Het Complot

Overheidswetenschapper: “Het officiële NIST-rapport over 9/11 is nep”

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De groep Architects and Engineers for 9/11 Truth heeft op YouTube een interview geplaatst met voormalig NIST-medewerker Peter Michael Ketcham.

Het NIST, oftewel het National Institute of Standards and Technology, voerde na 9/11 het officiële onderzoek naar de instorting van de WTC-gebouwen uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Ketcham kwam naar eigen zeggen tot de ontdekking dat het agentschap waar hij 14 jaar voor werkte de waarheid over de aanslagen op 9/11 verdoezelde.

Rode pil

AE911Truth hoopt dat het interview de ‘rode pil’ zal zijn voor kijkers die nog geloven in de officiële versie van de gebeurtenissen en roept mensen op de video zoveel mogelijk te delen.

Ketcham stelt dat de conclusie van het NIST-rapport van tevoren al vaststond en dat alleen bewijs werd gebruikt dat die conclusie onderschreef.

Nep

Hij is zelf tot de conclusie gekomen dat het NIST-rapport nep is en dat het er sterk op lijkt dat de onderzoekers betrokken waren bij een cover-up.

Ketcham roept het NIST op alle gebruikte gegevens te openbaren. Tot nu toe heeft het agentschap dat geweigerd omdat ‘de nationale veiligheid dan in het geding kan komen’.

Explosieven

Het werd hem al vrij snel duidelijk dat er overweldigend bewijs is dat de WTC-gebouwen alle drie zijn ingestort door explosieven.

Bekijk het interview hieronder:

[AE911Truth]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

De gevestigde elite is corrupt.

Gerda
Gerda
6 jaren geleden

Dti weet toch een ieder ? Alleen mensen die niet geleerd hebben vraagtekens te zetten en alles geloven wat overheden zeggen laten zich zo bedotten ! Het zijn er veel !

Tijn
Tijn
6 jaren geleden

Hoeveel levens heeft die War on Terror inmiddels egenlijk verwoest? Degenen die het artikel lezen weten natuurlijk al lang dat 9/11 fake was en een excuus om landen als Irak, Libië, Afganistan, Somalië aan te pakken. Toevalligerwijze allemaal landen die rijk zijn aan grondstoffen en die nog geen Rothchild centrale bank hadden.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
6 jaren geleden

En is iedereen nu al de toren in Teheren vergeten die is ingestort door brand. Was zelfs in het NOS journaal…
911 aanhangers claimden dat er nooit een toren was ingestort door brand, maar nu dat wel is gebeurt blijft het doodstil.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x