UFO

FBI-memo blaast Roswelldebat nieuw leven in

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een FBI-memo over vliegende schotels blaast het Roswelldebat nieuw leven in. Het document dateert van 22 maart 1950 en is geschreven door de toenmalige regiochef van de FBI in Washington D.C.

In de memo staat dat er in 1947 buitenaardsen zouden zijn neergekomen bij de Amerikaanse plaats Roswell.

Uit het meer dan 60 jaar oude document wordt duidelijk dat er bij de veiligheidsdienst een melding van drie neergestorte UFO’s binnenkwam, met daarin de lichamen van mogelijke buitenaardse wezens.

Metaalachtig doek

De objecten hebben een ronde vorm met een verhoogd centrum, met een diameter van ongeveer 15 meter, zo staat te lezen in het stuk van FBI-agent Guy Hottel. In ieder object lagen drie lichamen met een menselijke vorm, maar slechts 90 centimeter lang, gekleed in een metaalachtig doek met fijne textuur. Ieder lichaam was ingezwachteld op een manier die wordt gebruikt bij de pakken van piloten die op hoge snelheid vliegen en testpiloten.

De memo werd in de jaren zeventig vrijgegeven en was al enige jaren op de website van de FBI te lezen. Het document verscheen drie jaar na het Roswellincident.

Volgens de FBI is de Hottel-memo geen bewijs voor het bestaan van UFO’s. Het gaat om een bewering waar we nooit onderzoek naar hebben gedaan, aldus de veiligheidsdienst.

Bron: Foxnews.com Foto: Justin Foulkes/Lonely Planet

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

old and boring news, and as usual we still know nothing after 60 years roswell incident,dus we kunnen nog wel 60 jaar verder met dit soort fairytale,s tot dat iemand met real video,s en foto,s op de proppen komt,en geen boeken gaat schrijven over U.F.O,s dat weten we nu wel,,dus tijd voor een geindentiviseerd vliegend object en geen ongeindentiviseerd vliegend ding.

AwE130
AwE130
9 jaren geleden

http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/12
Naar mijn mening zou het goed zijn wanneer de UFO wereld het foto en film materiaal, van de Apollo maan landingen, en de eerdere ruimte programma’s eens goed onder de loop nemen. Nu meer en meer mensen het bestaan van UFO’s onderkennen is het belangrijk in mijn opinie dat we ook naar het beeld materiaal van het Apollo project kijken. Voor en tegen standers van de Apollo maan landingen spreken over vervalste en gemanipuleerd beelden. Niet zolang geleden is door een onderzoek van AwE130 de waarheid over een Apollo 11 foto aan het licht gekomen, wat is erkent door het Apollo Archive ALSJ. (Lees opmerking 1 November 2012) http://www.hq.nasa.gov/alsj/alsj.funpix.html
De foto AS11-40-5863-69 was volgens de ALSJ een compilatie van verschillende Apollo 11 foto,s maar dit kan helemaal niet. Ed Hengeveld die werkt voor de NOS is de persoon die deze compilatie heeft gemaakt. Nu is het altijd mogelijk dat er fouten worden gemaakt in een archief, dat is geen probleem. Maar er wordt in de update in de ALSJ met geen woord gerept over de “zon” die door Ed Hengeveld in de compilatie is gephotoshopped. AwE130 heeft alle informatie in Oktober 2012 rechtstreeks naar de APLS chief editor, Eric Jones, verzonden.
Ik vind het ronduit beschamend dat een historische archief als de ALSJ de lezer niet correct informeert. Er zijn honderden voorbeelden van dit gemanipuleer van Apollo beeld materiaal in de ALSJ, geen wonder dat meer en meer mensen ook twijfelen aan de echtheid van het Apollo beeld materiaal.

Meer informatie over AwE130
http://www.awe130.nl/index.php/about

Keesie
Keesie
9 jaren geleden

Kwestie van tijd en iedereen zal weten dat we niet alleen zijn. Hoe kortzichtig en arrogant kan men ook zijn om dat overigens te denken.

Morningstar
Morningstar
9 jaren geleden

Dr. Ir. Coen Vermeeren publiceert zijn boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’. Nou Coen, als ze volgens jou ‘gewoon’ bestaan, laten zij zich dan maar -gewoon- in volle openbaarheid aan de mensheid vertonen. Dat ‘verstoppertje spelen’ van de ufonauten ben ik zo langzamerhand spuugzat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x