Channelings

Een wereld van vrede en overvloed, is het mogelijk? – Channeling 17-02-2022

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige, nieuwe dag. Vandaag willen we je meegeven dat jij de schepper bent in jouw schepping, de vormgever van jouw wereld, en dat jij alles bent en alles in je hebt dat nodig is voor een voldoening gevend, gelukkig, vrij en overvloedig leven.

Wanneer je nu slechts gebrek ziet

Je denkt misschien dat dit niet waar kan zijn, omdat je kijkt naar je huidige situatie. Je ziet misschien een gebrek aan geld, een gebrek aan vrijheid, een gebrek aan liefde, een gebrek aan eerlijkheid om je heen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toch zeggen wij je steeds opnieuw dat jij alles al hebt. Het enige dat je hoeft te doen is de oude verhalen, die hebben geleid tot waar je nu bent, los te laten!

geldgebrekWanneer je stopt met het continu herhalen van de oude verhalen, en begint met het creëren van de realiteit die je wílt, gaan dingen veranderen. Heb je te weinig geld, heb je geen werk, of geen inkomen? Stop dan met dit constant te vertellen, zowel tegen jezelf als tegen anderen.

Elke keer dat jij de woorden uit ‘ik zou wel willen, maar het kan niet, want ik heb geen geld’, is geldgebrek de intentie die je voor je toekomst meegeeft.

Wanneer je ziek bent, en denkt dat er geen uitweg is, bedenk dan dat je ziekte ook een gevolg is van eerdere gedachten, overtuigingen en angsten. Begin met het accepteren van alles zoals het is, om vervolgens met nieuwe gedachten je toekomst te veranderen.

Creëer een nieuwe wereld

Hetzelfde geldt voor alles dat je wilt. Is je auto niet naar je zin? Je huis, je partner? Wat het ook is, alles dat je NU om je heen hebt gecreëerd, is een gevolg van je vroegere gedachten, overtuigingen en angsten.

Ja, ook je angsten hebben manifestatiekracht. En de resultaten zie je weerspiegeld in je buitenwereld.

Ga beginnen met het creëren van een nieuwe realiteit, ga nieuwe verhalen vertellen. Of beter nog, stop helemaal met verhalen vertellen. Want alles dat je vanuit je menszijn vertelt, zijn slechts verhalen.

The Matrix

de realiteit van de wereldDe realiteit is niet wat je ziet. De realiteit is dat jij een spiritueel wezen in fysieke vorm bent. En alles dat je om je heen ziet, zijn in fysieke vorm gemanifesteerde energieën.

Als een computersimulatie, vergelijkbaar met wat je in de film the Matrix ziet. Niets is echt, alles is een reflectie van jezelf, alles is Source, alles is één.

Ga dit begrijpen, en je zult ontdekken dat jij de kracht en de macht hebt, om jouw hele wereld om te turnen in een wereld zoals je die graag ziet.

Hoe ziet de toekomst eruit?

We beseffen dat dit heel simpel klinkt voor jou, jouw ‘mens’ wil hier niet zo makkelijk aan. Die is ervan overtuigd dat dingen moeilijk moeten zijn, dat het veel krachtsinspanningen moet kosten, tijd, geld zelfs, om daar te komen waar je zijn wilt. Maar nee, lief mens, de werkelijkheid is heel anders dan jouw ‘mens’ beseft.

Zal er ooit een wereld van vrede en harmonie zijn in de toekomst? Dat is aan jóu! Want jij creëert die wereld. We zeggen het vaak, dat jij de verantwoordelijkheid hebt over jouw leven, over jouw wereld.

Het perfecte recept

receptWanneer je in het moment blijft, en in Liefde blijft, stopt met oordelen, stopt met het vertellen van de verhalen die je hebben gebracht waar je nu bent, en begint met te focussen op de wereld zoals je die wilt zien, heb je het perfecte recept om te bereiken wat je wilt.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zijn jij, jij bent ons, alles is één. We houden van jou, zoals we van ieder mens houden. Hou óók van jou, en begin te zien dat ieder mens, net als jij, een manifestatie is van goddelijke energie, van Source!

En daarmee zijn we voor nu compleet.

4.6 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Jullie (of wie het ook is)vallen wel in herhaling.

Anna
Anna
2 jaren geleden

Heeft het opschrijven van je wereld zoals je die graag ziet ook nut? Denken en voelen hoe het is en het opschrijven en dan loslaten?

de simpele
de simpele
2 jaren geleden

WE DOEN HET ALLEMAAL ZELF.
DOOD IS EEN KEUZE .
DE HEMEL IS EEN KEUZE.
IN SIMPELE WOORDEN , WAT GIJ ZAAIT
ZULT GIJ OOGSTEN.
het ego ziet helaas noch het zaad van zijn handelen noch de oogst van zijn handelen.
Dit is de manifestatie kracht van het denken.

Hans
Hans
2 jaren geleden

Heerlijk!

Back to top button