De eigenaresse van restaurant Pappadavada in India bewaart restjes eten, en zet ze in een koelkast aan de kant van de weg. Ze kwam op dit idee nadat ze mensen naar eten zag zoeken in vuilnisbakken. Dat schrijft The Independent.
Minu Pauline (28) zegt rond de 80 restjes eten per dag in de koelkast te zetten. Er zijn inmiddels meer mensen en restaurants die maaltijden in de koelkast plaatsen.
De eigenaresse zegt met dit hartverwarmende idee iets te willen doen tegen de honger, maar ook tegen de voedselverspilling. Haar restaurant heeft dagelijks veel overschotten, die normaal gesproken gewoon weggegooid worden.
De koelkast kan 24 uur per dag worden gebruikt. Iedere avond halen tientallen mensen er eten uit. “Ik heb zoveel glimlachende klanten,” zegt Pauline. “Ik kan de positiviteit gewoon voelen in mijn restaurant.”
[Refdag]
Draait er een UFO rond deze asteroïde?
ANP weigert persbericht van artsen over vaccinatiepaspoort: ‘Dit geluid mag kennelijk niet gehoord worden’
WRR wil vaccinatieplicht als optie: ‘Het is levensgevaarlijk wat onze overheid aan het doen is’
‘Interessant’: Bij deze projecten van het WEF zijn de minister van Sociale Zaken en koningin Maxima betrokken
Is het einde nabij voor Monsanto?
Man met hersenvliesontsteking herstelt wonderlijk goed na bijna-doodervaring. Je gelooft nooit wat hij zag
Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen
‘M’n tante overleed na een hartinfarct. Ze kreeg gewoon het stempel corona’
Niburu neemt initiatief tot bekendmaking buitenaards contact