Channelings

Kies voor toestaan en ontvangen – Channeling 17-05-2022

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo verheugd weer bij je te zijn op deze fijne en mooie dag. Vandaag zullen we het hebben over toestaan. Toestaan te zijn wie je werkelijk bent, toestaan de energie te laten stromen, toestaan de geschenken te ontvangen die het Universum, Source, je voortdurend aanreikt.

toestaan en ontvangen van de geschenken van SourceWe willen dat je ziet en begrijpt dat alles wat je ervaart, geschenken zijn om je te helpen je bewustzijn te verhogen, om in de essentie te komen van wie jij werkelijk bent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zoals we je al vaak gezegd hebben, jij bent Source, jij bent God, jij bent het energieveld dat alles creëert. Je bent een oneindig wezen dat de menselijke ervaring beleeft, dat in een fysiek lichaam het fysieke rijk ervaart.

Toestaan van de energie van de 5e dimensie

Je hebt geleerd je aan te passen aan een 3D-wereld van gebrek en beperkingen, van afgescheidenheid, van je niet genoeg voelen, van je klein voelen, van het gevoel hebben dat de wereld zich buiten je bevindt.

Nu is het tijd om de Waarheid te gaan toelaten, de waarheid dat je deze oneindige sprankeling van Source bent, en dat je de keuze hebt om in de 5e dimensie te stappen.

De 5e dimensie is de dimensie van liefde, van vrede, van harmonie, van overvloed, van vreugde, van lachen, van geluk, van Zijn, van eenheid, van gezondheid en genezing, van kracht, van aanwezigheid en aanwezig zijn.

Als je gaat toestaan dat deze energie door je heen stroomt, zul je beginnen te begrijpen dat de wereld totaal anders in elkaar zit dan je ooit gedacht hebt. Dat de wereld veranderlijk is, dat jij de macht hebt om de wereld te veranderen.

We zeggen niet dat je de wereld in een oogwenk kunt veranderen, maar door consequent je vibratie te verhogen, in de energie van het 5D-rijk te zijn, je in te voelen in vreugde, liefde, harmonie, vrede, zul je zien hoe alles begint te veranderen.

De verandering die je zult zien

En het begint met kleine dingen. Met ’s morgens opstaan en je beter voelen dan je je de vorige dag voelde. Je zult verschuivingen beginnen te zien in hoe je de dingen die om je heen gebeuren benadert.

Als je gaat toestaan dat de wereld zich ontvouwt, wetend dat jij de onbeperkte Bron bent van waaruit alles ontstaat, dan zul je die veranderingen om je heen zien gebeuren, in jezelf en buiten jezelf.

Je zult meer liefdevolle ontmoetingen hebben met andere mensen, je zult meer harmonie ervaren in je relaties, en je zult zelfs een betere relatie met geld zien ontvouwen.

Kies ervoor je geschenken te ontvangen

ontvangJe hebt de keuze. Je hebt een vrije wil, dus je wordt nooit gedwongen iets te doen wat je niet wilt, maar als je ervoor kiest je vibratie te laten stijgen, en als je gaat toestaan de geschenken van Source te ontvangen, geschenken die je geboorterecht zijn, dan zul je wonderen in je leven beginnen te zien gebeuren.

Jij hebt de keuze, niemand anders kan het voor je doen. Jij bent degene die de sleutel tot geluk in handen heeft, hier en nu. Ga het nu toestaan, stel je open voor Source, laat de energie van liefde en vreugde door je heen stromen, en je zult nooit meer iets anders willen kiezen.

We houden zoveel van je, lief mens, je bent bijzonder, je bent kostbaar, je bent volmaakt. En denk niet dat we dit vast tegen iemand anders zeggen dan tegen jou, want we bedoelen jou.

Ieder van jullie is bijzonder, en volmaakt. Ook al is je menselijke waarneming niet in staat het bij anderen te onderscheiden, je hebt ons woord dat ieder van jullie bijzonder en volmaakt is.

We houden van je, we houden van je, we houden van je. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zijn jij, jij bent ons, wij zijn allemaal Eén, evenals elke levende creatie op deze planeet en daarbuiten.

Het is allemaal één, en dat is het altijd geweest. En daarmee zijn we compleet.

4.9 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
1 jaar geleden

🙏 Dank weer voor deze prachtige boodschap. Ik voel ten diepste dat dit waar is! Waarom vind ik het dan zo moeilijk om het gewoon te doen?

Margot
Margot
1 jaar geleden

Lezen jullie ook het boek van Helma Broekman De nieuwe Dageraad II. Dan is het niet zo simpel als het hier wordt gesteld. Er is meer begrip voor nodig dan hier, zoals in veel channelings wordt aangereikt. Lieve groet, Margot

I am consciousness
I am consciousness
1 jaar geleden

Schitterend, zoveel wijsheden in een boodschap. Het is inderdaad een enorm groot geschenk om erachter te komen wie je werkelijk bent. Als je zelf het spirituele pad hebt bewandeld naar de 5e dimensie dan kun je pas geloven dat deze boodschap op zuivere waarheid berust. Zolang je nog leeft vanuit de fysieke of 3D-wereld, is het onwijs moeilijk te bevatten dat we goddelijk zijn, dus scheppers zijn van ons eigen leven ofwel ons eigen realiteit kunnen creëren. Het is moeilijk te geloven dat buiten de fysieke wereld of de 3D realiteit nog andere realiteiten, zoals de 5D realiteit, bestaan. Het kan niet anders, want we zijn van jongs af aan geconditioneerd en geprogrammeerd om ons klein en machteloos te voelen. Dat we een beperkte potentie hebben, is ons onbewust en soms bewust aangeleerd toen we nog jong waren. We waren toen afhankelijk van de maatschappij, de opvoeders, onze leraren etc. Nu we volwassen zijn, is het aan ons, is het onze eigen verantwoordelijkheid, willen we in onwetendheid blijven leven of willen we de waarheid weten. Waarheid is, we zijn spirituele wezens, die op aarde zijn gekomen om menselijke ervaringen op te doen. Het universum of Source respecteert de vrije wil van ieder individu. Keuze is aan ons. Kies je voor een leven in onwetendheid, dan zullen we af en toe plezier maar ook lijden ervaren in ons leven. Kies je voor het ontdekken van wie je werkelijk bent, dan kies je voor het pad naar gelukzaligheid, vreugde en vrede.
Een persoonlijke tip om je zoektocht mee te starten. Tenminste zo startte ik met mijn zoektocht. Zoek informatie op over het onderbewustzijn. Voor ons gevoel lijkt het alsof we bewuste keuzes maken in ons leven. Dat is schijn. 95% van onze keuzes worden gemaakt door ons onderbewustzijn of programmering. Wij leven op automatische piloot ofwel we leven vanuit onze programmering. We zijn geprogrammeerd om ons klein te voelen. Onze mind is programmeerbaar. Belangrijk is dat we ons mind opnieuw programmeren. 85% van de mensen, dat is de massa, leven vanuit hun automatische piloot. Dat houdt in dat ze onbewust leven. Leef je vanuit je hoofd of mind dan leef je vanuit je programmering, dus je leeft onbewust. Onbewust leven kan wel zorgen voor plezier in het leven of tijdelijk geluk. Leef je vanuit je hart, dan leef je bewust. Het hart is de zetel van de ziel, je ware Zelf. Leven vanuit wie je werkelijk bent en niet vanuit de programmering zorgt voor gelukzaligheid. Gebruik affirmaties over bijvoorbeeld zelfliefde om je onderbewustzijn te herprogrammeren, zodat je weer in je kracht gaat staan en niet meer machteloos voelt. 

Rose
Rose
1 jaar geleden

Vooral leven in het NU moment en bewuster , thnx 😉👍❤

Back to top button