Binnenland

Zo vaart Nederland anno 2023 af op de perfecte storm

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

De warmtepomp en D66 vertonen uiterst treffende overeenkomsten: beide zijn peperduur, komen beloftes niet na, zetten mensen in de kou, maken een takkeherrie en vervuilen. Dat zei Arnold Karskens in zijn nieuwe column in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Peperduur: oud-NPO-bestuurder Shula Rijxman stapte op als D66-wethouder van Amsterdam omdat ze zich ‘niet lekker voelde in haar rol’ en incasseert nu twee ton wachtgeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/09/banner8.png

Belofte maakt schuld: tegen de wil van de Kamer jaste Democraten 66-staatssecretaris Alexandra van Huffelen het Europese digitale identiteitsbewijs er doorheen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hard huilend

In de kou: D66-leider Kaag liet weten dat ze geen hekken om Europa wil om de migratie te stoppen. Dat betekent: voorlopig geen woning voor uw kinderen, terwijl ze zelf meerdere huizen bezit.

Takkeherrie: D66’ers verlieten hard huilend de gemeenteraadsvergadering van Arnhem omdat ze zich ‘gekwetst’ voelden bij een debat over genderideologie.

Waarheid voor zotten

Vervuilen: D66-minister Franc Weerwind liet zich met zijn dienstauto naar privéafspraken rijden, onder andere naar de fietsersbond.

De warmtepomp is de metafoor voor D66, een klimaatdingetje vol foute materialen, aldus Karskens. “Links gedraai is verworden tot de waarheid voor zotten. En zo vaart Nederland anno 2023 af op de perfecte storm, waarin we ten onder gaan aan een combinatie van progressief gepruts en inconsequente klimaatplannen.”

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boervrou
Boervrou
1 jaar geleden

Turn back to God.

K. Onmacht
K. Onmacht
1 jaar geleden

Was het maar gepruts en en I consequente klimaatplan en.
Het is doelbewuste sabotage.

Jane
Jane
1 jaar geleden

’t zal blijken of Nederland nog dijken heeft die zo’n perfecte storm kunnen weren.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Arnold Karskens vertelt het ECHTE verhaal over de warmtepomp weer glashelder in het ENIGE programma, dat de moeite waard is om af te stemmen op NPO 1.

Logisch toch, dat “ze” bij de NPO er werkelijk ALLES aan doen om Ongehoord Nieuws van de buis te krijgen?

De WAARHEID mag al lang niet meer verteld worden.

OOK de warmtepomp valt dus door de mand. Dat geloof ik ook zonder meer. Om goed en effectief te werken, moeten er in de meeste huizen ongelooflijk veel aanpassingen worden gedaan. En DIE zijn voor de meeste mensen onbetaalbaar.

Héél eerlijk: mijn man en ik wonen sinds eind 2013 in een appartementencomplex voor ouderen. Wij wonen in een driekamerappartement op de 3e verdieping met de woonkamer op het zuidwesten.

Nog vóórdat wij hier introkken, werd er door andere bewoners al verteld, dat het ’s zomers hartstikke heet kon worden. Zelfs de 30 graden kon worden aangetikt.

Daar had IK in ieder geval totaal geen trek in en vandaar hebben wij een airco installatie aangeschaft met een aggregaat (dacht dat het zo heette, maar weet het niet zeker) op het balkon en 2 airco’s, één in de woonkamer en één in de slaapkamer.

Ik heb, toen mijn man wakker was, gevraagd hoe dat apparaat heet, dat op het balkon is geplaatst en het heet inverter. Het Nederlandse woord is wisselrichter of omvormer.

Uiteraard hebben wij toestemming moeten vragen aan de woningbouw, maar, mits andere bewoners niet zouden klagen, was dat geen probleem.

NU…. bijna 10 jaar later dus, verwarmen wij gedurende de winter praktisch alléén met de airco en ’s zomers hebben wij er koelte van.

Gas gebruiken wij bijna niet meer, maar uiteraard is ons elektriciteitsverbruik wel een stuk hoger.

Wat ik eigenlijk wil betogen in dit verhaal, is, dat het gebruik van warmtepomp of airco in sommige gevallen best lucratief kan zijn, maar NIET voor gebruik in miljoenen huizen.

En daarmee is dus ook het sprookje van D66, in plaats van MET een gelukkig einde, veranderd in een nachtmerrie.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x