De eigenaresse van restaurant Pappadavada in India bewaart restjes eten, en zet ze in een koelkast aan de kant van de weg. Ze kwam op dit idee nadat ze mensen naar eten zag zoeken in vuilnisbakken. Dat schrijft The Independent.
Minu Pauline (28) zegt rond de 80 restjes eten per dag in de koelkast te zetten. Er zijn inmiddels meer mensen en restaurants die maaltijden in de koelkast plaatsen.
De eigenaresse zegt met dit hartverwarmende idee iets te willen doen tegen de honger, maar ook tegen de voedselverspilling. Haar restaurant heeft dagelijks veel overschotten, die normaal gesproken gewoon weggegooid worden.
De koelkast kan 24 uur per dag worden gebruikt. Iedere avond halen tientallen mensen er eten uit. “Ik heb zoveel glimlachende klanten,” zegt Pauline. “Ik kan de positiviteit gewoon voelen in mijn restaurant.”
[Refdag]
De EU is gecreëerd door nazi’s. Britse politicus geeft speech van zijn leven in Europees Parlement (bekijk ‘m hier)
Huispsychiater Fox News voorstander medisch gebruik hallucinogene middelen
Hooikoorts: ontdek de nr. 1 krachtige methode om er voorgoed van te genezen
“Vlucht MH17 neergeschoten door Oekraïense soldaten”
VIDEO: Bewijs dat de muziekindustrie helemaal nep is
Vergast in de Golf: Honderdduizenden Amerikaanse troepen in Irak blootgesteld aan eigen zenuwgas
RIVM verwijdert stiekem filmpje over mondkapjes: ‘Geen meerwaarde’
Bosbranden Australië zijn in het verleden groter en heviger geweest. Wat ze u niet vertellen
De film is juist een aanval op de sensationele media en hedendaagse politiek. Hoe ‘Joker’ geframed wordt