Channelings

De IK BEN-aanwezigheid, kun je de krachtige connectie voelen? – Channeling 24-01-2023

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij dat we weer met je kunnen spreken, en we willen het graag even hebben over de IK BEN-aanwezigheid.

Het weten dat je alles bent wat je ziet, alles wat je voelt, alles wat je hoort, alles wat je ervaart op welke manier dan ook, in welke vorm dan ook, in dit fysieke leven dat je leeft.

Universum, God, IK BENWie of wat is de IK BEN?

De Ik BEN-aanwezigheid is er altijd, het is de aanwezigheid van de Bron, Source, het is de aanwezigheid van God, het is de energie van Al dat is, het is de power en de drijvende kracht van de energie van Schepping en Creatie.

En jij bent die energie. Jij bent die kracht. Jij bent die Bron, jij bent die God, jij bent de spirituele entiteit die naar deze planeet kwam om te leven in jouw specifieke lichaam, in jouw specifieke leven, om de fysieke wereld te ervaren zoals je die nu ervaart.

Dat is geen vergissing. Je hebt op geen enkele manier gefaald toen je besloot deze mens te creëren om in te verblijven, voor de tijd dat je dit leven op Aarde leeft.

Reis om mens te worden

Je bundelde al je energie, al die enorme kracht, in de kleinste deeltjes, toen je menselijke ouders samensmolten.

Die kleine cel, begon zich onmiddellijk te dupliceren, en te groeien, en te veranderen in een embryo en daarna een foetus.

Eeuwige Essentie focuste zichzelf in menselijke gedaanteEn ergens onderweg in die zwangerschap van je moeder, hechtte jij, de Ware Essentie, de Eeuwige Essentie die je bent, de God-aanwezigheid, de Bron-energie, jezelf aan dit kleine mensje dat zich in de baarmoeder aan het vormen was.

Je concentreerde jezelf in dat leven, in dat lichaam, en je stapte in een wereld die totaal anders is dan waar je vandaan komt.

Je kracht zit in je hart

Al die kracht die jij bent, niet alleen die je hebt, nee we zeggen bewust de kracht die jij bent, al die kracht is er nog steeds.

Het zit nog steeds in je, ook al ben je het onderweg vergeten.

De IK BEN-aanwezigheid, die ware essentie van jou, de IK BEN-energie, is er nog steeds, en het is veel gemakkelijker dit te voelen dan je denkt.

Wat we al zo vaak hebben gezegd, is dat je een paar keer diep moet ademhalen, en voor je zien dat je in je hart gaat. Stap uit die denkende geest van je, en stap in je hartruimte, want daar zul je vinden wat je zoekt.

Alles wat je ooit zou kunnen wensen, zit in je hart.

We hebben dit al vele malen verteld, en sommigen van jullie begrijpen het inmiddels, maar velen van jullie hebben nog steeds moeite om de betekenis van onze woorden te begrijpen.

Wat prima is, we hebben daar nooit een oordeel over. We houden van ieder van jullie, van ieder lid van de menselijke familie. En we zullen onze boodschap blijven herhalen, totdat je eindelijk de betekenis van onze woorden begrijpt.

Voel en gebruik de vibratie

vibratie van woordenWij willen ook dat je begrijpt dat het niet zozeer om onze woorden gaat, maar om de energie, het gevoel, de begeleiding die je kunt voelen. Onze woorden dragen een vibratie met zich mee, en die vibratie is belangrijker dan onze woorden.

Dus als je onze woorden niet begrijpt, probeer dan eens de energie van de woorden te voelen, voel de trillingsfrequentie die ze voortbrengen. Dat is een andere manier om de dingen die we zeggen te begrijpen.

Wat we echt willen dat je vandaag begrijpt, is dit: jij bent de IK BEN. Het is niet iets of iemand buiten je. Het is geen ‘God hoog in de hemel’, het is geen moeilijke leer die onmogelijk te begrijpen is.

Nee, het is allemaal heel eenvoudig, en je hoeft alleen maar in je hart te gaan, en je kunt het zelf voelen. De aanwezigheid van de IK BEN, de aanwezigheid van Source, de aanwezigheid van God.

Het zit allemaal in je, omdat jij het bent.

Voel het, ervaar het, en voel de Liefde die er is voor jou en voor alles wat je tot nu toe hebt gecreëerd.

Wij houden van je lief mens, meer dan je ooit zult begrijpen vanuit je menselijk perspectief.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.2 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
13 dagen geleden

🙏❤💓💗💞💕💖👍👌

Madeliefje
Madeliefje
13 dagen geleden

Bedankt voor deze byzondere woorden,het leven is een wonder der hele natuur,en als je dit kunt voelen, is dit een en al grote Liefde,,niet prettig dat er toch nog zo weinig begrip voor deze mooie lessen zijn,maar wat niet is kan komen.

Sophie
Sophie
13 dagen geleden

Dank!! dit is wat ik nodig had en deel met een vriendin die een hartinfarct mocht beleven en voor mijzelf, herstellende van een flinke operatie.

Wow
Wow
13 dagen geleden

“jij bent de spirituele entiteit die naar deze planeet kwam”” dus volgens u staan wij los van de waarheid??? of ben ik te negatief? wij komen nergens vandaan,..kspreek uit ervaring,…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x