoewel ze ‘gehandicapt’ zijn, een sportcarrière nastreven en erin slagen hun kracht, hun uithoudingsvermogen op te bouwen, zelfs terwijl ze in een rolstoel zitten, of met protheses in plaats van echte ledematen van vlees en bloed.

Kijk naar de kinderen

zieke kinderenEn wat te denken van kinderen, met kanker bijvoorbeeld? Ja, er zijn veel kinderen die aan verschillende vormen van kanker of andere ernstige ziekten lijden, maar wat doen ze? Hoe gaan ze ermee om?

Stoppen ze met glimlachen? Stoppen ze met spelen? Klagen, huilen en zeuren ze voortdurend over hun situatie? De meesten van hen doen dat niet. De meeste kinderen zien er nog steeds gelukkig uit, en genieten nog zoveel ze kunnen van hun leven.

Laat deze voorbeelden een inspiratie zijn voor jou, en voor de mensen om je heen die lichamelijke problemen hebben.

Jij hebt de controle over je geluk

Niets in de wereld, is in staat je geluk van je af te nemen, niets in de wereld kan je je innerlijke vrede ontnemen. De enige die in staat is dat te doen ben JIJ.

Jij bent de enige die jezelf kan devalueren, je waardigheid, je kracht en je sterkte kan devalueren. Het is je taak, en je enige taak, om terug te keren naar je natuurlijke staat van zijn, die welvarend, gezond en gelukkig is.

En gezond heeft veel meer betekenissen dan alleen lichamelijke gezondheid! Het gaat ook over mentale en emotionele gezondheid, en hoewel je fysieke gezondheid een uitdaging kan zijn, ben je altijd, altijd in staat om een gezonde gemoedstoestand te handhaven.

Stap in je kracht en ontdek geluk

kracht van het breinDe keuze is aan jou! Als je het gevoel hebt dat het leven je slecht behandelt, begin dan een ander verhaal te vertellen! We hebben al vaak gedeeld hoe je dat kunt doen. Neem geen genoegen met minder dan ‘gelukkig’, want gelukkig zijn is je geboorterecht. Je hebt de sleutel al in handen: de kracht van je brein!

We houden van je lief mens, en onthoud dat we nooit een oordeel hebben over hoe jij je leven leidt, we zijn er alleen om je te laten weten welke krachten je hebt, en je te wijzen in de richting van opties, mogelijkheden om je leven te verbeteren en zo gelukkig mogelijk te leven.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
1 jaar geleden

Mooie woorden, dat alle gehandicapten zich naar dit level kunnen opwerken. Liefde en licht voor iedereen!

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Wat een wijsheid straalt hier vanaf, het is zooo eenvoudig om gelukkig te zijn, je hoeft alleen maar wat fantasie te gebruiken.
Geld, gezondheid of zelfs ledematen heb je niet nodig, alleen een gevoel van geluk vrede, rijkdom en dankbaarheid.
En daarvoor kan je je geest of denkkracht gebruiken, alle ellende en de dagelijkse beperkingen zijn dan motiveringen om het leven anders te bekijken en het geluk zal u toevallen.

Dankbaar voor deze wijze woorden lieve channelaar, wie bent u eigenlijk en welke spirit word er gechanneld?

Liefde madeliefje...eeeeeee. Eeeee
Liefde madeliefje...eeeeeee. Eeeee
1 jaar geleden

Lieve iedereen, Bedankt vkor deze wijze les,Nick. Vujicic heb ik een paar keer op t.v gezien heel inspirerend,en een leuk gezin,misschien dat dit nog eens mag gebeuren. liefde en licht voor iedereen.

Chantal
Chantal
1 jaar geleden

De kracht zit niet in je brein, zoals jullie schrijven, maar in je hart. Je brein zorgt voor polariteit en dualiteit wat het grootste probleem voor de mensheid is. Gedachten zijn niet van ons maar worden door de matrix waarin we leven naar binnen gebracht. Alleen je hart spreekt de waarheid. Alleen intuïtie en naar binnen keren kan je op het ware pad van liefde brengen.

Back to top button