Channelings

Jij en de sterrenfamilies, een krachtige hemelse verbinding? – Channeling 01-06-2023

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

omhoogkijken naar ufo'sWelkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij dat we met je kunnen spreken over je sterrenfamilies, want je hebt er naar gevraagd.

Veel mensen hebben naar de hemel gekeken, in de hoop of met de wens iets mystieks te zien verschijnen. Velen van jullie willen weten, of willen geloven, dat er meer is buiten jullie eigen kleine planeet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wat is jouw connectie met de sterrenfamilies?

Je wilt weten of er buitenaards leven is, ergens in de kosmos, en of het voor jou mogelijk is om verbinding te maken of zelfs te communiceren met die levensvormen.

Wij begrijpen dat, waarschijnlijk beter dan je zou denken. Want wat jullie als mensen zijn, staat veel dichter bij ‘aliens’ dan jullie je ooit hadden kunnen voorstellen.

Jij, waarde vriend, bent zelf een afstammeling van de buitenaardse levensvormen.

Zoals je op zoveel plaatsen op jullie planeet hebt gezien, is kolonialisme wijd verspreid.

In jullie eigen aardse landen is als gevolg van het kolonialisme en het verhuizen, emigreren naar verschillende delen van de wereld, de loop van volken veranderd, en wij bedoelen volken als een aparte groep of cultuur.

Wat je bijvoorbeeld de inheemse bevolking van Amerika noemt, of de inheemse bevolking van Australië, die zijn veranderd door de komst van andere volken.

We stellen dit nu eventjes heel eenvoudig en voor iedereen te begrijpen. Want de dingen zijn natuurlijk veel ingewikkelder dan we in een korte boodschap kunnen delen.

Oorsprong van de mensheid

sterrenfamilies uit de ruimteDus, nu terug naar de buitenaardse levensvormen. Jullie maken allemaal deel uit van verschillende sterrenfamilies. Velen van jullie stammen af van Orion, Arcturus, de Pleiaden en nog veel meer sterrenstelsels in jullie universum.

En jullie sterrenfamilies, jullie voorouders, hebben zich vermengd met andere levensvormen, en zelfs nieuwe levensvormen gecreëerd, op verschillende plaatsen.

De mensheid is een mengeling van verschillende levensvormen, afkomstig van verschillende sterrenfamilies. En daarom zoeken jullie allemaal zo gretig naar antwoorden uit de ruimte, naar een teken van leven, omdat jullie verwant zijn aan datgene waarvan je weet dat het daarbuiten is.

Het zit in jullie genen, het zit in jullie DNA.

Daarbuiten is binnenin

Maar zoals we je al vele malen hebben verteld, in alle werkelijkheid is er geen daarbuiten. Omdat jullie fysieke ‘werkelijkheid’ een illusie is, het is een hologram, als een spel, een toneelstuk, een film, en dat geldt ook voor het weten dat er leven is in de ruimte.

Het is een ander deel van je expansie, van de uitbreiding van Bewustzijn, en alles wat je gelooft dat ‘daarbuiten’ is, komt van binnenuit, van binnenin jou.

Jouw sterrenfamilie leeft binnenin je, je hoeft niet naar buiten te kijken voor antwoorden, of voor iets of iemand om zich aan je te tonen. Zij zijn jou, en jij bent hen.

Ga naar binnen, in je hart, en zie de data die daar is. Het is als een supercomputer, die al die verschillende beelden, wezens, levensvormen creëert om in je buitenwereld te verschijnen.

Maar het komt van binnenuit, het komt van de Bron, van Source, van Bewustzijn.

Het is allemaal verbonden, het is allemaal Eén, het is allemaal één en hetzelfde, je hoeft niet naar buiten te kijken voor iets, want als je het je kunt voorstellen, is het er al.

Het beeld, de creatie, het gebeurt allemaal binnen het Bewustzijn, dat jij bent, dat jullie allemaal zijn. Het is allemaal verbonden, er is geen afgescheidenheid.

Antwoorden krijgen van je sterrenfamilies

krijg antwoorden van je sterrenfamilies van binnen jezelfDus als je op zoek bent naar antwoorden over je sterrenfamilies, als je op zoek bent naar buitenaardse levensvormen, naar antwoorden die afkomstig zijn van buitenaardse levensvormen, zelfs als je op zoek bent naar hulp van de Galactische Federatie van het Licht, of welke andere organisatie dan ook, het is allemaal te vinden in jezelf.

In, en komend vanuit, je hartruimte, waar al het Bewustzijn is, waar Al dat Is woont. Dat is je plaats om je antwoorden te vinden, op alle vragen.

We houden zoveel van je lief mens, en we vermoeden dat deze boodschap niet eens het topje is van de berg vragen die je hebt, maar voor nu is dit alles wat we voor je hebben.

We houden van je, we houden van je, en we zien je, omdat wij jou zijn. Het is allemaal Eén, het is allemaal Jij, het is allemaal Source, het Universum, het is allemaal Bewustzijn.

En daarmee zijn we compleet.

4.2 38 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
10 maanden geleden

Vaak gebeurt het na het overlijden van mensen dat de achtergeblevenen zich gaan afvragen: Wat nu? Gaat de geest door in het universum of zijn zij met hun eeuwige bewustzijn nog dichtbij ons. Waarom krijgen wij nooit een fysiek antwoord als dat bewustzijn zo machtig is. Vervolgens komt dan het woord “Geloof” om de hoek kijken omdat bijna nooit iemand meer iets “hoort” van de overledene, moeten wij dan maar vertrouwen op het “geloof”. Zijn wij ziende blind. of horende doof? Wat is de bedoeling van deze mystiek dat die vragen nooit worden beantwoord? En als alle pogingen hebben gefaald om contact te hebben met jezelf of het universum vallen we terug in de alledaagse sleur van het leven en duiken we weer in de “rat race”.

Rose
Rose
10 maanden geleden

De Vedische geschriften en kunstwerken daaruit hebben dit al beschrev in het in Sanskriet tussen 6000 en 8000 jaren geleden al. We hebben al verschillende loka’s of planeten meegemaakt. Denk dat ik van de pleiaden kom😉het gevoel van 1 zijn is wel fantastisch🙏❤💞💓💖💗👍

Sophie
Sophie
10 maanden geleden

Eindelijk! nu komen we ergens!
Dit is boeiend en ik hoop op meer uitleg en diepgang.
Is de aarde en haar bewoners bezig aan een transformatie?
Is het een gevecht tussen Licht en Duister?
Gaan we eindelijk begrijpen wat we hier doen?
Is deze planeet de meest verdichte vorm van leven?
Moeten we eerst weer vernietigd worden vòòr we tot bewustzijn komen? enz.
Ben benieuwd!

Back to top button