Paranormaal

Sandy Hook Shooting: helderziende jongen (5) weigerde naar school te gaan

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Karen Dryer uit Newton, bekend van de Sandy Hook Elementary School, heeft een bijzonder en emotioneel verhaal te vertellen.

Haar vijfjarige zoontje Logan werd twee weken voor de schietpartij steeds zo ontzettend bang op school dat Karen besloot hem van school te halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Karen begreep niet wat er met haar anders zo gelukkige en gezonde zoon gebeurde. Iedere keer als hij de Sandy Hook Elementary School binnenging kreeg hij last van paniekaanvallen. Ze wist toen nog niet dat haar zoontje net als haar moeder in de toekomst kon kijken.

Geen veilige plek

“Logan ging vanaf september 2012 naar de Sandy Hook Elementary School. Er was in de maanden voor de schietpartij niets met hem aan de hand, maar vanaf november begon hij zich vreemd te gedragen,” vertelde Karen. “Hij belde me op den duur huilend op dat hij naar huis wilde komen.”

Schoolhoofd Dawn Hochsprung knielde eens op haar knieën voor Logan en zei tegen hem: “We houden van je en dit is een prachtige plek.” Logan schreeuwde daarop terug: “Nee, nee! Dit is geen veilige plek. Ik ben bang.”

Iedere keer als Logan bij de school kwam begon hij te beven, te trillen en te huilen. Hij sloot steeds zijn ogen, aldus Karen. Op den duur kon Karen het woord ‘school’ thuis niet meer gebruiken omdat Logan dan boos werd. Ze begreep niet wat er aan de hand was. Haar dochter had ook op de basisschool gezeten en zij had het er naar haar zin gehad.

Paranormaal begaafd

Ze besloot hem geen medicijnen te geven en vertrouwde erop dat alles met een reden gebeurt. “We wonen vlak bij de school en waren er twee dagen voor de schietpartij nog geweest,” zei Karen. “Ik kreeg een sms dat er een incident was geweest en dat alle scholen in de omgeving dicht waren. Ik keek op internet en las over de schietpartij. Ik pakte mijn zoon en rende naar de school. Ik wilde helpen. Ik voelde me zo gelukkig omdat ik één van de ouders was die haar kind kon vasthouden.”

“Mijn moeder, Milly, stierf enkele maanden geleden en was ook paranormaal begaafd,” legde Karen uit. “Ik weet nu zeker dat mijn zoon dezelfde gave heeft.”

In de nieuwe school voelt Logan zich helemaal op zijn gemak. Hij danste zelfs voor de leraren. “Hij vertelde dat zijn grootmoeder bij hem was en mij ook hielp,” zei Karen. “Zijn dokter staat voor een groot raadsel. Ik ben blij dat ik naar hem geluisterd heb.”

Bron: Hollywoodlife.com

Gerelateerd:

 

4.9 13 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Kluizenaar
J. Kluizenaar
11 jaren geleden

Fantastisch, deze helderziendheid heeft zijn leven gered!

Dreamfall
Dreamfall
11 jaren geleden

Dus een paniekaanval betekend dat je paranormaal begaafd bent.

Wat een onzin weer, weer eens een amerikaanse ouder die aandachtsgeil is.

kefa shan
kefa shan
11 jaren geleden

Tegenstrijdige berichten… er werd toch gefluisterd dat die shooting een door Obama geënsceneerde hoax was ter meerdere eer en glorie van de illuminati? Niet dus?

365Y
365Y
11 jaren geleden

De meeste moeders vinden zon kind dan een aanstellig typ, gelukkig worden steeds meer geesten wakker voor het heldere waarnemen, wat zich door dwang niet laat beliegen . Moedig op je intuitie vertrouwd jongen !

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x