Channelings

Jij hebt de sleutel tot eeuwige wijsheid – Channeling 14-04-2022

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn en onze tijd met je te hebben om wat van de wijsheid te delen die je al in je hebt, die je je alleen niet bewust herinnert.

Je hebt de sleutel naar alle wijsheid al

sleutel tot wijsheidAlle wijsheid die je nodig hebt, alles wat je nodig hebt om te weten hoe je je leven doelgericht kunt leven, hoe je de mens kunt zijn die je wilde zijn voor je naar dit aardse rijk kwam, het zit allemaal in je opgesloten, alsof het verborgen is in een schatkist.

Jij hebt de sleutel om deze kist te openen, jij hebt de weg om deze goddelijke en eeuwige wijsheid te openen en te ontsluiten.

En de sleutel tot het ontsluiten hiervan is de liefde voor jezelf.

Hou, hou, hou van jezelf

We hebben het er al vaak over gehad, en we vertellen je steeds hoeveel we van je houden, want dat doen we, en we zouden graag zien dat jij evenveel van jezelf houdt.

Een diepe, intense, onvoorwaardelijke liefde, waarin je jezelf accepteert met alle gebreken en alle onvolkomenheden die je zo belangrijk vindt om op te focussen.

Je hoeft je niet te focussen op je onvolkomenheden, ze zijn in werkelijkheid zo klein en onbelangrijk, je hoeft je alleen maar te focussen op de liefde die je van binnen voelt. Graaf ze op, hervind ze, herinner en ervaar deze onvoorwaardelijke liefde voor jou.

Deel jouw licht, jouw liefde

Zowel voor jou als mens als voor de echte jij, de ware jij, de jij die verborgen is achter de muren van je fysieke wezen. Je bent zoveel meer dan dit fysieke wezen, je bent de verpersoonlijking van zuiver goddelijke liefde en licht.

Rijs op!

jij bent de feniksEn daarom kwam je in de eerste plaats naar deze aarde, om die liefde en dat licht te delen, en om te ontdekken wie je werkelijk bent vanuit de dichtheid van de fysieke wereld, uit het onbewuste, oprijzend uit de as van de onwetendheid, zoals een feniks uit de as herrijst.

Jij bent die feniks, jij bent degene die uit de vergetelheid oprijst en de waarheid van jouw werkelijkheid ontdekt, de echte jij, de goddelijke liefde en het goddelijke licht.

Dat is wie jij bent. Dat is wie iedereen in werkelijkheid is.

Kijk anders naar wat jij ‘slecht’ noemt

En de mensen die je als de slechteriken beschouwt, zijn vergeten wie ze werkelijk zijn, en zijn opgeslokt door de dichtheid van de derde dimensie.

sprankjes van SourceMaar de waarheid is dat ook zij sprankjes van Source zijn, en ook zij zijn diep van binnen deze zuivere liefde en licht. Ze zijn het alleen vergeten, en zitten gevangen in de vergetelheid.

Oordeel niet over hen , trap niet in de val om haat voor hen te voelen. Want alles wat je voelt gaat eerst door jouw lichaam!

Als je iemand haat, als je negatieve gevoelens hebt over wie of wat dan ook, dan moeten die gevoelens eerst door je lichaam gaan.

Stuur liefde en licht, naar alles en iedereen

Stuur in plaats daarvan liefde, stuur ze licht, liefde en licht, en die gevoelens zullen eerst door jou heen gaan, en uiteindelijk zullen die gevoelens je nieuwe werkelijkheid scheppen waarin er meer liefde is, zelfs liefde voor hen die hun liefde verloren hebben.

En met die boodschap willen we het gesprek van vandaag met je beëindigen.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. We houden van je, we houden zo veel van je, en we wensen dat jij evenveel van jezelf houdt. En daarmee zijn we compleet.

4.9 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
4 maanden geleden

Bescherm jezelf wel als je licht stuurt naar het duister!

Blanca
Blanca
4 maanden geleden

MOOI!

Hans
Hans
4 maanden geleden

Heerlijk…

ewald in love
ewald in love
4 maanden geleden

jeppes, je lijf laat je in stijfheid ervaren waar de energie van liefde niet of wel stroomt. In een verstijfde rug kom je dan de stagnatie van liefde tegen en dat is dan boosheid of haat.

Kritiek is de boemerang die altijd wetmatig op je zelf terugkomt in de vorm van stijfheid, verkilde emoties gekoppeld aan mentale verhardingen.

De brug achterover en de eindoefeningen van de YORT®, laat je de stromende liefde, energie ervaren als een lijfelijk geluksgevoel. Zo anders als gedacht!:)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x