Channelings

We hebben je hulpmiddelen om te helpen vergeven beloofd… – Channeling 16-05-2023

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

hulpmiddelen om te helpen vergevenWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige, nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken en we zullen je, zoals beloofd, wat hulpmiddelen geven om te helpen vergeven, om voorbij je ego te komen, of zoals wij het liever noemen: je mens, terug naar een staat van liefde zijn.

Deze hulpmiddelen om te helpen vergeven zijn niet alleen voor het vergeven van de dingen die gedaan zijn, maar zelfs van de dingen die nog steeds, op dit moment worden gedaan door mensen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vergeving begint met het vergeven van jezelf

We begrijpen dat velen van jullie moeite hebben om de dingen te vergeven die sommige mensen, of groepen mensen, hebben gedaan of op dit moment doen. We begrijpen dat je van streek bent over bepaalde dingen.

Wat je echter geneigd bent te doen, is in je hoofd te zitten, in je geest. Dat is waar je problemen beginnen, met in je hoofd zitten. We hebben het al vaak gezegd: de plaats waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt is in je hart, niet in je hoofd.

Nu vind je het misschien moeilijk om in je hart te komen, omdat je dit nog niet vaak gedaan hebt. Daarom zullen we je straks naar je hart begeleiden. Maar voordat we dat doen, willen we dat je begrijpt, en we willen dit heel sterk benadrukken, dat vergeving altijd begint met het vergeven van jezelf.

Je zegt misschien ‘Ik heb nooit vreselijke dingen gedaan, zoals mensen vermoorden, of stelen of beroven’, of wat er ook maar in je gedachten opkomt. Dat mag zo zijn, de enige ‘misdaad’ die je echter hebt begaan is het niet luisteren naar je hart. Niet luisteren naar je ziel.

We weten dat het geen letterlijke misdaad is om niet naar je hart te hebben geluisterd, maar daardoor heb je nooit je leven kunnen leiden zoals je dat voor ogen had toen je in deze fysieke ervaring kwam.

Daarom heb je zoveel problemen in je leven gecreëerd, vanuit een plaats van onbewustzijn. Onbewust zijn, niet in het nu zijn, niet leven vanuit je hart in het hier en nu.

We sporen je dus aan om te beginnen met jezelf te vergeven en we geven je hulpmiddelen om te helpen vergeven, zowel jezelf als anderen.

Gids om in je hart te komen

leg je handen op je hartKijk naar jezelf in een spiegel, leg je beide handen op je hart en zeg deze woorden: “Ik hou van je [zeg je naam]. Ik hou van je, ik zie je, ik hoor je en ik voel je. [Zeg je naam], ik vergeef je dat je onbewust leeft, onbewust van het grotere geheel, onbewust van de liefde die jij bent. Ik hou van je, ik vergeef je, ik hou van je, ik vergeef je, ik hou van je, ik vergeef je. En zo is het.”

Dat is je uitgangspunt. Schrijf deze woorden op om ze te onthouden, neem een dagboek of een schrift en bewaar deze woorden om voor jezelf te herhalen, als je naar jezelf in de spiegel kijkt, en zeg ze vaak.

En voel de woorden zo goed mogelijk terwijl je ze uitspreekt. Doe het vanuit een plek in je hart. Niet vanuit je hoofd, want je mens zal je gaan vertellen ‘je doet raar’, ‘waarom doe je dit? Luister niet naar die onzin’.

Je verstand, je ego, je mens, zal zich ermee bemoeien. Het zal proberen je ervan te weerhouden van jezelf te houden en jezelf te vergeven. Omdat het bang is, bang om op te lossen en niet meer te bestaan. Wat nooit zal gebeuren, want je mens is een zeer noodzakelijk en nuttig deel van jou.

Maar nu drijft en stuurt het je, het moet teruggezet worden op de plaats waar het nut heeft, maar niet langer de drijvende kracht van je leven is.

Als het op de juiste plaats zit, word je niet langer gedreven door je verstand, door angst, door oordeel, door je mens. Je ziel, het grotere deel van jou, zal het overnemen wanneer je leeft vanuit je hart.

Meer hulpmiddelen om te helpen vergeven

roltrapGoed, nu stel je je een plaats voor in je hoofd. Je kunt het zien als een lift, of een roltrap, het kunnen lianen in een jungle zijn, een glijbaan, wat je maar kunt bedenken. En het is de ingang om van je hoofd naar je hart te gaan.

Als je op of in dat wat je je voorstelt als een portaal naar je hart stapt, daal je langzaam af naar je hart. Zie het alsof je afdaalt, naar de ruimte in je hart. En die ruimte kan elke gewenste vorm hebben. Het kan een kamer zijn, een gang, een grot, een open veld onder een blauwe hemel…. Wat het ook is dat je ziet, het is perfect.

En als je aankomt, kijk je om je heen. Neem alles in je op, dit is je hartruimte, en je kunt hier zo vaak komen als je wilt. En we raden je aan er minstens één keer per dag heen te gaan, en er zo mogelijk zo vaak mogelijk te zijn.

Daar, in die hartruimte, zul je vergeving vinden voor jezelf, en voor de hele mensheid, ongeacht wat ze doen of gedaan hebben. Je zult merken dat deze ruimte zo liefdevol is, en zo allesomvattend.

Het is waar je je ziel voelt, en de zielen van anderen, je voelt de eenheid, de verbinding, de vrede, de harmonie, de liefde en de overvloed, die je natuurlijke staat is.

Dat is de plek om altijd heen te gaan, en het zal jou, je leven, je wereld en je universum helen.

Oefen dit! Oefen, oefen, oefen, en je zult wonderen beginnen te zien verschijnen in je fysieke wereld. Dat beloven we je.

We houden van je, en we zijn er altijd voor je. Je kunt ook ons vinden in je hartruimte.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Mooi! dat zegt de genezende kracht van Hoòpnopono ook!

Ulie
Ulie
1 jaar geleden

Wat zou dit mooi zijn als wij allen hier door drongen van zouden zijn,stuur iedereen Liefde dat zou een mooi begin kunnenzijn,begin bij Moeder Aarde waar alles groeit,bloeit en leef en wij gebruik van . ,mogen maken.

Rose
Rose
1 jaar geleden

Vergeven kan ik, maar vergeten daar zijn de trauma’s vanaf mijn 3de jaar en op mijn 63 jaar voor de rest van mijn leven onverwerkt in gebleven, ik ben er nu 66. Hopelijk vind ik mijn Bron voor eeuwig terug, na dit leven.Veel liefde, sterkte, moed voor alle getraumatiseerde kinderen, jongeren en ouderen.

Van X
Van X
1 jaar geleden

Een top channeling, met gereedschap in de aanbieding nu nog wat sleutelen aan mezelf.

Misschien is de glijbaan of duikplank goed voor mij liften kunnen namelijk blijven steken of het ego je influistert dat misschien de kabels niet meer goed zijn.

O, by the way iK heb op de 5 sterren knop gedrukt de eerste keer dat ik ergens een waarde oordeel aan geef via die sterren keuze knopjes.

Toedeliedoki! Roets daar gaat ie !
Zal het in ieder geval doen maar dan moet ik wel eerst naar mijn hoofd en wie weet zat ik al in mijn hart zonder dat ik het besefte. Dat weet ik pas als ik het verschil voel

Back to top button