Channelings

Jij bent het waard! – Channeling 19-05-2022

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn blij weer bij je te zijn, en we zullen het deze keer hebben over waardigheid en hoe je het waard bent om te ontvangen.

In onze vorige boodschap spraken we al over ontvangen, in relatie tot toestaan. Maar deze keer gaan we wat dieper in op het ontvangende deel, en hoe dat samenhangt met je waardigheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Het gaat er niet om dingen te bereiken

Vraag je je vaak af waarom je in je leven niet de dingen hebt die je wilt? De meeste mensen ervaren dit. Ze willen iets, een nieuwe auto, een huis, meer geld, een stabiele liefde, levenspartner, vrienden die hen begrijpen, meer harmonie, maar ze lijken dit gewoon niet te bereiken.

dingen bereikenEn let wel, we gebruiken het woord ‘bereiken’ omdat mensen vaak denken dat het ervan afhangt of ze dingen doen, om de dingen die ze willen te ontvangen of bereiken.

Wel, laat ons je dit zeggen, je hoeft geen dingen te doen, je hoeft zeker geen dingen te ‘bereiken’. Het enige wat je hoeft te doen is toe te laten en te ontvangen.

Maar… je kunt alleen ontvangen als je in een vibratie bent die afgestemd is op de dingen die je wilt. En dat is nu wat je tegenhoudt!

Voel je je onwaardig?

Als je je onwaardig voelt, zelfs maar in het geringste beetje, zul je de dingen die je wilt niet ontvangen! Je moet je het waard voelen, je moet afgestemd zijn op de vibratie van dat wat je wilt!

Als je je niet waardig voelt om te ontvangen, als je denkt dat je niet goed genoeg bent, dat je eerst dingen moet doen, dat je eerst iets moet zijn, dat je eerst iets moet verdienen, dan leef je in de vibratie van gebrek, je bent niet in de vibratie van dat wat je wilt!

Dus, hier is ons trucje voor jou. Als je iets wilt, voel het dan alsof je het al hebt. Want in werkelijkheid heb je het al, het verschijnt alleen niet in je fysieke wereld, vanwege je gevoelens van onwaardigheid!

Je bent het allemaal waard

Begin je waardig te voelen, weet vanbinnen, in je hart, dat je het waard bent alles te ontvangen wat je wilt. Omdat je het waard bent, je bent van onmetelijke waarde, want je bent de Bron waar alles uit voortkomt.

Er is geen enkele manier waarop je onwaardig zou kunnen zijn!

verhalenAls je het gevoel hebt het niet waard te zijn, komt dat omdat je jezelf in je gedachten verhalen vertelt! Verhalen over waarom je eerst dingen moet doen, zijn, verdienen, enz. voordat je ooit de dingen zou kunnen ontvangen die je wilt.

Begin met liefde voor jezelf, begin met jezelf te accepteren, en wat nog belangrijker is, begin met jezelf te vergeven.

Vergeving

Nu zeg je misschien “Ik heb mezelf niets te vergeven”, maar in werkelijkheid heb je dat wel. Je houdt jezelf op de een of andere manier in een trilling van gebrek en beperking, afgescheidenheid en armoede, omdat je bewust of onbewust denkt dat je in het verleden dingen verkeerd gedaan hebt, omdat je het gevoel hebt dat jij de schuldige bent voor bepaalde dingen in je leven.

En het is tijd om jezelf daarvoor te vergeven. Vergeef jezelf dat je niet in de vibratie bent van liefde, van vreugde, van geluk, van in staat zijn te ontvangen wat je maar wilt.

Vergeef jezelf voor de dingen waarvan je vindt dat je ze fout deed. Want alleen dan kun je beginnen in de vibratie te komen van, en je af te stemmen op, de dingen die je werkelijk wilt.

Wil je meer liefde? Vergeef jezelf dat je die nog niet gevonden hebt, en begin je open te stellen en de liefde toe te laten, want je bent het waard!

Jij bent de definitie van zuivere Liefde, want je bent Source, die de Bron is van goddelijke liefde. Dus hoe zou je niet waardig kunnen zijn om liefde te ontvangen? Begin gewoon de liefde te voelen, alsof je ze al hebt.

Wat kun je doen?

Hoe doe je dat? Doe alsof! Gebruik je voorstellingsvermogen en vraag je af “hoe zou ik me voelen als ik die liefde al had?”.

En vanuit dat gevoel dat je het al hebt, begin je je af te stemmen op de vibratie van liefde, en als je daaraan werkt door die liefde elke dag te voelen, en er alles aan te geven in je gedachten en in je hart, zul je die liefde elke dag de hele tijd moeten gaan ervaren.

Het is niet te ontkennen. En je kunt het woord ‘liefde’ vervangen door iets anders dat je wilt hebben of ervaren.

Het is tijd om wakker te worden

Het gaat erom dat je het waard bent, je onmiskenbare waardigheid, want jij bent degene die alles gecreëerd heeft, ook je fysieke lichaam!

word wakkerJe bent het zo waard om te ontvangen, en het wordt tijd dat je je daarin gaat inleven, en wakker wordt uit je nare droom die je vertelde dat je onwaardig bent.

Jij bent de kracht, jij bent de energie en je hebt alles wat je nodig hebt tot je beschikking, als je het gevoel van het waard zijn aanboort en jezelf toestaat te ontvangen.

Mogelijk dat je dit keer op keer opnieuw wilt lezen, om je te helpen dit steeds beter te begrijpen.

Een kleine oefening om je te helpen

Begin met jezelf elke dag te vertellen hoeveel je van jezelf houdt, en benoem elke dag tien dingen die je leuk vindt aan jezelf.

Zeg “Ik hou van…” en vul de puntjes in met dingen over jezelf waar je van houdt. Het mag lichamelijk, geestelijk, emotioneel zijn, maar ze moeten in de eerste plaats over jou gaan.

“Ik hou van… mijn ogen, mijn haar, mijn lichaam, de manier waarop ik loop, de manier waarop ik praat, ik hou van mijn stem, ik hou van de manier waarop ik oudere mensen behandel, ik hou van hoe ik met kinderen speel, ik hou ervan hoe mijn ogen stralen als ik gelukkig ben, ik hou ervan met vrienden samen te zijn en hun liefde voor mij te voelen, ik hou ervan alles tot mijn beschikking te hebben, ik hou ervan het waard te zijn, ik hou ervan mezelf te zijn, ik hou ervan mens te zijn”…

We denken dat je nu ons punt wel begrijpt. Als je dit elke dag doet, zul je je meer waard gaan voelen.

Geef jezelf onvoorwaardelijke liefde

Begin met jezelf respect te tonen, met jezelf alleen positieve dingen over jezelf te vertellen, stop met jezelf te veroordelen en te mishandelen voor de dingen die je gedaan hebt die je niet bevallen.

Vergeef jezelf, en begin je waardig te voelen.

Het is een belangrijke les voor je, en je zegt misschien “ik herken mezelf hier niet in”, maar dat is gewoon je menselijkheid, sprekend vanuit een niveau van onwetendheid. En wij oordelen daar niet over, zoals we nooit over jou oordelen, maar stop gewoon met jezelf te behandelen zoals je dat tot nu toe gedaan hebt.

je bent het allemaal waardBegin elk klein dingetje aan jezelf te waarderen, ken je waarde, zie je waarde, en geef jezelf de onvoorwaardelijke liefde en steun die je anderen ook zou geven. Het is tijd.

Je bent het waard, en het is tijd dat je de dingen begint te ontvangen die je wilt, die in je hoogste goed zijn, die het verlangen van je Ziel zijn, je bent het zo waard.

We houden van je, we houden van je, we houden van je!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
2 jaren geleden

Dank je wel!

Iemand die aan het ontwaken is
Iemand die aan het ontwaken is
2 jaren geleden

Op youtube staat het engelse luisterboek vraag en het gegeven geschreven door esther Hicks. Ask and it is given. Duurt meer dan 8 uur maar alles wat ik hier op nine for news lees staat daar ook beschreven. Als je zoekt op internet kun je ook het engelse boek om gratis te downloaden. B streepje ok punt cc. Mooie site. Ben pas bij 5:30 uur, dus nog geen echte ervaring mee, maar heb wel vermoeden dat het echt werkt.

Helma Broekman is ook een aanrader op YT. Gewoon bij nummer 1 beginnen. Ze belicht ook de donkere kant. Denk dat je die wel moet kennen. Ik ben in ieder geval heel blij met deze berichten en dat de mensen langzaam steeds meer wakker worden.

Jan Gerard
Jan Gerard
2 jaren geleden

Dankjewel !!

Liefde madeliefje
Liefde madeliefje
2 jaren geleden

Ik dank u allen voor deze wijze les, iedere dag kun je weer opnieuw beginnen en doorgeven mag ik mijn Liefde sturen an u allen ,bedankt, bedankt, bedankt, !

Back to top button