Channelings

Hoe de controle te hebben, zonder alles te beheersen – Channeling 09-06-2022

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn blij weer met je te spreken, en we hopen dat het goed met je gaat. Deze keer zullen we het hebben over controle.

Wat we willen dat je begrijpt

We begrijpen dat je soms gefrustreerd raakt, doordat we steeds weer dezelfde soort dingen vertellen, maar we willen dat je de dingen die we zeggen begrijpt. En soms moet je dingen steeds weer opnieuw horen, voor het tot je doordringt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Soms blijft je mind je parten spelen, het wil de verhalen geloven, de illusies van gebrek en beperking, en het wil gewoon niet toegeven en zich overgeven aan het weten van de Waarheid van wie jij werkelijk bent.

En zoals je weet, hebben we daar geen oordeel over, we houden evengoed van je, ongeacht wat je gelooft, denkt of doet. We weten alleen, dat je leven voor jezelf zoveel gemakkelijker zou zijn als je de werkelijkheid die echt is zou gaan aanvaarden, in plaats van je werkelijkheid die een illusie is.

Je wilt controle hebben, maar je kunt niet alles beheersen

controleWe weten zeker dat er een manier van leven voor jou mogelijk is, die zoveel gelukkiger is, zoveel gemakkelijker, zonder al het geworstel en streven, zonder te moeten duwen en moeite te moeten doen om dingen gedaan te krijgen, zonder alles te willen beheersen, want al dat werken en moeite doen, leidt alleen maar tot het moeten beheersen van dingen die je niet kunt beheersen!

Jij in je menselijke gedaante, bent bijvoorbeeld niet in staat andere mensen te beheersen. Je kunt het proberen, en je hebt het in de loop van je leven geprobeerd, maar je kunt niemand beheersen.

Het enige dat je kunt beheersen, ben je zelf, je gedachten en je daden. Verder dan dat gaat het niet als het om je controle gaat.

Zou het nu niet de moeite waard zijn om al die behoefte aan controle los te laten, en gewoon de energie te laten stromen en te zijn, wie je bent? Zonder je zorgen te hoeven maken, hard te werken, en voortdurend af te wachten of er iets gebeurt?

Word je bewust van je kracht

Je hebt je macht weggegeven, zonder het zelf te beseffen. Je hebt je macht aan andere mensen gegeven, en je blijft denken dat andere mensen jou kunnen beheersen. En als tegenreactie wil jij degene zijn die de controle heeft, zodat je niet door anderen beheerst kunt worden.

Wel, dat werkt gewoon niet. Jij bent een soeverein wezen, en jij hebt de totale controle over jou en je werkelijkheid. Niemand anders heeft dat. Alleen jijzelf. En je creëert die werkelijkheid met je gedachten en emoties, zoals we je al vele, vele malen eerder verteld hebben.

Als we zeggen dat je de macht hebt je eigen werkelijkheid te scheppen, betekent dat dat je controle hebt over je gedachten, over je overtuigingen, en als je daaraan begint te werken, om je bewust te worden van wat je denkt en hoe je op die gedachten reageert, dan, en alleen dan, begin je een glimp te zien van hoe je werkelijkheid tot stand komt.

Het is aan jou hoe je leven zich ontvouwt

Maar je hebt een vrije wil, dus het is jouw keuze of je er iets aan wilt doen of niet. Zoals we zeiden, er is nooit een oordeel van onze kant, we houden van je, wat er ook gebeurt, onvoorwaardelijk.

schone leiHet is helemaal aan jou, en je kunt kiezen voor een beter leven, zonder al de dingen die je in het verleden in je wereld getrokken hebt. Je kunt met een schone lei beginnen, en de dingen waar je nu mee te maken hebt, zullen langzaam vervagen, gewoon door hoe je tegen de dingen aankijkt en door je perspectief te veranderen.

Je hebt de macht, je bent meer dan je menszijn, en je bent in staat alles wat je wenst te veranderen in iets beters. Weet alleen dat je alleen controle hebt over je eigen gedachten en gedrag, niet over dat van een ander!

Jij bent de verandering

We weten dat je daar misschien je bedenkingen over hebt, en we begrijpen dat, maar probeer de dingen die we zeggen te begrijpen, en kijk in jezelf, om te zien hoe je denkt, wat de dingen zijn waarop je je aandacht richt en hoe je je werkelijkheid waarneemt.

Jij bent de verandering die je zoekt, jij bent degene die de verandering die je zo graag wilt tot stand kan brengen.

Als je onze boodschappen leest, die we nu al maandenlang geven, en de dingen die we je gezegd hebben in je leven integreert, zul je veranderingen zien, en je wereld, evenals je leven, zullen beter, gelukkiger en harmonieuzer worden.

Word bewust

Dat wensen we je toe, en we weten dat je dat kunt bereiken. Waarom zou je het niet eens proberen? Word je bewust van je gedachten, en als ze afglijden naar de negatieve kant van dingen, zeg dan dat ze moeten stoppen. Je hebt zelf in de hand wat je denkt!

Met die boodschap laten we je achter. We houden zielsveel van je, en we zien uit naar ons volgende contactmoment met jou.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.3 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joka
Joka
2 jaren geleden

Ik ben bewust van mijn kracht heb al heel veel doorstaan in mijn leven, door steeds te blijven onderzoeken blijf je sterk dat is mijn ervaring geef nooit op. ben blij met jullie nieuws het geeft me vaak een bevestiging van wat ik al vermoed. Dank daar voor.

Dyo
Dyo
2 jaren geleden

Ik kan niet op mijzelf vertrouwen omdat ik zwak ben en in zonde leef. Ik ben zwakker dan het kwaad op aarde. Gelukkig heb ik een schepper, mijn Vader God, die van mij de controle over wilt nemen, zolang ik geloof dat Hij het zal doen. Het enige wat ik hoef te doen is op Hem te vertrouwen en Hij zal de rest in mij uitwerken, beschermen en leiden.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Ik ben zo onderhand wel klaar met jullie (je)gechannelde berichten! Vraag eens een keer of ze je een blik in de toekomst kunnen geven,daar hebben we meer aan.

Rose
Rose
2 jaren geleden

❤❤❤👍👍👍

Back to top button