Channelings

Leven in voorspoed, wat betekent dat? – Channeling 19-07-2022

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We vinden het fijn hier weer bij je te zijn en we willen het graag even met je over voorspoed hebben.

Wat is voorspoed? Is dat het hebben van veel spullen? Of is er meer bij betrokken? Nu zullen sommigen van jullie misschien zeggen dat het duidelijk is dat het niet alleen om spullen gaat, om dingen kopen en krijgen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Staat welvaart gelijk aan materialisme?

vormen van voorspoedVoor veel mensen is het equivalent van voorspoedig zijn, welvarend zijn, het hebben van materialistische rijkdom en veel geld. En daarom willen we hier wat op ingaan, zodat je een beter begrip krijgt van wat we met voorspoed bedoelen.

Een voorspoedig, welvarend leven leiden, het is iets waar we vaak over spreken, en het is iets wat de meeste mensen willen. Als je aan jezelf denkt als welvarend, welke beelden komen er dan in je op?

Zie je jezelf in een groter huis wonen, in een betere auto rijden? Heerlijk voedsel eten, dat je je nu niet kunt veroorloven? Plezier maken met vrienden, naar plaatsen gaan die je altijd al eens hebt willen zien?

Dat zijn inderdaad heel belangrijke dingen, als het erom gaat in voorspoed te leven. En dat alles is beschikbaar voor je, als je in de juiste geestesgesteldheid bent en leeft vanuit je Waarheid.

Een voorspoedig leven leiden

Maar een welvarend leven leiden houdt meer in dan deze dingen. Het houdt een manier van zijn in, een manier van denken, een manier van naar de wereld kijken, een manier van jezelf ervaren, zouden we willen zeggen.

Als je een voorspoedig, welvarend leven leidt, kom je vanuit een staat van zijn die een staat van liefde is, een staat van weten dat je de Eenheid van Alles bent.

Wetend dat je alles in je hebt, en dat je niets meer buiten je zoekt, wetend dat je alles al tot je beschikking hebt.

Hoe je geprogrammeerd bent

Nu, als je op dit moment niet in die toestand bent, en de meeste mensen zijn dat niet, wat niets is om je voor te schamen en we hebben daar zeker geen oordeel over, kun je zo’n toestand zien als iets onbereikbaars.

Het kan een utopische toestand lijken, iets wat je nooit zult bereiken. Je kunt zelfs gedachten hebben als ‘dat is niets voor mij’ of ‘ik zou niet weten hoe ik daar moet komen’, of zelfs ‘ik denk dat ik het niet waard ben om zo’n welvarend leven te hebben’.

arbeidersklasseWe vertellen je hier en nu, dat al die gedachten, hoewel begrijpelijk, het gevolg zijn van de leugens die je van jongs af aan gevoed werden.

Je hebt te horen gekregen dat als je voor een dubbeltje geboren bent, je nooit een kwartje zult worden, dat als je in een arbeidersgezin geboren wordt, je nooit een hogere klasse zult bereiken. Maar weet je, deze ideeën zijn niet waar.

Het gaat allemaal om waardigheid

Je bent volledig in staat om, en volledig waardig om, precies dat te hebben en te zijn wat je zou willen zijn en hebben. En alles wat er bij komt kijken, is je manier van denken veranderen, je instelling veranderen en jezelf gaan zien als die rijke, welvarende mens, die het beste van het beste waard is!

En dat gaat niet alleen over het hebben van de beste dingen, het gaat er meer over dat je weet dat je alles waard bent wat het leven je te bieden heeft, inclusief het beste eten, de beste vrienden, liefdevolle en harmonieuze relaties.

De dingen doen die je het liefste doet, en er zelfs voor betaald krijgen, of de baan hebben die je altijd al wilde hebben. Je dromen leven, dat is hoe een welvarend leven eruit ziet, dat is wat bedoeld wordt met leven in voorspoed.

Dus, hoe kun je dit soort leven bereiken, als je nog steeds een leven vol gebrek aan zoveel dingen leidt, leeft binnen beperkingen, je zo ver verwijderd voelt van alles wat je zou willen hebben, doen of zijn?

Het begint met je waardigheid. Je moet werken aan je waardig voelen, want je bent het waard. Je bent een sprankeling van Source, en het is je geboorterecht om het leven van je dromen te leven.

Maar je moet werken aan je eigen waarde voelen, je eigenwaarde weer in vorm krijgen, want zonder je waardig te voelen om alles te hebben, zul je het nooit bereiken.

Eigenwaarde-oefening

ken je waardeBegin door elke dag, zo vaak als je kunt, jezelf voor een spiegel in de ogen te kijken en tegen jezelf te zeggen: “Ik ben het waard! Ik ben het waard om alles te hebben! Ik ben waardig, het is mijn geboorterecht om een leven in voorspoed te leiden”.

En blijf dat doen tot je het in je lichaam begint te voelen, en tot je de hele dag door in je geest hoort dat je waardig bent, waardig om te ontvangen. En je zult merken dat er dingen beginnen te verschuiven.

Omdat je je innerlijke wereld aan het veranderen bent, zullen er snel genoeg dingen in je uiterlijke wereld beginnen te veranderen, want je uiterlijke wereld is een weerspiegeling van je innerlijke wereld.

Je bent het waard om het leven van je dromen te leven, van voorspoed, overvloed, op elke manier, in elke vorm of gedaante die je je maar kunt voorstellen. En dat is wat we voor je wensen, dat je wakker wordt om te zien dat het er allemaal al voor je is.

Je hoeft alleen maar je ogen te openen en het potentieel te gaan zien dat er is, wachtend op jou!

We houden van je lief mens, en we kijken uit naar de dingen die je in de komende maanden zult veranderen en manifesteren.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
1 jaar geleden

voorspoed is dat je niet door een ruziezoekende elite om de twee jaar in het ravijn wordt gelazerd!

Wim
Wim
1 jaar geleden
Rose
Rose
1 jaar geleden

Be happy with simplicity

Frans
Frans
1 jaar geleden

Mijn achtertuin is het bos verderop en het meer mijn vijver,de mooiste huizen, auto’s en meer zijn voor mij gemaakt want ik geniet ervan. Heel de wereld is van mij en niemand kan dat van me afpakken en ik geniet elke dag volop.

Back to top button