Channelings

Jij hebt de sleutel tot verandering van wat je als slecht ervaart – Channeling 01-11-2022

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Waarom laat God slechte en kwaadaardige dingen toe?Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij weer met je te spreken. We zien hoe velen van jullie zich afvragen waarom God of Source al die dingen laat gebeuren die jullie als slecht, of zelfs als kwaadaardig zien.

We zullen proberen het uit te leggen, hoewel we het al vele malen eerder hebben uitgelegd. We hebben geen oordeel over je onwetendheid, we houden zoveel van je, en we zullen de dingen die we je vertellen blijven herhalen, totdat het klikt en je het eindelijk snapt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Hoe echt is jouw wereld?

Als je vraagt “Waarom laat God het kwaad gebeuren?” of “Wat is de reden dat mensen elkaar vermoorden, elkaar pijn doen, de planeet vernietigen, enz.”, gaan we terug naar wat we al eerder zeiden: niets is echt!

Nu pareer je dat door te zeggen “wat ik zie en voel, wat ik mensen zie doormaken, in oorlogsgebieden en op plaatsen waar niet genoeg voedsel is, dat is wel degelijk echt”.

Nogmaals, je leeft in een werkelijkheid die echt VOELT, die echt LIJKT, maar die niet echt IS! Wat je ziet zijn projecties van je eigen angsten, die zich afspelen in wat je buitenwereld lijkt te zijn.

In werkelijkheid is er geen buitenwereld, dat is een illusie. En hoe meer je je richt op wat je als slecht ervaart, hoe meer je ervan zult zien.

Verander je wereld

Jij bent de schepper van jouw wereldJe bent een meesterschepper, dit hebben we je nog maar enkele dagen geleden verteld. Je bent in staat elke wereld te scheppen die je wilt. En niet alleen jij hebt dat vermogen, IEDER mens op deze planeet heeft dat vermogen!

Iemand zei dat we jullie vertellen over dingen die jullie ‘zouden kunnen, maar nog niet kunnen’. Dat is niet waar. Je KAN het, op dit moment.

We geven je nooit ideeën die niet reëel zijn, we geven je nooit dingen die slechts teasers zijn van iets dat ‘zou kunnen gebeuren’. Nee, je bent volledig in staat, hier en nu, om alles wat je verlangt te manifesteren en te creëren, inclusief wereldvrede en overvloed op elk niveau.

Wat je tegenhoudt

Wat dat vermogen in de weg staat, is je overtuiging dat je machteloos bent, dat je niet goed genoeg bent, niet groot genoeg, dat je dingen moet leren en dat het leren van die vermogens moeilijk voor je is.

Daarom bereik je nog niet wat je wilt! Maar als je die valse overtuigingen zou laten vallen, als je je illusies zou loslaten dat je slechts een sterfelijk mens bent, dan zou je onmiddellijk de resultaten daarvan weerspiegeld zien van ‘buiten je’.

Want JIJ bent het krachtveld van energie dat jouw wereld creëert. En als mensen samen, zijn jullie collectief aan het co-creëren. Wat jij vanuit jouw perspectief ziet, is de wereld die is opgebouwd vanuit wat zich binnenin jou afspeelt.

Gods falen oorzaak van al het slechte?

boosheidDus, als je boos bent op God of Source, voor het scheppen van wat jij noemt ‘een puinhoop’, ‘een rampzalige wereld’, ‘een mislukt plan’, ‘het toestaan dat kwaad en slechtheid bestaan’… dat is wat je naar je teruggekaatst krijgt!

Jij creëert die wereld met je overtuigingen en de gedachten die je vasthoudt!

Zoals we al vaak gezegd hebben: verander je gedachten, werk aan jezelf, ga naar binnen, als je verandering wilt zien in de wereld om je heen! Maak het niet moeilijker dan het is, JIJ bent de verandering, JIJ hebt de sleutel in handen. Of je het nu leuk vindt of niet.

Neem de gemakkelijke weg: Liefde

Stop met het weggeven van je macht aan anderen, aan dingen die ‘buiten’ je lijken te liggen, neem verantwoordelijkheid voor wat JIJ creëert. En dat is wat de veranderingen in gang zal zetten die je zoekt.

Begin gedachten van liefde te denken, begin liefde te verspreiden, en elke keer dat je je richt op wat je als ‘slecht’, ‘afschuwelijk’, ‘kwaadaardig’ beschouwt, stop je je gedachten en verander je de gedachten om je te richten op de dingen die goed zijn in je wereld. Deel liefde en laat de angst en woede vallen.

En stop met steeds maar weer te herhalen hoe je vindt dat de wereld ‘slecht’ is, dat God ‘gefaald’ heeft, dat je het niet begrijpt, dat je het niet snapt, want elke keer dat je dat herhaalt, is dat precies wat je creëert en wat je te zien krijgt, precies daar en dan!

Het is allemaal al perfect

We houden van je lief mens, en onze grootste wens voor jou is dat je je wereld vanuit een ander perspectief gaat zien.

Je zult verbaasd zijn over hoe prachtig jouw wereld is, en hoe er niets gebroken is, niets te repareren valt, niets te genezen. Alles is werkelijk goed!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

3.9 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugenie
Eugenie
1 jaar geleden

Volgens mij zijn dit de antwoorden die ik nodig had om God/Universum
niet meer de schuld te geven van alle ellende die mensen aanrichten of elkaar aan doen op deze planeet……Bedankt! Ondanks dat ikzelf nooit echt liefde heb gehad….weet ik wel dat Liefde Alles is wat een mens nodig heeft om te bestaan! Een leven zonder Liefde is geen leven… Daar kan ik over meepraten. Nogmaals Bedankt! Nu kan ondanks alles toch weer in de liefde geloven…

Eugenie
Eugenie
1 jaar geleden

Bedankt voor deze uitleg…

Rose
Rose
1 jaar geleden

👌 👍 💖 💓 ❤ 🙏

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

OK! toch nog een vraag: Als je kind gehandicapt: doof, en blind ter wereld komt, met een verstand dat op het niveau van een baby blijft, is dat dan ook wat ouders gecreëerd hebben door hun gedachten? Als kinderen in hongergebieden dood gaan omdat er geen voedsel is, ouders geen idee hebben dat ze met hun brein dingen kunnen beïnvloeden, is dat dan ook ,,bewuste,, creatie?
En zo zijn er natuurlijk nog veel meer zaken die niet beantwoorden aan het ideaalbeeld wat hier geschetst wordt.
Dieren verslinden elkaar ook, maken ruzie en geldt de wet van de sterkste.
Zij zijn toch ook gewoon wie ze zijn en denken niet: oh laat ik vandaag eens beginnen vredelievend te zijn voor mijn aanvallers en me laten verscheuren.
Van mij mag de planeet morgen alle mensen er af gooien, dat is m.i. de enige manier om er een ideaal plaatje van te maken

Back to top button