Channelings

Drie diepe ademhalingen, waar zijn ze goed voor? – Channeling 12-04-2022

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij en verheugd vandaag weer bij je te zijn. We willen dat je weet dat we er altijd zijn om je te steunen. Als je je bezorgd voelt, of als je pijn hebt, als je gestrest bent of denkt dat je geen tijd hebt om te ontspannen of geen rust in je binnenste hebt om goed te ontspannen… haal dan gewoon drie keer diep adem.

Als je een paar keer diep ademhaalt, liefst drie keer, je ogen sluit en je in het nu-moment invoelt, zul je je beginnen te ontspannen. Je lichaam zal er onmiddellijk op reageren, en je geest zal zeker volgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Als je voelt dat je niet kunt ontspannen

Ontspanning in een tijd van onrust kan een uitdaging zijn, maar je moet zowel voor je lichaam als voor je geest zorgen. Leven in een voortdurende vecht-of-vlucht modus is ongezond en zal je meer problemen bezorgen dan je al denkt te hebben!

En de snelste manier om van stress af te komen, is de drie-diepe-ademhalingen-regel. Probeer het nu maar eens. Sluit je ogen, en haal één keer echt diep adem.

De eerste ademhaling: de weide

weide

Terwijl je deze eerste ademteug neemt, zie je, terwijl je inademt, een prachtige weide vlak voor je. Een weide, met groen gras, gevuld met prachtige bloemen in verschillende maten. Kleine madeliefjes, gele paardenbloemen, je ziet misschien zelfs tulpen, of narcissen, en als je beter kijkt… zie je de klaprozen in de verte?

Terwijl je deze weide ziet, adem je langzaam uit. Kalm en rustig adem je uit, en daarmee laat je alle gevoelens van stress of bezorgdheid die je vandaag gevoeld hebt los.

Tweede ademteug: glimlach en gezondheid

En als je nog eens diep ademhaalt, de tweede, adem je gezondheid in, en vreugde, en glimlachen. Zelfs als je geen zin hebt om te glimlachen, probeer dan gewoon een kleine glimlach op je gezicht te toveren, til die mondhoeken op, en kijk of je kunt glimlachen. Als je dat echt niet kunt is dat ook niet erg.

Probeer gewoon zo dicht mogelijk bij een gevoel van vreugde te komen en je gezond te voelen. Zelfs als je nu niet gezond bent, denk dan aan hoe het zou voelen als je dat wel was.

blote voetenNogmaals, houd die adem even vast, en ga terug naar die weide, ruik de bloemen, het gras, misschien voel je het gras onder je blote voeten?

Stel je voor dat je daar staat, op blote voeten, genietend van het geluid van tjilpende vogels en een zacht briesje dat met je haar speelt, je gezicht streelt, de zon die op je huid schijnt… Totale ontspanning.

Als je uitademt, laat je weer alles los wat aanvoelt als stress, nervositeit, zorgen… blaas het uit, en zie het wegdrijven. Het maakt geen deel meer uit van je dag, het is allemaal losgelaten, en weggestuurd.

Derde ademhaling: ontmoet de belangrijkste persoon van je leven

Nu, voor die derde ademhaling, stel je je bij het inademen van de lucht voor dat je weer in die weide staat, en zie dat daar iemand naar je staat te zwaaien. Terwijl je je adem even inhoudt, stel je je voor dat je dichter naar degene toeloopt die daar staat, en plotseling zie je wie het is… JIJ!

Jijzelf staat daar, en die andere jij roept je, vraagt, nodigt je uit om dichter naar ze toe te lopen.

Die jij spreidt de armen en nodigt je uit voor een omhelzing. Welnu, als je die derde adem uitademt, sla je je armen om jezelf heen. Je linkerhand houdt je rechterbovenarm vast, je rechterhand je linkerbovenarm, je neemt jezelf in je armen zo goed als je kunt. En geef jezelf een knuffel.

Het belang van van jezelf houden

adem en knuffel jezelf

Hoe vreemd dit ook voor je mag lijken, het is belangrijk dat je begint te begrijpen dat van jezelf houden een heel belangrijk aspect is van het leven als mens. En van jezelf houden kan beginnen met jezelf te knuffelen.

Laat je niet ontmoedigen door na te denken over wat andere mensen er van zouden kunnen zeggen of denken, geef jezelf gewoon die knuffel en zeg tegen jezelf “ik hou van je!”. Je kunt jezelf zelfs een kus op de handen geven met de woorden “ik hou van je”.

Dit is de ultieme manier om stress en bezorgdheid los te laten. Probeer het eens, en geniet van de liefde voor jezelf. Het is een grote stap naar het liefhebben van iemand anders in de wereld. Als je niet van jezelf kunt houden, volledig en van harte, is het bijna onmogelijk om echt van iemand anders te houden.

We wensen je minder stress, meer liefde en meer vreugde in je leven. Je hebt de sleutels om dat te bereiken zelf in handen. We zijn er altijd om je op die reis te steunen. Wij zijn jij, jij bent ons, wij zijn één. Alles is in orde!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.9 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Blijf mij nabij
Blijf mij nabij
2 jaren geleden

Dankjewel 🙏
Gaandeweg voel ik het laatste jaar meer spiritualiteit in mezelf.
Ook deze oefening draagt daar aan bij.

Gijs
Gijs
2 jaren geleden

Dank je wel!!❤❤❤

Alex
Alex
2 jaren geleden

Prachtig hoor, maar trek er lekker op uit en beleef het echt. Ik ga straks naar het strand, op blote voeten wandelen…ik ga wel 100 x inademen en als ik om me heen kijk zie ik van alles in het echt.
Maak van je fantasie werkelijkheid.

Anne-lies
Anne-lies
2 jaren geleden

Dank je wel. Zo simpel en toch zo effectief.

Back to top button