Channelings

Leef jij het verlangen van je Ziel? – Channeling 14-07-2022

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad prachtige dag. We zijn blij weer een gesprek met je te hebben, over het verlangen van je Ziel vergeleken met je menselijke verlangens.

Wat valt er te manifesteren als je al het leven leeft dat je gekozen hebt?

We hebben gezien dat je je afvraagt hoe je de dingen zin kunt geven. Je vraagt wat het nut van manifesteren is als je al het leven leeft dat je gekozen hebt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wat als je gekozen hebt voor het leven van een dakloze, of het leven van een overlevende van verkrachting, of kindermishandeling, of een ander ‘verschrikkelijk leven’, vanuit jouw standpunt gezien?

We begrijpen dat dit moeilijk voor je te bevatten is, en we zullen proberen je dit uit te leggen.

Ja, je hebt gekozen om het leven te leiden dat je nu leidt. En toch heb je nog alle mogelijkheden van de wereld om verder te groeien dan dat!

opgeslotenWat je wilde, is de ervaring opdoen van dat wat je tot nu toe geleefd hebt. Het was echter nooit de intentie dat je aan dat leven vast zou blijven hangen!

Het was nooit de bedoeling dat je vast zou zitten, gevangen zou zitten, en er in jouw mensenleven niet meer uit zou kunnen komen!

Het verlangen van je Ziel

Het verlangen van je Ziel was, en is, om te groeien, uit te breiden, te ervaren en dan groter te worden dan je voordien was. Je Ziel is degene die de leiding heeft, jij als mens kunt alleen de leiding van je Ziel volgen, en de verlangens van je Ziel.

Wat je Ziel voor jou wil, is veel groter en veel voorspoediger dan je je ooit kunt voorstellen.

Na de ervaringen die je tot nu toe hebt opgedaan, probeert je Ziel je een duwtje te geven, je te porren, om op te staan en te beginnen ontdekken wie en wat je werkelijk bent, zodat je kunt groeien, en worden wat je diep van binnen weet dat je bent.

Manifesteer en groei

Je bent een schepper in hart en nieren, je bent een manifesteerder pur sang, je bent Source, een uitdrukking van Ware Creatie, en je bent hier om dat te gebruiken!

Je Ziel wil dat je wakker wordt, dat je begint te leven voorbij de ervaringen die je hebt opgedaan . De ervaring van gebrek, beperkingen, lijden en afgescheidenheid.

Het is nu tijd om je figuurlijke ogen te openen, beginnen te zien wat deze wereld werkelijk is, de illusie van je leven!

Denk dus niet dat alles in je leven al in steen gebeiteld is, want dat is niet zo. Je hebt keuzes, je hebt opties, je kunt gaan en staan waar je wilt!

Elk idee dat je hebt, elke gedachte die je hebt, elk plan dat in je opkomt, is iets dat van je Ziel komt, of van het Universum.

verlangenHet zijn mogelijkheden om te groeien, kansen op betere, grotere en mooiere ervaringen, die verder gaan dan je stoutste dromen.

Je bent schepper binnen je eigen schepping

Dus, manifesteer, focus, begin je ware potentie te zien. En je zult in co-creatie met je Ziel, het leven creëren waarvan je al weet dat je het zou kunnen hebben!

Je Ziel is er om je te leiden, het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en toe te laten dat het gebeurt!

We houden zoveel van je, lief mens, je bent zo geliefd en gekoesterd door je Ziel, je gidsen, de Engelen, en het hele Universum.

Stop met twijfelen aan je mogelijkheden, stop met je kracht weg te geven door te denken dat je verloren bent, dat je niet kunt hebben wat je wilt, dat je niet kunt zijn wat je wilt. Het is allemaal onwaar.

Je bent krachtig, je bent een sprankel van Bronenergie, je bent schepper in je eigen schepping.

We houden van je, we houden van je, we houden van je! Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.3 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ringo Dada
Ringo Dada
1 jaar geleden

Beste mensen

De Ziel is Nooit van Jou geweest
Is het Nu niet en
Zal ook nooit van Jou Worden

De Ziel heeft en tijdelijke huis op maat aangemeten gekregen
Elke U Jij Hij Zij Ik Wij Jullie Hun Ons enzovoorts
Dus de verdwaalden zijn dat
Immers Niks of de Leegte is de Eigenaar van Alles
Anders gezegd
Alles is eigendom van Niks of de Leegte

Dank U

Liefde madeliefje..
Liefde madeliefje..
1 jaar geleden

We komen steeds dichterbij,dankzij het doorgeef luik van onze gidsen,en zeker er komen antwoorden,dit maak mij intens blij,hoe meer zielen ,hoe meer vreugd,LIEFDE voor iedereen.

Liefde madeliefje..
Liefde madeliefje..
1 jaar geleden

Als we allen goed lezen wat er in de wereld aan de hand is. kunnen we begrijpen dar er al langzaam eeñ schoonmaak aan het licht begin te komen,het begin op een paniek spel te lijken maar geduld is een schone zaak.

Boedha
Boedha
1 jaar geleden

Ik
Boedha zegt, ga niet zweverig doen, dat heeft geen zin, verlies niet de realery ,als je dat gaat doen dan krijgt her fhurur rutte steeds een grotere vieze grijns. Ga niet in een droomwereld leven, dan zijn we verloren voor wat satan voor ons in petto heeft, blijf sterk, maar ga austublieft niet naar deze droomwereld, vecht voor u vrijheid.

Back to top button