Channelings

Is de natuur in groot gevaar? – Channeling 11-08-2022

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze fijne en prachtige dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, en we zullen met je spreken over je liefde voor en zorgen rond de natuur.

Kan Moeder Aarde wel aan hoe de mensen haar behandelen?

We zien dat veel mensen zich zorgen maken over de natuur, en zich afvragen hoe de natuur zal overleven wat er allemaal over de hele wereld gebeurt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We zien de zorgen over het klimaat, en de discussies over de vraag of er al dan niet sprake is van klimaatverandering, en of die al dan niet door de mens veroorzaakt wordt.

We begrijpen dat deze dingen je zorgen baren en dat sommige mensen zelfs bang kunnen worden van alles wat er in de wereld gebeurt.

vervuilingWe zien hoe mensen zich verdeeld voelen, vanwege het gebruik van de hulpbronnen van de natuur, het gebruik van fossiele brandstoffen, het gebruik van hout, het gebruik van elk van de natuurlijke elementen.

En sommigen zijn bang dat Moeder Aarde dit alles niet zal kunnen verwerken.

Sommigen zeggen dat de mens de planeet vernietigt, anderen zeggen dat er niets aan de hand is, dat de planeet het aankan en dat er niets is om je zorgen over te maken.

Werkelijkheid of illusie?

Wij zijn hier om je wat inzichten te geven, en we vertellen je wat de werkelijke toestand van de wereld van de natuur is, en hoe Moeder Aarde ermee omgaat, of niet.

Laat ons eerst uitleggen dat er niets is waar je je zorgen over hoeft te maken. We zeggen dit niet lichtvaardig, maar we menen het wel.

Je moet je bewust worden van de realiteit die hier werkelijk is, en dat deze planeet, en alles dat zich erop bevindt, een hologram is, een illusie.

We weten dat sommigen van jullie dat niet geloven, maar dat het een illusie is, is gewoon hoe het is.

Repareren, vervangen of laten verdwijnen?

Als je dus naar jullie planeet kijkt, en het als een hologram ziet, kun je gemakkelijker zien dat het niet al te moeilijk is om eventuele beschadigingen te repareren.

Het is als rekwisieten in een film: als iets stuk is, en het is nog nodig in de film, dan wordt het vervangen.

Hetzelfde geldt voor de natuur. Als dingen nog nodig zijn voor het verhaal, het verhaal van je ‘werkelijkheid’, dan wordt het vervangen, gerepareerd, of het herstelt zich.

uitgestorvenAls de dingen niet meer nodig zijn voor het verhaal, ter ondersteuning van een verhaal voor de hele mensheid, dan hoeft het niet meer vervangen of gerepareerd te worden, en zal het verdwijnen.

Het zal plaatsmaken voor iets nieuws. Want er zal altijd ruimte zijn om dingen te vervangen, om het vacuüm dat ontstaat op te vullen. Elk vacuüm in jouw wereld, in je werkelijkheid, zal opgevuld worden. Altijd.

Als je een kast opruimt, en je denkt hem leeg te kunnen laten, zal hij op den duur zeker weer gevuld worden met van alles. Vacuüm heeft een aantrekkende energie naar materie en andere energieën. Het zal zich altijd weer vullen.

Dus als sommige dingen in de natuur verdwijnen, zal de leemte altijd weer opgevuld worden met iets anders.

Is Moeder Aarde in gevaar?

Wel, niet echt. Zoals we zeiden is de planeet deel van het hologram, de illusie, dus in dat opzicht is ze niet in gevaar. Maar binnen het hologram, je werkelijkheid, de wereld die je als ‘echt’ ervaart, is er wel een gevaar.

Maar het gevaar is niet het gevaar van een veranderend klimaat, of het gevaar dat de mens grondstoffen opgebruikt. Het gevaar schuilt in het geweld en de vijandigheid van de mensheid.

We willen benadrukken, dat er veel, heel veel goede mensen zijn. Mensen met hun hart op de juiste plaats, mensen die om de natuur geven en haar liefhebben.

Maar er zijn ook mensen die geen respect hebben voor de natuur, en geen respect voor de planeet.

Die mensen kunnen een bedreiging voor alles zijn. Maar we verzekeren je, dat zelfs in de illusie die mensen nooit hun zin zullen krijgen, ze zullen nooit in staat zijn alles te vernietigen.

Wat kun je doen om de natuur in stand te houden?

behoud je plezierMoet je dus bang zijn? Nee. We zeggen je, en moedigen je aan, om in je vreugde te blijven, de dingen te doen waarvan je houdt, je trillingsfrequentie of vibratie hoog te houden, zodat je een betere wereld creëert, waarin geen plaats is voor het kwaad.

Klinkt dit te gemakkelijk voor je? Probeer het dan eens! Je kunt het alleszins eens proberen, en beginnen je beste leven te leven, gevuld met vreugde, geluk en vrolijkheid. En zie wat er gebeurt.

Zal de natuur herleven nadat ze beschadigd is? Als het nodig is voor het verhaal, zal het dat doen. Zo niet, dan wordt het vervangen door iets anders.

Dat is het eenvoudigste antwoord dat we je daarover kunnen geven.

Klimaatverandering, waar of een hoax?

klimaatveranderingEén ding over klimaatverandering: is het waar? Ja. Het klimaat op de planeet verandert, en het is al aan het veranderen sinds het bestaan van de planeet Aarde.

Er zijn ijstijden geweest en er zijn interglaciale perioden geweest, waarin de Aarde warmer was. Er is in dat opzicht niets nieuws onder de zon, dus je zult je misschien moeten aanpassen aan warmer weer, of kouder weer, welke kant de natuur ook op gaat, maar het klimaat verandert altijd.

Niets blijft hetzelfde, nooit. Verandering is een gegeven in het hele universum.

Alles is in orde in de natuur

Is het door mensen veroorzaakt? Nee. Simpel en eenvoudig: nee, dat is het niet. Er zijn mensen die dit argument gebruiken voor hun politieke agenda, maar je kunt hen negeren.

Leef je leven, volg de energie van liefde, en je zult zien dat er niets is om je zorgen over te maken, zeker niet als het gaat over het klimaat of klimaatverandering.

Over dat onderwerp zullen we in een andere boodschap meer spreken, voor nu vinden we dit wel genoeg informatie voor één keer.

natuurWe willen alleen dat je weet dat de natuur haar gang gaat, ze is prima in staat zich te herstellen van elke schade, of die nu een natuurlijke oorzaak heeft of niet.

Alles is in orde op Moeder Aarde.

Toon respect

Dit betekent niet dat je haar of de natuur zonder respect kunt behandelen. Wees respectvol, neem alleen wat je echt nodig hebt, en wees dankbaar voor alles wat de natuur je geeft.

We houden zielsveel van je lief mens, en wensen je niets dan het beste. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacky
Jacky
1 jaar geleden

Wat mooi, deze channeling zo na mijn boswandeling met de hond.

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Dat van dat hologram vind ik nog wat moeilijk om te bevatten. Maar voor de rest ben ik het er grondig mee eens. Eens met het feit dat er niets aan de hand is met het klimaat maar ook eens (of oneens) met het feit dat de slechte mens in staat is om complete diersoorten uit te roeien voor benefit of geldelijk gewin. En dus maak ik me nog steeds wel een beetje zorgen, niet om het klimaat maar wel om de mens.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Kort gezegd, evolutie! Is inderdaad heel normaal.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Het is jammer dat er zoveel mensen onnodig in angst leven, en hun leven voorbij laten gaan zonder verder te kijken naar alternatieven. Ik zou zeggen mens durft te leven.

Back to top button