Homepagina » Het Complot » Overheidswetenschapper: “Het officiële NIST-rapport over 9/11 is nep”
Overheidswetenschapper: "Het officiële NIST-rapport over 9/11 is nep"

Overheidswetenschapper: “Het officiële NIST-rapport over 9/11 is nep”

De groep Architects and Engineers for 9/11 Truth heeft op YouTube een interview geplaatst met voormalig NIST-medewerker Peter Michael Ketcham.

Het NIST, oftewel het National Institute of Standards and Technology, voerde na 9/11 het officiële onderzoek naar de instorting van de WTC-gebouwen uit.

Ketcham kwam naar eigen zeggen tot de ontdekking dat het agentschap waar hij 14 jaar voor werkte de waarheid over de aanslagen op 9/11 verdoezelde.

Rode pil

AE911Truth hoopt dat het interview de ‘rode pil’ zal zijn voor kijkers die nog geloven in de officiële versie van de gebeurtenissen en roept mensen op de video zoveel mogelijk te delen.

Ketcham stelt dat de conclusie van het NIST-rapport van tevoren al vaststond en dat alleen bewijs werd gebruikt dat die conclusie onderschreef.

Nep

Hij is zelf tot de conclusie gekomen dat het NIST-rapport nep is en dat het er sterk op lijkt dat de onderzoekers betrokken waren bij een cover-up.

Ketcham roept het NIST op alle gebruikte gegevens te openbaren. Tot nu toe heeft het agentschap dat geweigerd omdat ‘de nationale veiligheid dan in het geding kan komen’.

Explosieven

Het werd hem al vrij snel duidelijk dat er overweldigend bewijs is dat de WTC-gebouwen alle drie zijn ingestort door explosieven.

Bekijk het interview hieronder:

[AE911Truth]

Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

11 reacties

 1. En is iedereen nu al de toren in Teheren vergeten die is ingestort door brand. Was zelfs in het NOS journaal…
  911 aanhangers claimden dat er nooit een toren was ingestort door brand, maar nu dat wel is gebeurt blijft het doodstil.

  8 likes
  • Bedankt, ik wist het niet van het Plasco building. En dat was maar een “kantoorbrand” zonder kerosine.

   Tja, wel heel erg lijkend op de Twin Towers dus moet Architects & Engineers for 9/11 Truth het wel aan controlled demolition toeschrijven, wat ze dan ook doen. En dat moeten ze eeuwig blijven doen met instortende gebouwen. En dan vind je altijd wel een geluid van een knappende balk die je als explosie kunt betitelen.

   5 likes
  • Dus Rob geloofd het officiële verhaal? Dat noem ik Cognitieve dissonantie..
   Het hele verhaal klopt van geen kant, dat ziet zelfs een kind.

   4 likes
   • Niet zonder meer. Heb in het verleden al vaker aangegeven de mogelijkheid open te houden, dat de Amerikaanse overheid, of delen daarvan wisten van de voorbereidingen. Misschien kwam het hun op dat moment gewoon goed gelegen…

    0 likes
 2. De gevestigde elite is corrupt.

  11 likes
 3. Hoeveel levens heeft die War on Terror inmiddels egenlijk verwoest? Degenen die het artikel lezen weten natuurlijk al lang dat 9/11 fake was en een excuus om landen als Irak, Libië, Afganistan, Somalië aan te pakken. Toevalligerwijze allemaal landen die rijk zijn aan grondstoffen en die nog geen Rothchild centrale bank hadden.

  10 likes
 4. Dti weet toch een ieder ? Alleen mensen die niet geleerd hebben vraagtekens te zetten en alles geloven wat overheden zeggen laten zich zo bedotten ! Het zijn er veel !

  8 likes
 5. “911 aanhangers claimden dat er nooit een toren was ingestort door brand, maar nu dat wel is gebeurt blijft het doodstil. ”

  Mooi hè hoe dat werkt 🙂

  2 likes
 6. Overheden (veiligheidsdiensten) zijn er een meester in zelf (slechte) dingen te doen en ze dan in de schoenen van anderen te schuiven. Die meneer Teef beloont een crimineel met miljoenen, liegt over een bon en wordt dan beloont met een heel mooie baan. Zo gaat dat.

  2 likes
 7. De mense van ae911truth noemen Peter Michael Ketcham een A Government Researcher, maar hij is iPhone App developer.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

WikiLeaks plaatst mysterieuze tweets over 'Vault 7'. Waar verwijzen ze naar?

WikiLeaks plaatst mysterieuze tweets over ‘Vault 7’. Waar verwijzen ze naar?

Op het Twitteraccount van WikiLeaks verschenen onlangs ...

Kandidaat voor Australische partij: "9/11-aanslagen in scène gezet"

Kandidaat voor Australische partij: “9/11-aanslagen in scène gezet”

Een kandidaat voor de Australische One Nation-partij ...