Channelings

4 dingen maken de illusies doorzien eenvoudig – Channeling 16-03-2023

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij en verheugd weer bij je te zijn. We willen het hebben over hoe je het punt kunt bereiken waar de illusies doorzien eenvoudig wordt, en we geven je hier vier stappen voor.

Over welke illusies hebben we het?

We hebben het al eerder over illusies gehad, en je hebt al een idee over de illusies die jouw wereld als mens besturen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

doorzie de illusies van tijd en ruimteVandaag willen we wat dieper ingaan op hoe je verder kunt gaan met je leven, de illusies doorziend.

Want zolang je in de illusies gelooft, de illusies van tijd, ruimte, gebrek, beperking, afgescheidenheid, zul je niet je hoogste potentieel kunnen leven.

Je zult blijven steken op de plaats waar je al zo lang bent geweest.

En het is de bedoeling dat je gedijt, geniet, plezier hebt, gepassioneerd bent over de dingen die je doet, en de dingen die je ervaart.

Je bent vrij, je hebt een keuze

Welnu, eerst willen we dat je onthoudt, dat we nooit oordelen over wat je doet of zegt.

Als je ervoor kiest om in de derde dimensie te blijven, de afgescheidenheid, de illusie van nooit genoeg hebben, nooit het leven hebben dat je werkelijk wilt, dan is dat okee.

Je hebt een vrije wil, je mag je leven leiden precies zoals jij dat wilt.

Maar als het niet je bewuste keuze is om zogezegd in lagere bewustzijnsniveaus te blijven, dringen we er bij je op aan om wakker te worden, om uit je ‘onbewuste’ staat van zijn te komen, en te beginnen met de illusies doorzien.

Neem je macht terug, neem je soevereiniteit terug en herinner je wie je bent.

Hoe kun je de illusies doorzien?
  • Wees in het moment – Zoals we al vaak gezegd hebben, je moet in het moment zijn. Niet met je gedachten, nou ja, ook met je gedachten, maar niet alleen met je gedachten. Je moet in het huidige moment zijn, in het nu-moment, met heel je hart.
  • Voel je ademhaling – Concentreer je erop hoe je voelt dat je borstkas uitzet terwijl je inademt, en hoe je borstkas weer teruggaat als je uitademt.
  • Focus op je zintuigen – Wat zie je, hoor je, voel je, ervaar je op dit moment?
  • En richt je aandacht op je hart – Zoals we altijd zeggen: ga van je hoofd naar je hart.

Telkens wanneer je gebrek, beperking of afgescheidenheid ervaart, met andere woorden telkens wanneer je je minder goed voelt, vertraag je, haal je een paar keer diep adem, en keer je naar binnen, naar je hart.

Wees Bewustzijn, belichaam Bewustzijn

voel de EenheidDaar kun je de heelheid voelen, daar kun je de Eenheid ervaren van Al dat Is, de Eenheid die je in wezen bent, daar vind je Bewustzijn.

En dat is je doel. Wees Bewustzijn, leef je leven vanuit Bewustzijn, want dat is je aangeboren staat van zijn. Je bent alleen vergeten hoe je zo moet leven.

Als kind wist je het, je leefde je leven gepassioneerd, maar je wilde deze beperkte, dualistische wereld ervaren.

Dus liet je je geest geprogrammeerd raken met de beperkingen, met het gebrek, met de illusies van tijd en ruimte, met afgescheidenheid.

Je hebt alles ervaren, je hebt alles gedaan wat er in die ruimte voor je te doen was.

Nu is het tijd om eruit te stappen, en jezelf in een hogere dimensie te brengen. In de vijfde dimensie, van pure liefde, van zelfliefde, van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en al het andere.

Nu is het tijd!

Het is tijd. Als je deze woorden leest of hoort, heb jij dit naar je toe getrokken. Jij bent degene die deze woorden naar jezelf channelt, ze naar binnen trekt, omdat dit het juiste moment is om ze te horen.

En wij zijn hier omdat we je beloofd hebben je te herinneren aan wie je werkelijk bent, om je eraan te herinneren dat je een goddelijk, soeverein, eeuwig wezen bent in een menselijk lichaam.

Het is tijd voor jou, je kunt nu de illusies doorzien, het is tijd voor jou om uit te groeien tot de grootsheid van de echte jij.

afgelegde slangenhuid

Zoals een slang een oude huid achterlaat als hij uitdijt en groeit, zo geldt dat ook voor jou. Je moet je oude manieren achter je laten, je kunt het oude niet meenemen in het nieuwe!

Stap in je nieuwe realiteit. De realiteit van Eenheid, de realiteit van pure Liefde, de realiteit van onbegrensdheid, overvloed, welvaart, welzijn en harmonie.

Dat is je nieuwe niveau, dat is je Nieuwe Aarde. En het is aan jou om daarin te stappen.

Je wordt altijd gesteund

Laat de illusies los, begin met de illusies doorzien en begin je beste leven te leven.

Wij zijn er altijd om je te steunen, en we zijn er altijd om je te begeleiden. Omdat wij jou zijn, er is niets buiten jou, jij bent Source, en wij zijn Source, er is slechts Eén Liefde.

We houden van je, we houden van je, lief mens, en we hopen dat deze woorden hun weg naar je hart zullen vinden.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.8 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤💓💗💕💞💖👍👌✌

Hans
Hans
1 jaar geleden

Heerlijk, dit is de nieuwe wereld. Dank je wel

Van X
Van X
1 jaar geleden

Ik sluit me hierbij aan bedankt. Met dien verstande dat ik niet houd van hogere en lagere dimensies en er geen nummers aan wil geven. Alsof het een school rapport is. Tevens is er tegenstelling in de literatuur met de nummers van dimensies de ene telt vanaf Geest naar ontwaken van bewustzijn tot aan materie en de ander weer andersom

Alles IS aanwezig op hetzelfde moment het ene doortrokken door het andere en onlosmakelijk verbonden met elkaar. Met onze innerlijke stemvork kan je intunen op andere manieren om je leven te ervaren en invulling te geven.. Deze Channeling geeft mooi aan hoe we onze stemvork kunnen afstemmen om een zo groot mogelijk bewustzijnsniveau/rendement te verkrijgen.

Is het gewoon niet zo gelegen dat Het zichzelf voor de Gek houd om het Spel gaande te houden.
Ik hoop dat het collectief ooit zover komt om toe te geven dat het een groot Spel is om verveling van een ooit ontwaakt bewustzijn tegen te gaan tenzij het al eerder vermeld was. Anders houden jullie heel bewust informatie achter of hebben misschien ook nog iets te leren. Als wij rijp zijn om dit te ontvangen dan zijn we ook rijp om dat te leren begrijpen. Het is namelijk het fundament waarop alles gebaseerd is. Ik heb het overleeft dat Sinterklaas niet bestaat en heb er ook geen probleem mee dat de schepping geen nut hoeft te hebben buiten dan dat het een Spel is om verveling tegen te gaan.

Dit zal veel mensen doen inzien dat ze niet hun best hoeven te doen voor een schouderklopje van een Schepper of voor een goede plek in het hiernamaals te gaan . Maar juist dat je als je in harmonie met de spelregels kan leven je in het nu een mooie act kan en mag spelen/creëren.

Ondanks dat gezegd hebbende en mijn kritische blik die niet alles voor zoete koek aanneemt zal ik wel proberen ervoor te gaan en heb al goede ervaringen gehad bij het toepassen van enige principes die het Collectief kenbaar gemaakt heeft die me die veel gebracht hebben. Hoop dat we samen spelenderwijs ofwel spelen met wijsheid voor het Collectief en spelend wijs worden als mens op aarde samen nog veel plezier aan elkaar mogen beleven in het grote Spel wat soms een drama kan zijn vooral als we bewust tegen de regels van het spel ingaan of gegaan zijn. Zonder vrije wil zou het gefixeerd statisch en zombie achting zijn. Ik gun jullie de lol om mij als een deel van jullie en het geheel zo lekker te zien ronddolen. Ik lach af en toe al om mezelf als ik terugblik op mijn leven. Dus Collectief lach maar eens lekker om mij en geniet met me mee.

Claudi
Claudi
1 jaar geleden

laat de Budda ontwaken in uw zelf met de klap van 1 hand(of vliegenmepper)
echter voor eeuwig in het Nirwana zitten is ook niet alles
om mani peeme oem

Back to top button