Channelings

Wat is veiligheid en hoe begin je het te voelen? – Channeling 09-08-2022

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij weer met je te spreken, en we willen het met je hebben over veiligheid.

gevaarWanneer heb je een gevoel van veiligheid? Wanneer voel je je veilig? Betekent het dat alle elementen om je heen op een bepaalde manier moeten zijn om je dat gevoel te geven?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Moet je uiterlijke wereld perfect zijn, en je gevoel van zekerheid en veiligheid ondersteunen?

Betekenis van veiligheid

Wel, laten we het daar eens een beetje over hebben. Wat betekent veiligheid? Wikipedia beschrijft het als volgt: “Veiligheid is de mate van afwezigheid van potentiële oorzaken van een gevaarlijke situatie of de mate van aanwezigheid van beschermende maatregelen tegen deze potentiële oorzaken“.

Het betekent dat je een gevoel van comfort hebt, een gevoel van veilig zijn, een gevoel dat je de dingen hebt die je nodig hebt om je leven te leiden zoals je dat wilt.

Het betekent een leven zonder bedreigd te worden, bedreigd door dingen van buiten je, of bedreigingen die van binnenuit komen.

Enkele van de mogelijke bedreigingen

bedreigingenDoor welke dingen kun je je bedreigd voelen? Eigenlijk kan het van alles zijn, toch?

Een buurman hebben die je niet mag of waar je ruzie mee hebt, kan al als een bedreiging aanvoelen of je op z’n minst een heel ongemakkelijk of onveilig gevoel geven.

Maatregelen van overheden, kunnen je ook een bedreigd gevoel geven, bang dat je je huis, je werk, of zelfs je leven zou kunnen verliezen, afhankelijk van waar in de wereld je woont.

En van binnenuit komend: ziek zijn en bang zijn dat het je je leven kan kosten, bijvoorbeeld met een ziekte als kanker, of een hartziekte, om er maar een paar te noemen, kan je ook je gevoel van veiligheid doen verliezen.

Afhankelijk van de buitenwereld, of niet?

Dus het kan lijken dat veiligheid, een gevoel van je veilig voelen, afhankelijk is van dingen in de buitenwereld.

Wel, we zijn hier om je te vertellen dat dit een misverstand is. Want zekerheid en veiligheid, zijn gevoelens die van binnen komen, binnen in jou, en hebben in feite helemaal geen relatie met de buitenwereld!

Het lijkt alleen maar zo, omdat je bent gaan geloven dat de buitenwereld je realiteit is, wat niet zo is.

Weet wie je bent!

Om je veilig te voelen, om een volkomen gevoel van veiligheid te hebben, moet je vertrouwen hebben in wie je bent.

Je moet weten wie je bent. En als je dat volledig begrijpt, zul je je nooit meer door iets bedreigd voelen.

veiligheidEen gevoel van veiligheid, je veilig voelen, komt niet vanuit de buitenwereld, het heeft niets te maken met veranderende omstandigheden.

Veiligheid komt uit innerlijk weten, en kan een gegeven zijn, dat nooit onderhouden hoeft te worden. Het is er gewoon, als je in de juiste mentale toestand bent!

Als je weet wie je bent, als je weet waartoe je in staat bent, als je je volledig bewust bent van je soevereiniteit en je goddelijkheid, zul je je altijd veilig en zeker voelen, ongeacht de omstandigheden!

Puzzel de stukjes in elkaar

Dat is de les die we je vandaag willen leren.

puzzelstukjesLees onze vorige boodschappen nog eens, want we hebben je al vele, vele puzzelstukjes gegeven, zodat je kunt zien welke kracht je hebt, hoe sterk je in feite bent, en wie je eigenlijk bent.

Weet dat je Source bent, dat je krachtig bent, om tot een gevoel te komen dat je altijd die innerlijke zekerheid hebt, die innerlijke veiligheid, die je een onwrikbaar zelfvertrouwen geeft!

Wij houden van je lief mens, en we willen dat je een gelukkig, gezond en voorspoedig leven leidt, dat voor jullie allemaal beschikbaar is, als je je leven begint te leven als het soevereine, goddelijke wezen dat je werkelijk bent.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
La Fini
La Fini
1 jaar geleden

Één geheel één wezen één universum.
Dat is het licht en alle energie die hiermee verbonden is, dat zijn wij.
Zo voel ik het en zo is het, voor mij.
Ook ik voel angst en ongenoegen.
Dat mag.
Maar het zal nooit meer bezit van mij kunnen nemen.
Dat hoeft namelijk niet.
Ben lief 🥰
Doe lief 🥰
Heb lief 🥰 voor alles en iedereen.

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Nou, dit vind ik weer een gemakkelijk verhaal!
Vanuit een riante positie, geld, gezondheid en welzijn, is het gemakkelijk te beamen maar in oorlog, ziekte, misbruik, armoede, honger en andere ellende is dit te simpel.
Ondanks de bewering dat alles fake is, een toneelstuk en niet echt, is er toch heus een bak ellende in deze niet werkelijke wereld waar we als mens mee moeten dealen.
Misschien door jaren op een steen te gaan zitten mediteren, komen we tot andere inzichten maar dat is voor de meesten niet weggelegd.
Zij (wij) moeten zien te overleven in deze chaotische en vijandige wereld vol narigheid.
Als sourse ons dan zou kunnen helpen en het ons op een concrete wijze duidelijk maken en niet in vage veronderstellingen van als je maar overtuigd bent, kom dan maar eens terug.
Zal wel niet gebeuren.

Back to top button