Channelings

Is de moderne tijd beter dan vroeger, of niet? – Channeling 06-12-2022

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn zo blij om vandaag bij je te zijn, en we willen graag een woordje met je spreken over de moderne tijd.

Beter leven in de moderne tijd?

wereldwijde communicatie in de moderne tijdWe weten dat velen van jullie het gevoel hebben dat ze in sommige opzichten in een bevoorrechte tijd leven. Je hebt communicatie in vele manieren en vormen, je kunt bijna iedereen op de planeet bereiken als je dat wilt, en je bent in staat om contact op te nemen met mensen op plaatsen die zo afgelegen zijn dat het nooit eerder een optie was om daar contact te leggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zakendoen is tegenwoordig een wereldwijd gebeuren, waarbij mensen van alles en nog wat kunnen verkopen aan medemensen waar ook ter wereld.

Je hebt een hoge standaard van hygiëne, je hebt op veel plaatsen op de planeet stromend water, elektriciteit, internet, en op de meeste plaatsen is er voedsel, en middelen om jezelf een redelijk comfortabel thuis te maken.

Vooral in de westerse samenleving leven veel mensen, de meerderheid, een tamelijk veilig, comfortabel leven met veel handige mogelijkheden om hun levenservaring te verrijken.

Vragen om te stellen

Waarom zouden we het hierover willen hebben? Wel, deze moderne tijd heeft zo zijn voordelen, maar de moderne tijd heeft ook zijn valkuilen.

We bestempelen de zogenaamde ‘valkuilen’ niet als slecht, het zijn slechts verschillende perspectieven, ervaringen en verhalen die mensen hebben of beleven, maar we willen graag dat je hier even over nadenkt.

geschiedenisWat heeft de moderne tijd je gebracht, in vergelijking met, laten we zeggen, mensen die honderd of tweehonderd jaar geleden leefden?

Naast alle positieve ontdekkingen op het gebied van gezondheid en hygiëne, mobiliteit, elektriciteit, technologie en computers, wat is er gebeurd met het gemeenschapsgevoel?

Veel mensen voelen zich tegenwoordig verloren, verlaten, eenzaam, lijden aan angst of depressie. Hoe komt dat? Wat is er gebeurd?

Wat is de uitdaging?

Hoewel we begrijpen dat mensen op zoek zijn naar vervulling van hun individuele behoeften, moet je begrijpen dat jullie sociale wezens zijn, jullie zijn gewoontedieren die steun van elkaar nodig hebben.

Mensen hebben fysiek contact nodig, elkaar aanraken, handen schudden, een knuffel of een schouderklop geven, elkaar in de ogen kijken.

sociale wezensNet als sommige dieren die alleen kunnen overleven in groepen, troepen, roedels, kuddes of zwermen, ben jij ook een wezen dat andere mensen nodig heeft, dat gedijt door te leven in een gemeenschap, met een sterk gevoel van samenzijn, verbinding, delen met en zorgen voor elkaar.

En dat is de uitdaging van deze moderne tijd, voor jullie allemaal, om verbonden te blijven met je medemensen. Laat je niet vangen in de illusie van afgescheidenheid, door te denken dat je het prima doet met alleen online contacten.

Verbinden, ondanks verschillen

Trap niet in de illusie dat je andere mensen niet hoeft te zien omdat ze misschien niet net zo denken als jij, niet geloven wat jij gelooft, of niet hetzelfde voelen als jij als het over bepaalde onderwerpen gaat.

De mensheid is altijd in staat geweest verbinding te maken, zelfs terwijl ze tegengestelde ideeën, overtuigingen of meningen hadden. Laat je niet misleiden door de manier van denken in de moderne tijd, dat je op jezelf kunt leven en dat je in staat bent in je eentje alles te overleven.

Want je zult op een punt in je leven komen, waarop je zult begrijpen dat dit niet waar is. Ja, je bent in zekere zin alleen, je neemt je eigen beslissingen, je bent tenslotte de schepper van je eigen werkelijkheid, maar dat betekent niet dat je in je eentje kunt gedijen.

Het menselijk leven draait om gemeenschap

gemeenschapJe bent in deze fysieke werkelijkheid om in gemeenschap te leven, om de samenleving te ervaren, om je krachten te bundelen, om te co-creëren met medemensen.

Sluit je aan bij dat doel, voel hoe je meer en beter kunt worden, door je te verbinden en te delen met andere mensen. En niet alleen gelijkgestemden, maar ook degenen met wie je geen directe verbinding voelt. Jullie zijn allemaal één, er is geen afgescheidenheid.

Zoals in de spirituele wereld alles Eén is, zo zijn jullie als mensen allemaal één, leven jullie een gedeelde ervaring en vormen jullie dit prachtige collectief met een enorm potentieel.

Kijk uit naar anderen die je hulp nodig zouden kunnen hebben, en wees moedig genoeg om anderen om hulp te vragen als je die nodig hebt. Je zult zien dat elkaar helpen, naar elkaar luisteren, elkaar zien, als in het erkennen van elkaars aanwezigheid in deze moderne tijd, datgene is wat een betere, liefdevollere levenservaring creëert voor jou en de hele mensheid.

Blijf niet afgescheiden van anderen, maar sluit je bij hen aan. Op welke manier, in welke vorm je maar kunt bedenken.

Ga naar buiten, verbind met mensen

verbind je met andere mensenEn als je dat nog niet doet, ga dan je huis uit en maak buiten contact met echte mensen. Ga naar buiten, zoek mensen op, praat met ze, luister naar hun meningen, ideeën, levenservaringen, en wees zowel leerling als leraar voor iedereen die je tegenkomt.

We houden zo veel van je, lief mens, en we wensen dat je op vele manieren gedijt in deze moderne tijd. Deze tijd is niet beter dan enige andere tijd die voor je kwam of na je zal komen.

Deze moderne tijd heeft zijn eigen uitdagingen, en je gemeenschappen intact houden en er zijn voor je medemensen, is één van je uitdagingen.

Heb elkaar lief, als vrienden, familieleden, buren, als medemensen.

Onthoud altijd dat jullie samen co-creëren, ieder van jullie. Wat een ander overkomt, gebeurt ook in en door jou, want jij schept jouw wereld en alles en iedereen daarin.

Nogmaals, alles is Eén.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 14 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Voor en nadelen,de tijdwas minder nerveusieer menservaartdit anders.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Als we niet allert blijven wordt technologie onze ondergang. We hoeven niet wereldwijd contacten te leggen voor ons welzijn,zoek de contacten in je omgeving dat is goed genoeg.

888
888
1 jaar geleden

het gaat hier om, modern of ouderwets, dingen veranderen, en niets is voor altijd, er blijven venieuwingen komen, maar die gaan ook weer door andere vernieuwingen, en dan is de eerste vernieuwing al weer ouderwets, en zo de wetten, en levenswijze, geloof, en rituelen, en hun overtuigingen, en zo ook hun levens ervaringen, veel sterkte en kracht gegroet 888

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Het is niet eenvoudig om met andersdenkenden om te gaan, heb ik pas nog ervaren. Ik voelde me alsof ik van de planeet Mars kwam…Het is duidelijk voelbaar dat je op verschillende golflengtes zit… Echter als we in liefde blijven en respect voor elkaars mening houden is het te realiseren…

Back to top button