Channelings

Vergeving, een belangrijke sleutel om jezelf te bevrijden – Channeling 11-05-2023

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zoals altijd zo blij weer bij je te zijn, en we willen graag met je spreken over vergeving.

Vergeving, zijn er mensen die het niet verdienen?

Velen van jullie worstelen met vergeving, of ze een ander wel of niet moeten vergeven voor de dingen die ze hebben gedaan. Sommigen zeggen en voelen zelfs oprecht dat bepaalde daden ‘onvergeeflijk’ zijn. Soms worstel je met het niet kunnen vergeven van jezelf voor dingen die je gezegd of gedaan hebt.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

geketendIn onze boodschap voor vandaag zullen we het hierover hebben. Want vergeving kan een sleutel zijn om jezelf te bevrijden, van ketenen waarvan je niet eens wist dat je ze jezelf hebt opgelegd.

Wanneer je gekwetst bent, je voelt dat iemand je iets heeft aangedaan, of je bent wat je zou noemen een slachtoffer van bepaalde situaties die opzettelijk zijn veroorzaakt door mensen, hetzij een groep of een individu, kun je een enorme aarzeling voelen om hen te vergeven.

Voorbeelden die velen van jullie onvergeeflijk vinden

We geven je enkele voorbeelden waarvan we weten dat ze je kunnen triggeren, maar we doen dit met opzet, om je te laten zien hoe je energie verandert.

Dus bijvoorbeeld… hoe voel je je over iemand als Hitler? Of wat zijn je gedachten en gevoelens over iemand die aan het hoofd staat van een organisatie die zich bezighoudt met kinderhandel?

Zie je, de meesten van jullie zullen nu al getriggerd worden. Beide voorbeelden kunnen je het gevoel geven dat zulke mensen het daglicht niet waard zijn, toch?

Je vindt dat Hitler een verschrikkelijk persoon was, die miljoenen doden heeft veroorzaakt, leed voor honderden miljoenen burgers, en geweld op een schaal die vóór de Tweede Wereldoorlog ongekend was.

Bij kinderhandel is het dezelfde emotie die je voelt opkomen. Walging, afkeer, je laat misschien zelfs scheldwoorden opkomen, om je gevoelens van woede en frustratie over mensen die in staat zijn kinderen pijn te doen te verlichten.

We snappen dat, we begrijpen dat je je zo voelt.

een mes in de rug krijgenLaten we nu een ander voorbeeld geven. Stel, je bent bedrogen door je echtgenoot of partner, of misschien ben je verraden door een vriend of collega. Je bent misschien in de steek gelaten door iemand die je vertrouwde, en dat heeft je wellicht veel geld gekost.

Of het heeft je het vertrouwen dat je in de mensheid had gekost.

Dit soort dingen kunnen ervoor zorgen dat je mensen niet wilt vergeven voor hun daden. Vergeving is niet wat ze verdienen, gezien vanuit jouw standpunt, toch?

Voor wie is vergeving eigenlijk bedoeld?

Waar willen we hiermee nu naartoe? We willen dat je begrijpt, dat ongeacht wat iemand in de schijnbare buitenwereld ook doet, ook al is dit ten koste van jou, het niet aan jou is om erover te oordelen. Dat ten eerste.

Ten tweede is jouw enige verantwoordelijkheid hoe je je voelt en hoe je denkt in relatie tot jezelf.

Wat bedoelen we daarmee? Als je woede, frustratie, of zorgen, pijn en verdriet, vasthoudt, vanwege de daden van iemand anders, doe je jezelf pijn!

Vergeving, ongeacht de actie of hetgeen de pijn, het verlies, of wat dan ook heeft veroorzaakt, vergeving gaat altijd over jou en over jou alleen! Nogmaals, het is altijd alleen voor jou.

vrouw wordt aangevallen

Gevolgen van in woede en pijn blijven hangen

Dus, als je een vrouw bent, en je bent bijvoorbeeld verkracht of fysiek misbruikt, begrijpen we dat dat een afschuwelijke ervaring is, gezien vanuit jouw perspectief. En we begrijpen dat je degene die dit gedaan heeft dit kwalijk neemt, en dat je het gevoel hebt dat je diegene nooit kunt vergeven vanwege de resultaten, de pijn en de problemen die voortkwamen uit de actie van deze persoon.

Maar, door wrok te koesteren, door de rest van je leven boos te blijven, door de pijn en de woede vast te houden, wie kwets je dan meer? De misbruiker, of jezelf?

Wie kwets je met gevoelens die voortkomen uit een lage trillingsfrequentie, zoals wraak, haat of woede…. Een dictator, of jezelf? Een kinderhandelaar, of jezelf? Een verkrachter, of jezelf?

Zie je wat je doet met je gevoelens en gedachten? Je houdt jezelf in een zeer lage vibrationele, en mentale, staat, en de enige die je daarmee kwetst, zowel mentaal, emotioneel als fysiek, ben jijzelf.

Vergeving, wat het is en wat het niet is

Wat vergeving doet, is de aandacht terugplaatsen naar je eigen gevoelens, naar je eigen genezing. Als je zegt dat je iemand vergeeft, betekent dat niet dat je zijn daden goedpraat, het is niet dat je zegt ‘oh oké hij heeft me verkracht, dat is cool, dank je’. Nee!

We zeggen dat je, nadat je verwerkt hebt wat er gebeurd is, en dan vanuit een gemoedstoestand komt waarin je hun daden kunt vergeven, je jezelf bevrijdt van de vernietiging van je eigen wezen.

Wanneer je in staat bent mensen te vergeven voor wat ze gedaan hebben, terug te komen in een staat van liefde, van niet oordelen, van verwerken en accepteren wat er gebeurd is – niet zeggen dat het goed is, slechts accepteren wat er gebeurd is – en stoppen met de hele tijd terug te gaan naar het verleden in je gedachten en gevoelens, maar in plaats daarvan vooruit te gaan vanuit een plaats van heling en herstel, naar weer hersteld zijn en weer in staat je leven te leiden, dat is het hele doel van vergeving.

Bevrijd jezelf

vergeving bevrijdt je Vergeving bevrijdt je weer, het bevrijdt je van de last van het verleden. Wat dat verleden ook moge zijn, of het nu je persoonlijke verleden is, of een collectief verleden zoals een oorlogservaring.

Daarom zeggen we dat je naar een plek in jezelf moet gaan waar je vergeving kunt vinden. Voor iedereen, en voor alles wat ze ooit gedaan hebben. In onze volgende boodschap zullen we spreken over hoe je dit kunt doen.

We houden zoveel van je, lief mens, en we zijn blij met de kans die we krijgen om je de verschillende richtingen te laten zien die je voor je leven kunt kiezen.

Jij bent een krachtige schepper, en alles wat we tegen je zeggen, zijn de woorden die jij naar je toe trok. Jij bent degene die deze woorden channelt, jij bent degene die weet dat alles wat we zeggen uit je binnenste komt. Want wij zijn jou en jij bent ons. Wij houden van je, wij houden van je, wij houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
9 maanden geleden

Vergeven kan je , maar vergeten omdat je het ook in andere kinderen ziet, blijft pijnlijk de rest van je leven.😢

Vilseledd
Vilseledd
9 maanden geleden

Onvergeeflijk vind ik daden, die mensen plegen, waarvan ze meteen weten, dat het fout is, maar waarvoor ze rekenen op latere vergeving. Die krijgen ze dan niet. Ons grote voorbeeld, de Heere zelf, vergeeft ook niet alles. De ‘goede’ moordenaar kon hij vergeven; Hitler ook (al moet die van heel diep komen met zoveel doden), maar echt vanaf het begin willens en wetens de boel flessen met een beroep op de ‘verzekering’, dat gaat het ‘m bij God niet worden; waarom dan wel bij de mensen?

Er wordt vanuit spirituele hoek gezegd, dat je jezelf niet bevrijdt, als je sommige mensen niet vergeeft. Ons grote voorbeeld zelve heeft hier echter ook weinig moeite mee: “Ga weg, ik heb u nooit gekend.” Je hoeft niet meer met die mensen bezig te zijn. Ze zijn letterlijk lucht voor je.

Tot slot moet er ook behoefte zijn aan vergeving. Tot op de dag van vandaag gaan onze coronacrisismakkers echter door: onderzoek naar vaccinschade achten ze niet noodzakelijk en men probeert voor 30 mei de Wet Publieke Gezondheid door de Eerste Kamer te jassen.

Dus: vergeven? Heeft u vergif dan? Als u zorgt voor het vergif, wil ik ze wel ‘vergeven’.

Sophie
Sophie
9 maanden geleden

Dr. Lenn, helaas overleden zegt in zijn boek: Ho`oponopono:
Het spijt me, vergeef me, dank je wel en ik houd van je.
Dat is het antwoord op alle problemen.
Doe het iedere dag, bij alles wat je overkomt en het leven zal zinvoller en bevredigender worden.

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
9 maanden geleden

Weer heel goed omschreven en zo waar. Zelf al ondervonden. Niet gemakkelijk, maar dat is met alle veranderingen in je leven. Maar je leven gaat gaat wel met sprongen vooruit. Ik geniet weer elke dag als een “klein kind” zonder zorgen. Gewoon proberen, jezelf vergeven. Baat het niet, schaadt het niet.

Back to top button