Channelings

Keuzevrijheid, gebruik je die in je voordeel? – Channeling 29-06-2023

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn zo blij dat we weer met je kunnen spreken en we willen je graag wat duidelijkheid geven over de verwachtingen die sommigen van jullie hebben met betrekking tot de boodschappen die we je geven en de keuzes die voor je liggen.

Wat zul je doen, welke keuze zul je maken?

Je hebt de keuze welke richting je op wilt met je levenWe zien dat sommigen graag willen dat we voorbeelden geven, praktijkvoorbeelden, verhalen uit het echte leven, en dat begrijpen we.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wij moedigen je echter aan om je eigen ervaringen te creëren. Jij bent de meester, de meesterschepper van je leven.

Wat heb je eraan als we je laten zien wat anderen doen, terwijl je een uniek mens bent, met je eigen vaardigheden, je eigen ervaringen, je eigen bewustzijn?

Je bent volledig in staat om je eigen ervaring te creëren, je eigen voorbeelden van het echte leven.

In feite is dat waartoe we je voortdurend aanmoedigen om te doen, om je leven te leiden zoals waartoe wij je uitnodigen, de begeleiding te volgen die we je geven en zelf te zien dat het werkt.

Jij bent degene die zich richt op gebrek, wanneer je denkt dat je iets buiten jezelf nodig hebt, wanneer je wilt dat wij of iemand anders je vertelt wat de beste aanpak is, hoe je dingen zou moeten of kunnen doen.

Nee, je hebt een vrije wil en vrije keuze. Het enige dat wij doen is je uitnodigen om je perspectief te veranderen en zelf te kijken wat er gebeurt. Maar je moet zelf kiezen of je dat wilt doen.

Dingen veranderen begint met het zetten van je eerste stap

Iets anders wat we af en toe zien, is dat mensen denken dat wat we in onze boodschappen met je delen, een ‘quick fix’ is. ‘Denk je rijk, probleem opgelost’.

Dat zeggen we nooit en dat impliceren we ook niet. In plaats daarvan nodigen we je uit om te stoppen met focussen op gebrek, stoppen met focussen op negativiteit, stoppen met focussen op de dingen die je niet wilt.

Wanneer je stopt met negatieve betekenissen te geven aan dingen die gebeuren in je wereld, en de dingen die zich aandienen precies accepteert zoals ze zijn, zonder erover te oordelen, zonder er betekenis aan te geven, kun je vrij gemakkelijk je hele leven, je hele wereld veranderen.

Je hoeft alleen maar open te staan, in het nu te zijn, te stoppen met oordelen en toestaan dat wonderen zich ontvouwen. Dat is het!

Als je dat niet gelooft, als je de uitnodiging niet wilt aannemen om het zelf te proberen, om uit eerste hand te ervaren wat het effect van onze begeleiding op jouw realiteit kan zijn, dan is dat helemaal aan jou.

Je hebt de vrije wil om je eigen keuzes te maken. Je mag kiezen wat je wilt.

Wij zeggen alleen dat de wijsheid die wij je aanbieden – wijsheid die van nature al in jou is geïnstalleerd, je bent het alleen vergeten – je zou kunnen helpen om een veel beter, voorspoediger, gezonder en gelukkiger leven te leiden dan je tot nu toe hebt geleefd.

Hoe lang?

Ben je bezorgd dat je te lang zou moeten wachten?Hoe lang moet je focussen op geluk? Hoe lang moet je focussen op overvloed en voorspoed? Hoe lang voordat je verandering ziet optreden?

Wanneer je focust op overvloed en voorspoed en je stopt met je aandacht te richten op alle dingen die je ziet als ‘gebrek’ en ‘armoede’, ‘niet genoeg hebben’, ‘niet hebben wat je wilt’, wanneer je daarmee stopt en in plaats daarvan je zegeningen gaat tellen, dankbaar bent voor alle overvloed die er nu al voor je is, zal je leven veranderen!

En het zal snel veranderen. Meestal niet van de ene op de andere dag, maar je houding ten opzichte van je buitenwereld zal veranderen, en daardoor zal je buitenwereld mee veranderen.

Verander je gedachten, verander je gevoelens, zie het goede in de wereld en in mensen, maak dat je dominante focus, en je zult een nieuwe realiteit ontdekken.

Een realiteit die altijd voor je beschikbaar is geweest, je zag het alleen niet omdat je jezelf in een lage vibrationele staat van zijn hield.

Zoals we al zeiden, onze boodschappen zijn geen ‘quick fix’, we vertellen je niet dat als je maar denkt dat je rijk of gelukkig bent, dat je dan op magische wijze op een ochtend wakker wordt in een paleis.

We zeggen dat je de keuze hebt wat je denkt, waar je over praat, de woorden die je kiest, de taal die je gebruikt, de gevoelens die je hebt, de betekenis die je geeft aan alles in je menselijke ervaring en bestaan, en met die gereedschappen kun je je leven veranderen.

Je kunt alles in je hele wereld veranderen!

Dit noemen we het vergroten van je bewustzijn, je bewust worden van de oneindige mogelijkheden, kansen en potentie die er nu al voor je zijn, en die er altijd zijn geweest.

Wat als je niet gelooft of begrijpt wat we je vertellen?

Als je niet begrijpt of gelooft wat we je vertellen, is dat oké. Misschien is de timing nu niet goed voor je.

We zouden dezelfde dingen op honderd verschillende manieren kunnen vertellen, je duizenden voorbeelden uit het echte leven kunnen geven van mensen die hun doelen hebben bereikt, die rijk zijn, die uit het niets cheques met duizenden dollars of euro’s hebben ontvangen, maar als je nog niet in staat bent om dit toe te laten, zou je geen van onze voorbeelden kunnen accepteren.

Zolang je jezelf in een vibrationele staat van gebrek en beperkende overtuigingen houdt, kan niets wat we ooit zouden kunnen zeggen dat veranderen.

Wanneer je je vibratie verhoogt, door je te focussen op plezier en de dingen te doen waar je van houdt, zul je jezelf openstellen voor de woorden die we nu al een hele tijd met je delen.

Waarom we naar voren kwamen en wat we met je delen

We zijn hier niet om je te verwennen met lieve woordjes, we zijn hier niet om alleen maar woorden te zeggen die je graag zou willen horen, we zijn hier om je de waarheid te vertellen.

De waarheid over wie je werkelijk bent, de waarheid over jouw wereld, over jouw menselijk bestaan. Daarvoor zijn we hier.

Je hebt lang geleden de beslissing genomen om naar de Aarde te komen, om de fysieke menselijke ervaring te leven.

Wij bleven achter de sluier en beloofden er voor je te zijn, om je te helpen herinneren aan de dingen waarvan jij en wij beiden wisten dat je ze waarschijnlijk zou vergeten.

We beloofden je dat we je zouden herinneren aan je waarheid, je kracht, je goddelijkheid, dus hier zijn we.

Het is aan jou of je onze woorden wel of niet accepteert en ernaar gaat leven, of dat je blijft modderen in de dichtheid van de 3D-wereld. Er is geen oordeel van onze kant over welke keuze je ook maakt, alles is goed, alles is in orde.

Weet alleen dat het allemaal jouw keuze is. En dat is het altijd geweest.

Het is aan jou welke kant je op wiltJe hebt de mogelijkheid om een andere keuze te maken, hier en nu, en die keuze zou de loop van de rest van je fysieke menselijke leven kunnen veranderen!

We houden van je, we houden van je, we houden meer van je dan woorden ooit zouden kunnen uitdrukken.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

4.4 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
9 maanden geleden

Hartelijk dank voor de kracht van het goddelijke of universum, hoe meer zielen hoe meer vreugde verbonden met de 5de dimensie van ons allen bewustzijn. 🙏❤💕💞💓💗💖👍☝👌✌👍

Madelief
Madelief
9 maanden geleden

Dankbaar voor deze woorden en nu maar onze vrije wil goed gebruiken,er is nog veel te leren,dank daarvoor voor.

Nel
Nel
9 maanden geleden

Bedankt voor de Antwoorden op mijn vragen! Ik begin het steeds beter te
begrijpen en te leren! Ik voel mij al veel beter nu! Nogmaals. Bedankt!

Van X
Van X
9 maanden geleden

Groet.
Vanuit het standpunt van het Collectief is dit antwoord te begrijpen.
Mijn kompas is mijn intuïtie volgen dan ben ik in harmonie met mijn eigen natuur en zodoende met De natuur.

Mijn vragen om praktijk voorbeelden plus waarschuwingen te geven is wel degelijk gegrond volgens mij.

Een goed voorbeeld doet volgen gelijk een Jezus en een Boeddha. Maar ook door de reacties te lezen en van elkaars verhalen iets op te steken. Dus voorbeelden van de mens en niet de superman wezens die ons voor gegaan zijn of een ontastbare Goeroe/Collectief die niet laat zien hoe het moet. Omdat onderling de mentale kloof niet zo groot is. Met zoiets van als hij het kan dan kan ik het ook dat kan een Domino effect krijgen. Omdat religie er dan nog niet als een stoorzender ertussen gewrongen is. .
Ik vond het jammer om in de reacties te lezen dat er mensen zijn die best wel problemen hebben in het dagelijks leven maar moeite hebben om deze ideale teksten in de praktijk om te zetten waar ikzelf ook onder val met bepaalde zaken.. Ik ben het ermee eens dat dan misschien de tijd niet rijp is maar ik vind geen vermelding dat het bijvoorbeeld ook met karma te maken kan hebben of een zielscontract. Om bijvoorbeeld een leven in armoede door te brengen om ook de andere pool te ervaren na bijvoorbeeld een serie levens met veel rijkdom. Het hele concept van karma/actie reactie/ oorzaak en gevolg/ en reïncarnatie wordt buitenspel gehouden bij de Channelings die ik gelezen heb, dat verbaasd me..

Tevens zie ik geen waarschuwingen voor valkuilen. Omdat niet zozeer wat je doet de reactie bepaald maar de INTENTIE erachter. Als je snapt dat je de krachten heb en dat er geen God is om bang voor hoeven te zijn en er geen oordeel komt behalve dan vanuit jezelf dan kan je de kant van zwarte magie opgaan. Dat kan bewust of onbewust gebeuren. Want als het werkt om overvloed te creëren dan wil je misschien meer of ga je rare dingen doen hoewel misschien onschuldig vanuit, van kijk mij eens en het ego gaat overheersen.. Mij is ooit verteld pas op het randje tussen witte en zwarte magie is flinterdun als van een scherp mes. Dat bedoel ik met de valkuilen en een doos lucifers in een kinderhand duwen. Een metafoor over het gebrek aan voorbeelden is dat een professor je een boek met foto’s van mooie bouwwerken geeft en de formules en jouw zonder bouw en reken ervaring aan laat rommelen.
Een beetje mopperen en lol maken in de klas hoort er ook bij. Niets is perfect jullie niet en wij niet en alles bij elkaar in de schepping niet. Anders zou er geen evolutie/groot spel/drama zijn en het absoluut en onveranderlijk zijn ofwel statisch. Het enige perfecte wat we kunnen bereiken is een droomloze slaap daarin is niets aan verandering onderhevig.

Waarom zouden we überhaupt hoeven te Channellen om magie te bedrijven want daar komt deze informatie heel droog gezegd op neer?. Namelijk toegepaste kennis van de werking van de Cosmos waar wij ook een deel van zijn?. Welke drijfveer zit hierachter het heeft invloed op de spontaniteit en geeft verwachtingen waarbij mensen die toch al in de put zitten er verder inkomen als het niet lukt. Ondanks dat het goed bedoeld is zit ook aan deze medaille een keerzijde welke het Collectief helaas niet belicht of wil erkennen.. Als laten we zeggen de lezers de studenten zijn en jullie de Goeroe. Dan zal de goeroe zien dat hij voor Jantje een andere aanpak moet verzinnen dan voor Miep. Ik vind dat het Collectief zich hier te makkelijk probeert uit te draaien ook over de eventuele nadelige gevolgen is dat dan het karma van diegene die Channeld? Ik ben uiteraard blij met de parels die jullie doorgegeven. Mijn pad is opgaan in het geheel en deze zaken kunnen je onderweg helpen maar wil ik ze niet als het doel zien. De Hindoe ziet dit als wat ze noemen gewoon Siddhi’s ofwel bepaalde krachten zoals bloemen uit de lucht laten vallen.onder invloed van de wil maar dat dit nog niets zegt over het niveau van je spirituele groei.

Back to top button