De populaire website BuzzFeed heeft een experiment gedaan met hamburgers. Een maand lang werden hamburgers van zeven verschillende hamburgerketens in een glazen pot bewaard. Men wilde vastleggen hoe snel de burgers beschimmelen.
BuzzFeed verwachtte dat de hamburgers – afkomstig van McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Carl’s Jr., Jack in the Box, In-N-Out en Umami Burger – na een maand helemaal beschimmeld waren. Dat zou je in ieder geval wel verwachten als je voedsel 30 dagen lang buiten de koelkast bewaard.
Na 30 dagen waren alle hamburgers op één na bedekt met schimmel. De broodjes waren grijs van kleur, bezaaid met groene vlekken en er zaten ook enkele witte stippen op de kaas. De cheeseburger van McDonald’s was de enige hamburger die er na 30 dagen nog precies hetzelfde uitzag. Er was geen schimmel te bekennen.
De burgers van McDonald’s lijken immuun te zijn voor het natuurlijke verouderingsproces van voedsel. Op de website van McDonald’s Canada vroeg Laura B waarom de hamburger van McDonald’s na verloop van tijd niet begint te rotten. Dr. Keith Warriner van de Universiteit van Guelph in Ontario denkt dat de hamburgers niet rotten omdat ze vol zitten met chemicaliën.
Apocalyptische beelden uit China. Een gewoon ‘griepje’?
Ben je een wappie als je zegt dat je kanker krijgt van zonnebrandcrème?
West-Afrika wordt proeftuin voor orwelliaanse technologie: ‘Alarmerend’
Eindelijk: Kamer stemt tegen nieuwe genetisch aangepaste maïssoort
“Bilderberg en het militair-industrieel complex willen je door middel van list en bedrog domineren”
Vele tientallen miljoenen Amerikanen geloven in chemtrails. Deze peiling levert verrassende resultaten op
Huisarts: ‘Corona hoort bij het leven, net als griep’
53 doden in Gibraltar: ‘Een massaslachting’
“Migrantencrisis in Europa is ‘inside job’ die weg moet vrijmaken voor Europese superstaat”